[Micro FR] Provoker-mäng on nahkas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: [MICRO 6max] Provoker mõisavalitsejaks

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
    no õhtu all ma mõtlesin pigem sellist 2-3 h enne magama minekut. Sessuhtes, et kui sa õhtul oled active ja lähed 2 öösel magama, siis võid vabalt kell 6-7 prae sellise prae lasta. Aga mingi 2-3 h enne und võiks piirduda nt standard salatiga. Jogurtikastmes kana , teed väikesteks tükkideks-praed ära, paned salatilehed ja kodujuustu juurde koos tomatite ja oliivikastmega ning väga hea feast. Kindlasti saab ka tervislikumalt, aga igastahes parem kui mingi riis või kartul , kus süsivesikud 50% ehk 100s grammis 50 grammi süsikaid. süsikad pm tõstavadki kaalu eriti õhtuti süües, sest sa ei tarbi seda energialaksu lihtsalt ära ning see ladestub.

http://www.nutritiopedia.com/2012/02...looking-at-it/ viska pilt sellele tabelile peale, saad aimu, miks süsivesikuid ei tasu õhtuti tarbida.

Nende toitumiskavadega ja asjadega on ka nii, et paljudele see imo vastunäidustatud, sest nad ei arvesta sinu n.ö. isikuomadustega kui nii võiks sõnastada. Kui ei ole harjunud ettekirjutatud plaani järgi elama, siis varem või hiljem tulevad setbackid ja lähed vanade harjumuste juurde tagasi. Eesmärk peaks ikka olema pikaajaline toitumusharjumuste muutmine ja parem elukvaliteet. Mingi atkinsi dieet (valgurikas toitumine ilma süsivesikuteta) toob küll alguses head tulemused, kuid hiljem oled samas seisus tagasi, sest burx on ikkagi nii maitsev...

Mis puudutab beti tegemisesse, siis see mõttetu. Tervise edendamine mistahes välise motivaatori abil (olgu selleks siis beti auhind või võidutahe) on üsnagi mõttetu, sest pärast tulemuse saavutamist (beti võitmist) lähed oma vanade harjumuste juurde tagasi, sest sa ei ole teinud seda õigetel eesmärkidel. Kui motivaator on tervislikumad eluviisid ja parem enesetunne ja see tuleb siis sisese motivaatorina, siis on ka long term profit.

Comment

• virukunn
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 2036

Tänud nõu eest. Tegelt mul ka tunne, et taoline range toitumiskava oleks minu jaoks juba eos feil + selle saaks ise ka valmis teha kui natuke asjaga end kurssi viia.
      Miskit head nippi, millega nälga peletada ? Tihti tuleb tund-kaks peale viimast toidukorda juba nälg peale ja paratamatult teen mõne võileiva, võtan burksi vms :D. Koguaeg on üks nälg.. tundub, et isegi tervislikult toitudes ma tarbiks rohkem kaloreid päevas kui kulutan.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

murakamoosiga kodujuust. kõlab kahtlaselt, aga tegelt täielik nuts. see valio alma oma, igas poes olemas ilusti. 200 grammi vist, peaks piisama küll.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Rasv võtab nälja ära, süsikad tekitavad nälga. Kui süsikad süüa hommikul ja lõunal, siis on terve päev kestev näljatunne garanteeritud. Kui mõned tunned enne magamaminekut, siis magad näljatundega:-)
          Toitumiskava on sportlastele, nendel teistsugune tahtejõud ja motivatsioon. Üks variant on oma keha ümber suunata süsikate põletamiselt rasvade põletamisele. See on muidugi raske, aga peale seda on igasugune probleem kehakaaluga unustatud. Ise sain sellega hakkama, kuu aega võttis üleminek aega, nüüd ei kujuta teisiti ettegi enam.

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

kui koguaeg on nälg, siis järelikult on sul liiga palju vaba aega et mõelda söögist :) võin kergelt kirja panna
            H puder 60g kuivainena, piimaga ning õun, keedumuna
            L filee liha/kana/kalkun kindlasti paneerimata 150-200g
            kartul või makaron 200g,
            värske salat 200.
            vahepala kell16 magus kohupiim või kodujuust
            kell19 peale trenni kohupiim magus, kaks õuna
            22 kodujuust 200g 2 muna, värske salat leivaviil singiga.

See siis basic, asju võib vahetada nagu erinevad pudrud, liha, kala, jne

Comment

• virukunn
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 2036

Tänud. Alates järgmisest poestkäigust teen suured korrektuurid enda menüüs. Pmst võib kartuli kodujuustuga asendada nagu ma näen :) Mõtlesin juba sult talvekartulit osta Provoker, aga sorry, nüüd jääb ära :D
              Karu - see muraka kodujuust on puhas **** imo, korra ostsin ja rohkem ei taha. Kuidagi iiveldama ajas see magusus ja l6pu viskasin üldse minema. Valges topsis (ei m2leta tootjat) kreveti kodujuust maitses hää hoopis ja siis see alma kurgi ja tilli oma. Aga kujutan ette, et kui kahte maitset süüa ainult, siis peale paari päeva on kopp ees.

