[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: pikk28 trobetis donkamas

Ega ma olen ise ka paras donk, kes püüab ennast pokkeriasjaga kurssi viia ning seetõttu ei ole ma väga kindel, kui palju adekvaatset nõu ma oma olematute oskuste puhul anda suudan, aga ühissess on igati mõeldav ja kasu võib-olla isegi mõlemale poolele. (kuigi kui väga head nõu tahad, pead ilmselt LenC´i nõusse saama)

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

Algselt postitas camu
      Ega ma olen ise ka paras donk, kes püüab ennast pokkeriasjaga kurssi viia ning seetõttu ei ole ma väga kindel, kui palju adekvaatset nõu ma oma olematute oskuste puhul anda suudan, aga ühissess on igati mõeldav ja kasu võib-olla isegi mõlemale poolele. (kuigi kui väga head nõu tahad, pead ilmselt LenC´i nõusse saama)
      lenci kohapealt sul jah õigus.
      see aitaks 100%.
      enne võikski teha omavahel (harjutada kõvasti rääkima, miks nii käitun jne) enne kui lähed isanda juurde :)
      see nädalavahetus lähen isa sünnipäevale aga järgmine nädal võiks millalgi mõelda. eks saadan PM sulle siis.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

viimased 5k käsi (kokku 10k see kuu teinud)
        kõik NL10
        hakkab tulema !

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

kuidas nl25 läks?

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

340 kätt ja +5 daala :)
            4 lauda tegin 10NL ja kaks 25NL, kuna polnud odavamaid lauda.
            veidi veel ja olen 25NL regular.

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

Ma üritasin eile nl25 mängida aga paar väga halba kätt minu poolt, bad beat ja cooler ning 4 bi miinust. Lisaks tilt. Võtan rahulikult veel nl10, ootan ära rakebacki ning tahan ka üles liikuda.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

viskan ülesse statsid positsioonide kaupa. Olge palun head ja avaldage arvamust. sb-lt vist completen palju. co-lt ja buttonilt peaks rohkem loosem olema ja agressiivsem. vähe stealin. ise näen selliseid neid obv. leake. aga Teie?

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Minu arust ei ole hullu. Täitsa kenad näevad välja. Stoxpokeri ühel coach´il kyle hendonil oli ka vpip sb-lt 21. Tõsi ta jooksis 22/19, ehk siis selles valguses vb on sb väheke kõrge, aga pole hullu. Ma ise jooksen vähe loosimate stattidega.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Statte vaadates, peaks kõik toimima.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

väike update päevikusse:
                      reedel käisin naise ja lapsega maal vanemate juures. reede, laupäev ja pühapäev seega mänguvabad. pühapäeva õhtul tegin väikse sessi ja +1BI. Esmaspäeva õhtul helistas sõber ja küsis kas Olümpsi viitsin minna, seal 220 EEK-i dealers choice NL Holdem või PL Omaha Hi. 2 rebuys anytime. Olin varem ka seda ükskord mänginud ja siis tulin neljandaks. Nii et lootused olid taas suured :) Sõbraga tegime ka diili 50:50, kahjuks sõber lendas välja juba kuskil 30-ndana (44 playerit oli kokku). Ise tiksusin tasapisi esimese tunni ning teises tunnis kui blindid suuremad olid, siis alustasin ka veidi loosema stiiliga. Ilusa poti sain Valentini(räuskav vene vanamees, iga teine sõna bljat jms crapp) vastu, kes istus minust vasakul. Blindid olid 100/200, mänguks Omaha ning minul CO-l vaatasid vastu AsAcKsQh. Oli üks limpar, ma panin raise pot ning Valentin reraises mind AhQcJc7d-ga. Ma obv nuppe ning ta call. Lauda jooksid KKJ ning turnis oli juba tal nii OEST kui ka nut masti tõmme. Õnneks kaardipakk rohkem abi ei andnud ning ma sain duubli kuskil 9k peale. seejärel olin carddead, kuid varastamistega suutsin ikkagi kuidagi stacki 15k peale saada. Finaallauda läksin kuskil 12k stackiga. 8 esimest sai klotsi ning mulli lõhkemiseni läks FT-s 1h. Ise kukkusin välja, kui keskmisest pos. sain AKo, bindid olid 1200/2400 ning minu stack 9k :o, panin nuppe ning Marek S. callis BB-lt AQo- ga. Flop oli standard KJ10 turn andis veel lootust 10-ne näol, kuid river 6 ja ma out. 7-s koht 1150 EEKi + sõbra HH bonus 440 kulli/2 ehk kokku 800 per face. 200 siis kasumit :). Oli huvitav ning kindlasti mingil ajal mängin jälle LIVE.
                      Eile õhtul tegin netis väikse 1000 käelise sessi. Sess algas fantastiliselt, kui 100 käega oli mul juba + 3BI. Siis jooks normaliseerus ning ühel hetkel juba setid jms asjad ei pidanud riverini vastu. enamus aja masti drawdele. Tegin ise ka ühe dongi move, kui preflop shovesin 1010-e venna vastu, kes pidevalt buttonilt mu blindi röövis. Ta standard raise buttonilt, ma reraise 1,2, ta reraise 2,4 ja ma shove ;D Obv seekord olid tal AA, mis ka vastu pidasid. Ühel hetkel oli mu +3 BI-st saanud igatahes -1 BI. Sessi lõpus kui olin juba veidi plussis, jooksid kätte taas AAbitsad. Buttonil 300BB-d, mul 220BB-d :). Buttoni poiss tegi raise, ma reraise, ta rereraise ma rerereraise ehk andsin vennale aru et mu AAbitsad, ta shove ma call ja 22 doltsi tuli. peale seda panin ka lauad kinni.

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

Nüüd hoss ka kodus 8). Peaks NV mingi ühissessi tegema :P

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Jah, jutt jumala õige. Hoss merelt tagasin ja valmis NL10sse liikuma ;D. Täna juba tahaks proovida. Aga nädalavahetus ei saa kahjuks, me vanematele külla. Aga aega jätkub.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

Algselt postitas hoss23
                            Jah, jutt jumala õige. Hoss merelt tagasin ja valmis NL10sse liikuma ;D. Täna juba tahaks proovida. Aga nädalavahetus ei saa kahjuks, me vanematele külla. Aga aega jätkub.
                            good to hear :)
                            hoss me võtame arvutid kaasa maale. teeme suurema grindi. mul vaja boonust hoorata ju :)

Comment

• hoss23
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 2551

kui ruuteri tööle saaks oleks hea jah ;D

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614