[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: pikk28 trobetis donkamas

Algselt postitas pikk28
    11-ndal confirmiti mu väljamakse absolute poolt. sain otse VISA krediitkaardi peale tagasi kanda. Hetkel veel raha üle ei ole tulnud.
    Loodan, et õhtuks on olemas. 600 panen FT-sse ja proovin seal veidi mürada. Võtan osa ka miniftops eventitest.
    keegi teadjam FT pelaja võiks öelda, kas SH NL25-s 30k käega kuus on võimalik vabastada 4 kuuga 600 boonus? Ise hästi ei usu :)
    Andres teab täpsemalt, sest ta seda vabastas, aga minumeelest vabaneb FTP boonus suht kergelt ja arvan, et 30k käsi NL25-s on reaalne.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

see 1st deposit boonus tuli väga kergesti lahti, ma olen ise teinud seda korra ... nl25 m2ngisin ka vist

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

tänud info eest! Loodan, et saan graafiku kohe tõusma.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas pikk28
          11-ndal confirmiti mu väljamakse absolute poolt. sain otse VISA krediitkaardi peale tagasi kanda. Hetkel veel raha üle ei ole tulnud.
          Loodan, et õhtuks on olemas. 600 panen FT-sse ja proovin seal veidi mürada. Võtan osa ka miniftops eventitest.
          keegi teadjam FT pelaja võiks öelda, kas SH NL25-s 30k käega kuus on võimalik vabastada 4 kuuga 600 boonus? Ise hästi ei usu :)

kusjuured krediitkaardile tulevad tagasimaksed on KÕIGE KAUEM aega nõudvamad :) Varu just in case kannatust. ise ootasin 17 päeva kannet VISA'le .. saiti ei mäleta, see oli siis esimene ja viimane kord kui ma tagasi kannan krediitkaardile.

Comment

• ment52
            Politseidokumendiga kusjuures!
            • Oct 2008
            • 1270

Algselt postitas pikk28
            Umbes 60-70k käega tuleb ära.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas leits

kusjuured krediitkaardile tulevad tagasimaksed on KÕIGE KAUEM aega nõudvamad :) Varu just in case kannatust. ise ootasin 17 päeva kannet VISA'le .. saiti ei mäleta, see oli siis esimene ja viimane kord kui ma tagasi kannan krediitkaardile.

wat? mhhhh. täitsa pael :) peab siis oma varudest peale ajama. krt 17 päeva ilma pokkerita on sama mis nädal ilma nikuta

Comment

• rynno
                Grinder
                • Feb 2009
                • 511

endalgi plaan hakata seda tilti boonust vabastama juuni algul, sest olen sõjaväes ja ei taha raisata head boonust. Grindin ka ise Nl25 4tables ning uurisin natukene ringi kaua peaks optimaalselt laskma toda , et vabastada see 600 boonus. Ning mingi tyyp väitis, et ~65k kätt nl25s. kui ma ei eksi siis on vabastamiseks aega 60 päeva ja ilusti peaks jõudma ~1k kätt päevas

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas rynno
                  endalgi plaan hakata seda tilti boonust vabastama juuni algul, sest olen sõjaväes ja ei taha raisata head boonust. Grindin ka ise Nl25 4tables ning uurisin natukene ringi kaua peaks optimaalselt laskma toda , et vabastada see 600 boonus. Ning mingi tyyp väitis, et ~65k kätt. kui ma ei eksi siis on vabastamiseks aega 60 päeva ja ilusti peaks jõudma ~1k kätt päevas
                  tänud infi eest!

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

120 päeva on aega
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Mängisin FR ja käsi tuli kokku 63k, sellest
                      nl25s 31k
                      nl50s 32k

Aga ma ei mängisin suht vähe happy hourite ajal, sel hetkel 2xFTP ja boonus tiksub ka 2 korda kiiremini, kui sihid veel enamvähem nende peale, siis tuleb väga kiirelt.

A muidu ma sellest ei saanudki aru, kas samal ajal kui boonus jookseb, siis rakeback mingi % tuleb vähem tagasi?
                      Vb mul samas HEM'il mingi setting valesti, aga seal arvestas rohkem rake'i.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas -andres-
                        nl25s 31k
                        nl50s 32k

Aga ma ei mängisin suht vähe happy hourite ajal, sel hetkel 2xFTP ja boonus tiksub ka 2 korda kiiremini, kui sihid veel enamvähem nende peale, siis tuleb väga kiirelt.

A muidu ma sellest ei saanudki aru, kas samal ajal kui boonus jookseb, siis rakeback mingi % tuleb vähem tagasi?
                        Kuidas seal tase muidu on?

Comment

• antnx
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3102

Tahaks ka teada. Igast kuulujutud käivad, et FTP pidi kõige kõvem tase olema. Ja rake pidi suurem olema. Mehed kes mänginud seal rääkige.

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Micro rake'i süsteem muudeti ära, kui tulid FT ka need minimicro lauad, nagu Starsis. NL2/NL4 vms. Enne oli NL10 rake tappev, aga enam mitte. Kuni NL25, kaasaarvatud, on rake vist mingi gramm suurem, kui mujal, aga NL50'st alates sama mis igalpool. Ja taseme kohta ei oska öelda, biiditav. Starsi 6max tase pidi igatahes tugevam olema, seda on räägitud. FR kohta erilist võrdlust ei oska tuua Starsiga. Arvan, et kui on, siis on FT halvem tase.

Soft on ok, ideaalne cascade ja stacked mängimiseks. Kui meeldib tile palju laudu multitableda, siis väiksema monitoriga tõmbab pildi kirjuks. 6max ja 4-6 lauda peaks ilusti kannatama.

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Tase on nagu tase ikka, kirju!
                              Ja rake kuni nl25 peaks olema 6,7! (LenC nii vähemalt kunagi väitis)

Comment

• ment52
                                Politseidokumendiga kusjuures!
                                • Oct 2008
                                • 1270

Algselt postitas -andres-
                                nl25s 31k
                                nl50s 32k

Happy houri topeltpunktid ei lähe boonuse vabastamisel arvesse.

600 boonuse vabastamisel saad selle perioodi jooksul 162$ (600*0.27) vähem rakebacki.

Comment

Working...