Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Arvan ka, et hästi mängitud. Villase turni järgi checkkimine on väga veider liigutus tema poolt. River oleks võinud karistuseks Q tulla.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Ei ole wp. 3bet on kusine.

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

sedant küll

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
          Ei ole wp. 3bet on kusine.
          Miks?

Comment

• bluelite
            Vana Tegija
            • Nov 2010
            • 1190

Äkki võiks OOP olles 3bet pisut suurem olla, nii 1,1$?

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

3 kordne ületõste on ju standard 3bet. Ok, ma kipun tavaliselt suuremaid tegema jah. Aga olen täheldanud, et see ei tööta. St tihtilugu saan vastaselt selle peale foldi. Samas kardan ka oma kätt ära anda sellega, et poketitega 3betin suuremalt aga ülejäänud kaartidega nagu näiteks AK-ga täpselt 3 korda. Mõnes lauas, mul on mulje jäänud, on mõned mängijad selle lahti hammustanud ja 4bettinud mind.
              Ehk siis minu meelest on parem hoida kindlat beti suurust.

EDIT: Eilsest sessist ei oskagi ühtki kätt välja tuua. Märkimisväärne on vast, et suutsin kuugraafiku taas miinusest nulli grindida. A noh see vist ei ole positiivne. Ent parem miinusest nulli kui plussist nulli, eks :)
              Last edited by Nozzu; 26.04.12, 07:10.

Comment

• Pumper
                Klubi Liige
                • Mar 2009
                • 2359

OOP betigi naca suuremalt, oleks ta foldinud, oleksid võitnud raha.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Nojah, ma saan aru, et OOP on raskem mängida aga siiski, kas mul ei ole mitte võimalus suurem summa võita kui ta callib?

Comment

• Pumper
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 2359

See on n1, et võidad hea käega suurema summa kui 3 betid suuremalt, aga see et sa vingusid, et suurema 3beti peale foldivad siis mõtlegi nii et pigem võitsid, kui oleks ära imetud:D

Pealegi oleksid suurema 3 beti pannud ja floppis korraliku cbeti, oleks vend vast foldinud suurem tõenäosusega, aga mitte alati. Samas midagi hullu polnud selles käes.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                      ja floppis korraliku cbeti, oleks vend vast foldinud suurem tõenäosusega, aga mitte alati.
                      Level? :) 3b-potis on standard cbet pool potti ja ka antud käes oli see kindlasti liigselt suur..

Comment

• Nozzu
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1140

Nojah - eks see päevik olegi koht diskuteerimiseks :)
                        Tõtt öelda, siis enamasti ma rõõmustangi kui vastased mu 3beti peale oma lehed maha viskavad. Parem konn pihus kui siga katusel vms.

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Ma pole tema käe cbetti uurinud, loomulikult on pool standard, pot oleks suurem olnud suurema raisega ja villain oleks ehk foldinud, aga see on result o mõtlemine, tuleks ikka 3 tänavat valuet saada ja pot koju tuua, antud juhul läks teisiti. Point on selles kuidas ja kus ning palju 3 bettida ja miks see vajalik on.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Betsizing on ju fine, $0.9 on täiesti normaalne, maybe natuke suurem aga see on nitpicking ja kusine on küll liiga karmilt öeldud.

Comment

• absoluutselt
                              Julm Donk
                              • Dec 2011
                              • 71

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                              Level? :) 3b-potis on standard cbet pool potti ja ka antud käes oli see kindlasti liigselt suur..
                              1. 1/2 pot cbet standardiks võtta on küll aint nitiste regide vastu, kes samasugust ideoloogiat viljelevad. nii palju (vähe) kui ma microt pelanud olen siis vastased just 3bet potis callivad esimese tänava iga ppga pmst ja turnil foldivad kui just ei tule dzinn. seetõttu teen ma ka cbeti enamjaolt 2/3 pot. antud handis kus on overcard on 1/2 muidugi väga mõistlik..
                              2. miks riveril betida? kas on lootust saada call mõnelt nõrgemalt handilt? minu arust oleks loogilisem ck/da ja anda vastasele pigem võimalus bluffida mingisuguse tt/jjga või isegi axga. parem käsi siin nkn ei foldi ja halvem foldib enamus ajast. showdown value on ka nkn olemas ja kui ta otsustab riveril ise betida siis ongi sama kallis see call ära teha, kui foldida?

foldequityst jääb küll ilma kuid enamus sellised passive donke võib selle riveri ka vabalt järgi ckda. või mis?
                              Last edited by absoluutselt; 26.04.12, 10:04.

Comment

• tdx
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 768

Algselt postitas absoluutselt Vaata postitust
                                1. 1/2 pot cbet standardiks võtta on küll aint nitiste regide vastu, kes samasugust ideoloogiat viljelevad. nii palju (vähe) kui ma microt pelanud olen siis vastased just 3bet potis callivad esimese tänava iga ppga pmst ja turnil foldivad kui just ei tule dzinn. seetõttu teen ma ka cbeti enamjaolt 2/3 pot. antud handis kus on overcard on 1/2 muidugi väga mõistlik..
                                2. miks riveril betida? kas on lootust saada call mõnelt nõrgemalt handilt? minu arust oleks loogilisem ck/da ja anda vastasele pigem võimalus bluffida mingisuguse tt/jjga või isegi axga. parem käsi siin nkn ei foldi ja halvem foldib enamus ajast. showdown value on ka nkn olemas ja kui ta otsustab riveril ise betida siis ongi sama kallis see call ära teha, kui foldida?

foldequityst jääb küll ilma kuid enamus sellised passive donke võib selle riveri ka vabalt järgi ckda. või mis?
                                1. Kas tahad öelda, et kui hitid TP, siis beti 2/3 ja kui ei hiti, siis 1/2?
                                2. Kui villain betib riveril 3/4 PSB, siis on raske callida. As played, teeb hero riveril praegu perfektse blocking + valuebeti combo. Sizing võiks isegi väiksem olla, siis callib ilmselt 99-JJ.

Comment

Working...