[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: pikk28 ei tea kus donkamas

huvitav palju peaks nl50 või nl100 näiteks mängima full tildis, et saada 35k punneja tellida sellist asja punnide eest: http://www.fulltiltpoker.com/store.php

Tahan golfi proovima hakata ;D

Edit: läks vähe valesse kohta postitus, irw.

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

Algselt postitas TIGRANO
      huvitav palju peaks nl50 või nl100 näiteks mängima full tildis, et saada 35k punneja tellida sellist asja punnide eest: http://www.fulltiltpoker.com/store.php

* Only available in Continental U.S. (Alaska/Hawaii excluded)

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

Algselt postitas TIGRANO

audrus hea väljak ka. peaks suht lähedal pärnule olema :).

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

Algselt postitas rohelinekonn
          * Only available in Continental U.S. (Alaska/Hawaii excluded)
          no tigrano suvekodu ongi seal.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Algselt postitas TIGRANO

Ma olen ka juba pikemat aega tahtnud golfi proovida, sest olen onlines ilgem äss olnud kahes mängus ja kõik golfiväljendid selged ;D
            Tulen juulis Eestisse, siis lähme proovime, teeme sidebetid ja värki ;D

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas pikk28
              no tigrano suvekodu ongi seal.
              USA saatmise sebiks ära, paneks seal sõbra aadressi, peaks toimima.

Audrus mul ülilähedal käija golfi tagumas ;D Vaja green card teha, audrus läheks 3k ja jõelähtmel 4.2k tegemine, x2 naisele ka vaja, siis veel väljaku maksud varustus oh jah ;D Nüüd saan aru, miks jõukamad inimesed seda mängivad.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Algselt postitas TIGRANO
                USA saatmise sebiks ära, paneks seal sõbra aadressi, peaks toimima.

Audrus mul ülilähedal käija golfi tagumas ;D Vaja green card teha, audrus läheks 3k ja jõelähtmel 4.2k tegemine, x2 naisele ka vaja, siis veel väljaku maksud varustus oh jah ;D Nüüd saan aru, miks jõukamad inimesed seda mängivad.
                lol tra nii kallis on? :)
                Nägin eelmine aasta mingit Niitvälja hinnakaarti, mingi 18 augu hind oli vist seal midagi 1k kanti vms.
                Mõtlesin, et mingi 2k'ga saab ehk proovida vähemalt :D

Comment

• Purz
                  Õpihimuline Mängur
                  • Nov 2008
                  • 328

Algselt postitas RudiTurbo
                  Ma olen ka juba pikemat aega tahtnud golfi proovida, sest olen onlines ilgem äss olnud kahes mängus ja kõik golfiväljendid selged ;D
                  Tulen juulis Eestisse, siis lähme proovime, teeme sidebetid ja värki ;D
                  Ma võin sinuga mängida, ja panen kõik betid enda peale :D!

Comment

• Purz
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 328

Nägin eelmine aasta mingit Niitvälja hinnakaarti, mingi 18 augu hind oli vist seal midagi 1k kanti vms.
                    Ja kui odavamalt tahad hakkama saada, siis niitväljal pay and play väljak. Ostad päevapileti ja võid terve päeva mängida, 350 EEKu.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Jah Eestis ennem ei lasta väljakule, kui seda green kaarti ei ole. Kõige pullim, et siis pead üldjuhul kuskikle klubisse veel astuma jne kõik maksab mõnuga. Seal jõelähtmel vist saab klubisse, kui maksad 175k ;D

Oletame green kaart 3000 eeki, siis Audrus saab 1000 vist klubisse + aasta maks 1000 ;D ja hooaja maks on 6500 eeku, kui ma ei eksi. Kõige odavam ei ole jah.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Mis see pay and play väljak endast kujutab?

Ma pmst sooviks nii, et saan kuskil driving ranges harjutada lööke ja proovida erinevaid keppe jne ning seejärel soovixin mängida 18 auku. Ilma 18 augu mängimiseta olex asi mõttetu :)

Aga kas 18 augule saab ligi ainult siis, kui mingi hirmkalli klubi liige oled või see green fee 690 EEKi, mis seal on?
                        Näen, et golfiseti laenutus ka ainult mingi 400, ilge soov olex oma parima sõbraga see golfivärk ära proovida :)

Comment

• Purz
                          Õpihimuline Mängur
                          • Nov 2008
                          • 328

Algselt postitas TIGRANO
                          Jah Eestis ennem ei lasta väljakule, kui seda green kaarti ei ole. Kõige pullim, et siis pead üldjuhul kuskikle klubisse veel astuma jne kõik maksab mõnuga. Seal jõelähtmel vist saab klubisse, kui maksad 175k ;D

Oletame green kaart 3000 eeki, siis Audrus saab 1000 vist klubisse + aasta maks 1000 ;D ja hooaja maks on 6500 eeku, kui ma ei eksi. Kõige odavam ei ole jah.
                          Pay and play väljakul green cardi olema ei pea. Sellesk, et mängida ei pea kusagil klubis olema, kui võistlema tahad hakata, siis teatud tasemest alates pead ka mõne klubi liige olema. Klubi liikmeks saamine maksab Jõelähtmel 4500.- (klubiliikme tasu 1500.- + liitumistasu 3000.-) kui sind klubisse vastu võetakse (üldjuhul peab sul mõni soovitaja olema).

Comment

• Purz
                            Õpihimuline Mängur
                            • Nov 2008
                            • 328

Mis see pay and play väljak endast kujutab?

Ma pmst sooviks nii, et saan kuskil driving ranges harjutada lööke ja proovida erinevaid keppe jne ning seejärel soovixin mängida 18 auku. Ilma 18 augu mängimiseta olex asi mõttetu :)

Aga kas 18 augule saab ligi ainult siis, kui mingi hirmkalli klubi liige oled või see green fee 690 EEKi, mis seal on?
                            Näen, et golfiseti laenutus ka ainult mingi 400, ilge soov olex oma parima sõbraga see golfivärk ära proovida :)
                            Ma loodan, et pikk28 ei pahanda, et me siin tema teemas mingit gofi juttu ajame.

Rangel saad käia koguaeg, osta zetoon ja mine löö. Mingeid muid tingimusi ei ole. Selleks, et mängida 18 auku on sul vaja green cardi, klubi liige ei pea olema. Green fee on jah ühe ringi hind väljakul ehk kui tahad mängima minna, siis selle summa pead välja käima.

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Vaatasin seal Niitvälja lehel mingi algaja pakett, millega siis saab Green cardi ja hooaja tasu maxtud. 9900EEKi siis ja saab vist siis lõpmatuseni golfi mängida :P
                              Oijah, see suvi jääb ära vist veel :(

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Küll me pikk28 selle golfi jutu asja siin ära korvame kuidagi ;D

Comment

Working...