[Micro FR] Provoker-mäng on nahkas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: Minu kandiliste sulgudega pealkiri [6max@NL25] lootes liikumisele üles

Vahepeal sama palju käsi tehtud kui peale viimast graafiku postitamist siia ning pool sellest oli ikka ülimalt masendav. Mitte midagi ei hittinud ja kui hittisin, siis vastased hittisid veel paremini. Tulemus siis oli selline suht koledapoolne ning juba olid mõtted isegi limiidis alla liikumisele.

Eile ning täna sai natuke timukasr-iga higistatud ning tegime kahes suunas mikogo>skype sessi. Ma ei oskagi öelda kui palju tal minu kommentaaridest kasu oli, kuid ma tean, et minul oli kasu ikka väga suur. Ise ei pane tähelegi, kuid ta osutas suht kiirelt sellele, et mu flopi cbet on ülimalt madal ~50% ringis ainult ning sealt lekib raha päris tugevalt. Kuna me mängime totaalselt erinevate stiilidega, siis ta ise teab kõige paremini kas oli minust kasu või olin ma ainus kellele koostöö kasulikuks osutus. Igatahes sain tänase päevaga swongist välja ning võib isegi vist nimetada, et tõmbas swingi hoopis.

Kogu kuu näeb siiani välja selline:

Swongimine ning august välja ronimine lõi küll winrate madalamaks, kuid 7bb/100 on ka rahuldav,arvestades, et ma alles ~10k kätt 6maxis teinud.

Võtsin ka 40$ instant cash boonuse ära ning tuju on hea. Hetkel ainult ei viitsi mängima hakata kuid peaks kuna pühapäeva õhtu on.

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

Re: Provoker [6max@NL25] duubeldame!!!!

Vahepeal sain masendalvalt hea tujuga mängima hakates sessi tulemuseks -157$ mis tegi meele ikka eriti kurvaks. Põhimõtteliselt vedas kogu kuu teenistuse 0 tagas. Siis õhtul otsustasin uuesti proovida ning sain vähem kui 100 käega rohkem kui kolmandiku kaotustest tagasi. See siis kokkuvõtvalt eelneva nädala kohta. Kuna tunnen, et asi lonkab, siis sai endale DeucesCracked.comi uuesti premium membership tehtud ja tänane õhtu möödub 6maxi videoid uurides ning metsikult downloadides. Kui keegi miskit konkreetset seeriat oskab soovitada 6maxi jaoks siis andke tuld siin teemas.

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

Re: Provoker@NL25 duubeldame!!!!

Täna sai siis selline asi peale tööd endale soetatud.

Vaatame kuidas table ninjaga asi toimima hakkab. Õhtu on igatahes katsetamiseks.

Comment

• JakoJ
          Jube Noob
          • Sep 2009
          • 132

Mis eesmärgil sa seda kasutama hakkad:D?

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

väga lihtsal eesmärgil. Mul parem käsi jääb peale 1h grindimist juba suht valusaks ning puldiga seda jama ei ole kuna käsi on tunduvalt normaalsemas asendis ja asendit saab igal ajal muuta. Lisaks sellele saan ma ühe käega vajutada 7 erinevat nuppu millest igalühel on oma ülesanne.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
              väga lihtsal eesmärgil. Mul parem käsi jääb peale 1h grindimist juba suht valusaks ning puldiga seda jama ei ole kuna käsi on tunduvalt normaalsemas asendis ja asendit saab igal ajal muuta. Lisaks sellele saan ma ühe käega vajutada 7 erinevat nuppu millest igalühel on oma ülesanne.
              Selle käe valusaks jäämise eest hoia ennast hoolikalt, sest muidu võid saada endale karpaaltunneli sündroomi (valud + käsi sureb sedasi ära, et on täiesti töövõimetu). Ma sain endale selle küll tööd tehes, aga pokker ja ebaergonoomiline töökeskkond aitasid ka ilmselt kaasa. Vahelduva eduga käib mind see asi piinamas ja üsna ebamugav on. :\
              Fullstacks have more fun.

