[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: pikk28 ei tea kus donkamas

viimased 4 päeva 4k käsi ning sain juurde 7bi. mänguga suht koht rahul, kuid paar bi-d raiskasin ikka mingite imelike riveri callidega, lootes näha bluffi vms jama. loogish, et vastu vaatas hoopis nutsi poiss.

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

krdi ebastabiilne sell ikka olen. eile 1300 kätt ja -2bi. tegin suhteliselt jubedat mängu.

kas selline moove on õigustatud?

villian raisib MP-lt (stack 100bb) 1 daala peale, villian2 callib, mina CO-lt kütan 5 peale käes AdJd (stack 100bb). Villian callib (range mega lai, kuna suht donk), villian2 foldib. Flop 8d9d2h. Villian tsekib, mina panen 9 daala, tema auto allinn, mina call. abi turn ja river ei too. villanil 8h9h.

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Ok cooler aga ma ei tea ei isoks väga AJ-ga oop

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

Algselt postitas antnx
          Ok cooler aga ma ei tea ei isoks väga AJ-ga oop
          ma olin in position

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

enne floppi ei oleks AJsiga juurde kütnud, aga callinud oleks küll. Peale floppi oleks ka veidi madalamat profiili hoidnud. Nagu mängitud peale floppi kõik õige ja tüübil joppas lihtsalt.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas muruntau
              enne floppi ei oleks AJsiga juurde kütnud, aga callinud oleks küll. Peale floppi oleks ka veidi madalamat profiili hoidnud. Nagu mängitud peale floppi kõik õige ja tüübil joppas lihtsalt.
              ise arvan ka, et squeezeda vist parem 78s lehega kui AJs-ga. Callides oleks mul stack kindlasti alles jäänud.

Comment

• Rigged
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2535

Jumala õige squeeze, see teine vend callib seal nii nõrga rangega imo(kui ta just ei arva, et sa squeezid), et saad tema dead money ka potti ning oled fishiga HU tema rangest kõvasti parema käega(mis fishi statsid olid ka) in positsion. Nii et...WP, but UL.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

see nädalavahetus kokku 6300 kätt ning kasum +160 daala. suhteliselt rahul võib olla :P. suudaks kuidagi turkadest ja omaha laudadest eemal hoiduda.
                  peale NIISAMA8 on eestlastest liitunud AP NL25-ga ka TUPSIK. Kuidas sul TUPSIK muidu kulgeb AP-s? stiil sul suht huvitav. Mitte nagu mul ja NIISAMA8-l standard TAG :)

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

krdi AP ahvid arvestavad vabastatud boonuse summa rakebackist maha. logish, et liitudes seda punkti sees ei olnud. tekkis 15 juunist.
                    ja mina mõtlen, miks mul rakeback nii väike on :(. enne ma ära ei koli, kui olen saanud NL50 rolli kokku ja veidi seal NL50-t mänginud. Mulle tundub, et see fishisem kui mujal.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Nl50 roll on missugune .. 1.8k+ .. 2k+ ?

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

Algselt postitas leits
                        Nl50 roll on missugune .. 1.8k+ .. 2k+ ?
                        eips, esimes shoti võtan 1,2k pealt. tagasi NL25-e lähen kui roll langeb 800 peale.
                        enne augusti ei juhtu muhvigi. juulis eriti pokkeriga ei tegele.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

esimesed 50k AP NL25-s

viimasel ajal on ikka jube nitfest koos. lauad on VPIP 16 ja sinna lähedale. Nüüd lisandus veel üks nit eestlane kriimsilm. kiiremas korras peab patricku videod üle vaatama.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

juuni läbi elagu juuli. juulis võtan veidi vabamalt. pokker jääb tahaplaanile.
                            eesmärke polnud juunis, sest arvuti oli mais p****s ja üldse ei teadnudki kas asja saab. juulis mängin arvatavasti nii vähe, et pole mõtet eesmärke püstitada. ofc. head mängu peab ikka tegema.
                            augusti lõpuks tahaks NL50-sse jõuda.

graf juunis ülemine joon All-In EV alumine papp.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

puhkus läbi ning vaikselt peab end pokkerilainele tagasi vedama. Juuli kuu, niipalju kui ma mänginud olen, on olnud SUUR KATASTROOF.
                              730$ pealt lendasin 5k käega 480$ peale. ei viitsi isegi halama hakata, mismoodi keegi midagi ära kräkkis. tildi tõttu on miinust paar buy-inni.
                              KK vs AA 2* kus teadsin 99,9% et vastasel on AA, kuid põhimõtteliselt ei loobunud. oleksin 200bb-d deep vastasega, siis oleks vast ka loobunud. Hetkel võtsin raha enamus välja, kuna taaskord raha on vähe peale puhkust. peale jäi 30$ + rakeback tuleb 130$. Kokku 160$ ehk again NL10.
                              a ja muide kes Pärnu turnale läheb ja autot pole, see võib mulle PM saata. Mul autos 1-2 vaba kohta olemas. Muruntau sa oled käpp?
                              Väljun laupäeva hommikul.

edit: üks koht veel vaba.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

kuna eile rakeback üle veel ei tulnud, siis mängisin 30 daalaga NL10-s FR ja 3 lauda. kokku 300-400 kätt ning + 30 daala. pole paha.
                                Täna tuli rakeback ka üle ning 187 daalaga alustan NL10-st. loodan, et jooksen korralikult ning varsti olen NL25-s tagasi.

Juuli algul sai isegi mõned lauad NL50-s proovitud, kuna NL25-s endiselt laudu vähe. Obv lendasin kohe set vs set 100bb-d. 55-ga tegin MP-lt raise ning CO ja SB call. flop mõnus AJ5 rainbow. ma bet, CO reraise ning SB fold. lootsin, et vastasel AJ+ ning panin nuppe. vastane call ja näitab JJ.

teine kord kaotasin KK-ga setile. Ma EP-l raise ja 3 matsi tuleb kaasa. Multiway pot, ma bet, üks call ja SB reraise (flop madal 872). Ma tildist (just oli see seti käsi teises lauas)allin. Nojah, ise mängisin selle käe sitasti ja oleks pidanud flopis 100% foldima. loodan, et järgmine kord olen targem.
                                muidu tundus tase suht biiditav.
                                oleks ainult rolli :)

Comment

Working...