[Micro FR] Provoker-mäng on nahkas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: Provoker maaomanikuks

tegelikult 3,2ha põldu väga heas asukohas kuna ümberkaudsed lapid on ka nagunii meie käsutuses siis oli viimane aeg see saareke endale kätte saada. Lisaks sellele on vesi lähedal mis annab hea võimaluse ka suurte pindadega põllukultuuride kastmiseks. Maja jaoks ei ole mul maad vaja kuna mõnisada meetrit eemal on vanemate maja mis on suur ning nagunii on ta kunagi minu oma. Ise ma elan ju üldse linnas.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

"Provoker mõisnikuks ja peremeheks" oleks õige pealkiri!

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

Jaaaaa

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Väga tore ettevõtmine, soovin edu. Endalgi vanematel maad ja metsa. Elumaja juurdeehitus ja teise maja ehituseks vajalik materjal kõik oma metsast tulnud. Lisaks puuküte koguaeg olemas.

Comment

• Tarmonator
            Lingiparandaja
            • Oct 2008
            • 3274

Võtsid lihtsalt kinnistu omanikuga ühendust ja rääkisid ära, et tahad ära osta? Või trehvas mingi riigi tükk kõrval olema mis oksjonile tuli?
            Endal mul sügelevad ka 2 kinnistut kõrval. Üks on metsaga ja teine põllumaa...kui need kätte saaks, siis võiks juba rahulikult elada,muretsemata, et mingi uusrikas ühel päeval kõrvale ehitaks. Seni pole läbirääkimised paraku tulu toonud :S

Comment

• Provoker
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 3067

mul joppas sellega, et lampi kinnisvara läbi lapates netist leidsin kuulutuse ning pildil tundus kohe väga tuttav koht olema. Hind oli absurd algul ning tegin naljapakkumise poole odavamalt ning oldi nõus. Siiski tuleb tõdeda, et maksin keskmisest turuhinnast pea 2x rohkem põllumaa eest. Samas oli mul seda maad vaja niiet kahju ei ole. Juba üksida PRIA pindala toetusest on selle maa tasuvusaeg 10a kui ainult korra aastas niidukiga üle käia. Kuna ma kavatsen seda maad ka aktiivselt kasutada, ei tohiks probleem sellega kasumisse jõuda peale esimest saagiaastat.
              Last edited by Provoker; 16.08.11, 16:57.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                Juba üksida PRIA pindala toetusest on selle maa tasuvusaeg 10a kui ainult korra aastas niidukiga üle käia.
                Viru-Nigula maaomanik Jaak Lepik avastas enda rohumaalt võõra niidumasina ning selgus, et Ida-Virumaa ettevõte oli omaniku teadmata PRIA-le pindalatoetuse taotluse esitanud.

Provoker, sa vaata, et keegi teine sinu maad sinu eest ära ei niida.

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Re: Provoker võlgu tagasi grindimas.

Olen juba lugenud seda artiklit. ärimehi on ikka igasuguseid. Pätikari ma ütlen

Comment

• Oliverk
                    Moderaator
                    • Nov 2008
                    • 3016

Olen juba lugenud seda artiklit. ärimehi on ikka igasuguseid. Pätikari ma ütlen
                    Avastasime ise ka toetust küsides et juba saame toetust oma heinamaa eest :D Mingi vend oli lampi kõrvaltükile ka toetuse võtnud. Õnneks saime nime teada ja sai asjad klaariks. Niidab edasi aga papid tulevad meile.

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Krt, lootsin intrigeerivat teemat, kui nägin silmanurgast: Provoker võlgu.

Selle asemel hoopis mingi mõisnike ja vaeste talupoegade teema.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                        Krt, lootsin intrigeerivat teemat, kui nägin silmanurgast: Provoker võlgu.

Selle asemel hoopis mingi mõisnike ja vaeste talupoegade teema.
                        +1

Comment

• peete82
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1310

Juba üksida PRIA pindala toetusest on selle maa tasuvusaeg 10a kui ainult korra aastas niidukiga üle käia.
                          Vahemärkuse korras - ma eriti ei saa selle tegevuse mõttekusest aru. Makstakse head raha, et kodanikud oma maalt rohu ära niidaks, heina kokku rulliks, pool aastat põllul mädaneda laseks ja lõpuks metsa äärde veaks. Jube maksumaksja raha raiskamine imo. Aga mis mina ka tean.

Comment

• Tarmonator
                            Lingiparandaja
                            • Oct 2008
                            • 3274

Sa oled valesti aru saanud, keegi ei käse ära koristada, ainult niita on vaja.
                            Kahe otsaga asi, kui ei oleks sellist toetust, siis laiutaks paljude põldude peal võsa nagu see toimus peale sovhooside kokkuvarisemist.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                              Vahemärkuse korras - ma eriti ei saa selle tegevuse mõttekusest aru. Makstakse head raha, et kodanikud oma maalt rohu ära niidaks, heina kokku rulliks, pool aastat põllul mädaneda laseks ja lõpuks metsa äärde veaks. Jube maksumaksja raha raiskamine imo. Aga mis mina ka tean.
                              Liiga palju töid lugesid ette. Piisab kui hooldusniiduki, ehk purustajaga üle käid. Ülejäänu on liigne kulutus. Ja mõte on asjal selline, et põllu ning heinamaid hoida kasutusvalmis kui vajadus peaks tulema, ning ei lasta lihtsalt ära võsastuda. Võsas maad kasutusele võtta on ikka väga raske ning tõsiasi on see, et on ka ärimehi kes sellest ainult elavad ilma et midagi kasulikku selle maaga peale hakkaks. Ainus sitt mis nad toodavad on see, et nad oma tegevusega sunnivad rendi hinna maal kõrgeks ning takkatippu pole põllumehel võimalik kelleltki maad rentida kui vajadus tekib kuna kõik on nn euroheina all.

Comment

• Tarmonator
                                Lingiparandaja
                                • Oct 2008
                                • 3274

Provoker sa toimetad suuremalt selle põllumajandusega?

Comment

Working...