Comment

• JakoJ
                Jube Noob
                • Sep 2009
                • 132

Ooot oot, mul vedeleb ka mingi selline pult ja kuidas ma seda siis kasutada saaks ?

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Algselt postitas JakoJ Vaata postitust
                  Ooot oot, mul vedeleb ka mingi selline pult ja kuidas ma seda siis kasutada saaks ?

Vaata Table ninja teema läbi siin foorumis siis saad selgeks asja

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

tegin mõne päeva eest enda esimese ametliku cahouti ning jätsin kontole 200$ millega alustan uuesti NL10 üles grindimist. Hetkel abiks deuces cracked ning üritan iga päev paar videot ära vaadata. Kui kellelgi miskit konkreetset soovitust 6max seeriate kohta andke tuld.

Kas keegi oskab öelda kaua kestab starsis cashouti järgne swong? :) Täna sai vähem kui 500 käe jooksul mulle osaks 2x set vs set. minu flopatud trips vs river rida vastasele, minu TPTK vs vastase runner runner flushi vastu milles flopil oli tal ainul 1 ülekaart. Kogu sellise jama peale suutsin siiski lõpetada kõigest -6$ peal sessi mis on hea tulemus. Ägedad vennad tulevad vahel lauda ning esimene käsi kohe open shovevad pf 32o. üks selline sai kinni ka püütud minu 99-ga. Ei saa austada pf openshovemist.

Comment

• Hullapple
                      Õpihimuline Mängur
                      • Aug 2009
                      • 364

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                      Kas keegi oskab öelda kaua kestab starsis cashouti järgne swong? :)
                      Ei oska öelda, sest sellist asj apole lihtsalt olemas!

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Pisike verstapost sai nüüd selle kuu mängudes täis. Nimelt siis sain üle 50 HUSNG tehtud. Tasemeks siis 6+0,25$ turbokad ning ei saa öelda, et väga hästi oleks läinud. Pisikeses plussis, kuid hea jooks jättis mind miskipärast maha nagu graafiku keskelt näha on. Kokku siis nendel ROI 6,3 hetkel. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Re: Provoker@HuSnG Microgrind

Nonii. Egas muud polnudki öelda kui seda, et sain jälle mõned mängud tehtud ning senise sng karjääri suurim võitude jada on saavutatud. 6 mängu järjest on ikka suur asi minu jaoks võita kui silmas pidada, et ma olen elu jooksul vähem kui 100 mängu teinud selles formaadis. Sain ROI ka 12% peale mis peaks suht ok olema.

Comment

• PokerDevil
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1177

Aga ära lõpeta mängimist. Kasuta head fiili ja runi ära. :)

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Ma üldiselt volüümiga ei hiilga. Super kui saaks kuu lõpuks 200 mängu tehtud. Üldiselt tuleb nii 5-15 mängu päevas, kuna ma siiski täiskohaga tööinimene ka ning pokker on õhtul paar tundi kui muid tegevusi ei ole parasjagu.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

Nonii

Suutsin võitude jada viia 8 mänguni kuniks tuli jõnks sisse. Seda oligi oodata, kuid kahjuks oli see ulme dongi vastu. Sain temaga ka teise mängu kohe lobist kätte kuigi ta rematchist keeldus. Ning õnnestus lõpuks revans saada ulme pika mänguga. Lõpuks olid blindid juba 75/150. Asi venis seetõttu, et kui ma olin ta shordiks saanud ning pushisin pm any2 kaardiga oli tal kolmel korral järjest võtta AT ning ühel korral KQ ning sai kogu aeg stacki üles tagasi.

Kokku tehtud 64 mängu ning roi on 14%.

Edu kõigile laudades.

Comment

Working...