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Kuna randmed ei kannata eriti hiirega pikalt töötamist, siis tänasest võtsin uuesti kasutusele oma kunagise setupi grindimiseks mille põhiosaks on selline asi :

Lisaks siis joytokey, tableninja ja pokerstars. Laudu saab päris palju lasta ilma käsi koormamata ning aega jääb tegelt rohkem konkreetse käe jaoks kuna hiirega mängides on ikka vaja klikkida laudade vahel, et näha kas sain TPTK sisse ahead või behind. puldiga niimoodi siiberdades läheks kiireks ja seetõttu loodan, et see harjumus kaob.
                Hetkeseisuga on mul minu kohta ulmelised 30k kätt juba see kuu tehtud. BI-e on palju aga $ on vähe. Kuu lõpuks loodan vorstiraha ikka kokku saada. Super oleks kui kuu lõpuks saaksin 100 BI kuu kirja. :) siis saate kõik näpuga näidata, et miks sa tolakas sellise BR-ga ikka NL5-s istud :) Kergelt võin ka põhjendada. Nimelt ei ole jätkuvalt pokker minu jaoks elatusallikas ja kuna varasemate aastate jooksul vähemalt on see selgeks saanud, et isegi 100$ kaotamine laudades viib tuju mitmeks päevaks ja volüüm langeks tohutult. Näitena mängisin septembris alla 1k käe. Seega on mõistlikum endale mitte lisapingeid tekitada ning lihtsalt grindida for fun ja natukese saiaraha pärast ka. PS. Kindlasti ei jää ma nüüd seda limiiti lõputult nühkima vaid kasutan lihtsalt oluliselt konservatiivsemat BRM-i. Lisakopikas kulub alati ära.

Comment

• tonis
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 334

Kas puldi pealt saad lobbyst uusi laudu ka avada vms? Või lobbys surfad ikka hiirega?

Comment

• Pumper
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 2359

laudu avab ikka tableninja kui ma ei eksi?

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

tegelikult lauad avan hiirega kui aus olla. Pole veel väga sellele süvenenud, aga kindlasti saaks siin abiks olla Talescanner vms. Samas see miksros sainult ühekordne tegevus sessi jooksul niiet vahet pole. Selectima pean kõrgemal hakkama uuesti kui sinna jõuan. SNG-si lastes saaks open ja close panna ka puldile muidugi tableninja pealt. ashilaudu vist mitte. Hetkel on kasutusel mooled <> panuse suurendamine vähendamine üles/alla laudade cycle edasi tagasi, fold/bet/call/check/allinn vastavalt 1/2/3/4/5. Rohkemate nuppude jaoks vajadust ei näinudki.

Comment

• jasssass
                        Vana Tegija
                        • Sep 2010
                        • 1200

Re: [MICRO Full Ring] Provoker mõisavalitsejaks

Kunagi kui rohkem 9-max hypereid mängisin siis kasutasin USB numpadi ja kuna TN-i ei olnud siis tegin starsist hotkey-d numpadi peale, päris mõnus ja mugav oli mängida kusjuures, kahjuks vahepeal viskas segast ja mingi aeg ei töötanud paar nuppu ja see ajas tilti, ei saanudki aru kas oli viga starsi beta versioonis või oli mu numpad vigane, raali klaviatuuri pealt kõik töötas.

Muidu väga mõnus feeling jäi sellest ja tahaks uuesti proovida, kui mtt-d või sng-d lasta siis suur abimees ma arvan

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

40 BI sai tehtud. Kuidagi hiiterit oleks vaja. Viimasel kahel päeval on ikka suht punnitades plussi saanud. Aga mis seal ikka, ega ta tulemata ei jää :) Pean kõvasti pingutama kui tahan oma 100 BI plaanis püsida. Seoses sellega on nädalavahetusel plaanitud suurem grind. Alla 10k käe nv-ga ei ole ma rahul.
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

Eelmise nv plaanist ei tulnud midagi välja. Avastasin enda jaoks uuesti Magic the Gathering kaardimängu ning sinna nahka läks väga palju aega. Nädala sees olen ennast nüüd suutnud käsile jälle võtta ning nats volüümi anda. See kuu on üle kurat teab mitme aasta 50k kätt juba tehtud millest enamus NL5-s. Siinkohal oleks palve mõnele kaasvõitlejale mikros. Mul oleks vaja teada palju on teil NL10 $/h, NL16 $/h ja NL25 $/h ning mitmel laual mängituna? Põhjus väga lihtne. Kuna plaan oleks mängida NL25 ja kõrgemal varsti, siis pean selgeks tegema kas minu NL5 7$/h on parem või kehvem kui ntx NL10 mängida sitema volüümi ja sitema wr-ga. Hetkel on ilma igasuguse tableselectionita 20 tabledes wr 13bb/100.

Comment

• Tarmonator
                              Lingiparandaja
                              • Oct 2008
                              • 3274

mul on nl25 3,5$/h, kuus lauda...stick to nl5

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Tableselectinguga saad raudselt suurema $/h kõrgema, fish on täpselt samasugune ka NL1000 kui üles leiad

Comment

Working...