Ärijuhtimist ära lõpetama. Alustasin selle eriala õppimist aastal 2004 :) nominaalaeg 3,5a. peale 3 aastat tuli kaitsevägi ning sealt otse tööle ning ei saanudki kooliasju korda kuna elu oli selleks ajaks piisavalt muutunud, et mitte minna ühikasse elama. Seda enam, et raha nagunii ei olnud kaitseväest tulles ning oligi ainus variant tööle minna.
näperdasin täna oma õhukese br-ga merges NL25-t ning huvitaval kombel tundus seal mäng palju sobivam olema minu stiilile ning fishe tundus et oli ka isegi paremaid kui NL4-10. Ühesõnaga rexid on tightimad ja fishid on fishimad. me like it
hetkel poolstackin NL25-s ning täna sai iseig pea BI plussi mingi 600 käega. Homme peale tööd kalale minek, aga nüüd videost ennast harima pokkeriteemadel. Varsti peaks mingi trenni ka välja mõtlema talviseks ajaks.
panen siin märgi maha nüüd. Esmaspäeval kaalusin 92,1kg ning hakkasin jälgima tellitud toitumiskava. Tänaseks reede käes ning hetkel 90,9kg. Jõudu veel väga ei ole aga trenn aitab selles suhtes vast kaasa küll. Tänane plaan alakeha+selg+jooksmine.
Eesmärk 80kg umbes või siis samas kaalus kus praegu aga hoopis teise kehaehitusega :)
Kust kava tellisid ? Mul vist oleks ka sarnast asja vaja. Või üleüldse toitumist reguleerida, sest nälga kannatada ei taha, aga ei tea ka mida süüa mis paksuks ei tee :D
Kust kava tellisid ? Mul vist oleks ka sarnast asja vaja. Või üleüldse toitumist reguleerida, sest nälga kannatada ei taha, aga ei tea ka mida süüa mis paksuks ei tee :D
lihtne.
Süsivesikuid ära õhtul söö (ehk siis riis, kartul, makaronid + magusad söögid). Karastusjoogid ja mahlad asenda veega. Nädalas paar korda sörkjooksu (ca 1h 140 pulsiga). 3 korra asemel tõmbad segi 1 kord nädalas ning mälleris olles hesburgerisse ei lähe.
Isiklikult testitud. (tegin muidugi jõusaali ka juurde veidi)
Jaanuar 15. 2012 kaal: 93.5kg
Mai 15 2012. kaal 78.5
Pikkus: 186
Süsivesikuid ära õhtul söö (ehk siis riis, kartul, makaronid + magusad söögid) - Hmm, õhtune söök on tavaliselt kõige suurem, aga kui neid põhiaineid süüa ei tohi, siis mis üldse alles jääb ? Reeglina tahan kuskil 6-7 aeg kõhu korralikult täis süüa, et 12ni enam nälga ei tekiks. Magusat ei söö üldse tho. Karastusjoogid ja mahlad asenda veega - teen juba nii. Nädalas paar korda sörkjooksu (ca 1h 140 pulsiga) - Peab miski beti tegema (või siis fc pokkeriprodesse minema :D), niisama ei viitsi alustada.. Olen käinud küll jooksmas mingitel perioodidel, üle kuu see ettevõtmine tavaliselt ei kesta. 3 korra asemel tõmbad segi 1 kord nädalas - hehehe ning mälleris olles hesburgerisse ei lähe - see kõige raskem osa siit imo. Mida soovitad heaks pohmakaeineks, mis paksuks ei tee ? Üldiselt igasugune dieet või tervislik toitumine kaob vähesegi promilli all mul täielikult, distsipliini pole lihtsalt. Ei oska ette ka midagi selle vastu võtta, kui et vähem juua.
Kõige suurem probleem ongi, et suudan küll nö korralikku toitu osta/teha/süüa, aga kui üritan mingi kaloraazi sisse päeva lõikes jääda, siis see tundub impossibru, ei saa lihtsalt nt 2000 kcal-ist päevas kõhtu täis (kui just täielikku maltsa ei söö ja ainult vett ei joo) ja nälga ka kannatada ei taha. Jõukat teen ka ise regulaarselt.
Kava tellisin fitness.ee-st. Seal erineva tasemega spetsialiste kes saavad aidata. Hinnad ka erinevad neil muidugi. Mul on hr Viska koostatud ning töötab küll esialgu. Kõige suurem muutus on see, et söön hommikul, lõunal, kell 16.00, kell 19.00 peale trenni ning viimane kord 21.30. Ja loomulikult ei aja ennast kurguni süsikaid vaid ikka maltsa ja valku ka.
Comment