Mis siis vahepeal toimunud? Midagi :D
Suve lõpuga ja kooli algusega pidasin "väikest" pausi pokkerist... sept-dets mängisin mõne üksiku sessi/sng ajaviiteks.
Dets alustasin uuesti.. kuna mäng katki, siis alustasin nl25 FR.. pool kuud jooksin päris hästi, siis hakkas paska voolama ja teeb seda siiani.
Viimase 3000käega 12bi alla ev.. nagu whaaaaaat :D (mingi PF allin flippamist on vähe olnud)
Igastahes, kuna nüüd mängin rohkem hobi korras ja FR viskas üle+sellel tulevikku ei näe, siis selle tulemusena olen nüüd 6maxis... eks näeb mis tulevik toob. Praegu nl10 ja obv vaid õppimise eesmärgil nii madalal, et saada aimu rohkem üldisest dünaamikast ja vead odavad oleks.
Kaalusin ka HU, aga muutun liiga isiklikuks HU mängides + olen kärsitu, SNG-d pole nagu kunagi multitablemisena meeldinud+meeldib sessi lõpetada täpselt siis ui tahan ja seega tundus 6max ainuõige valik.
päeviku jälle täiesti ära unustanud. Ega mu päevik on maruigav ka.. täielik pokkeripäevik, aga noh egas ta midagi muud olla ei saa...elu on mul selline, et kas ei toimu suht midagi või siis toimub midagi sellist, mis ei kannata netiavarustesse kirjutamist, seega i stick to poker
Tänud pikk28! Sooviks head uut, aga enam ei tohi
Nimelt nüüd mängin ongames ja mulle meeldib. Algas 5k käega +10bi...kena hiiter.. järgmise 2k käega sellest pool läinud.
Nimelt olen aru saanud, et starsis olev mängutempo ei sobi mulle vist üldse, sest mängisin eile seal 6maxi samuti 5-6laual (hands per hour sama mis ongames või no hästi nõks rohkem) aga peale 45minti oli pea paks..kuidagi tempo nii suur ja pole vist kiire mõtleja. Ongames on kuidagi rahulikum ja lasen 2h+ sesse.
Nimelt sai ükspäev Ahangamaga sessi tehes öeldud, et $$$ mis jaanuarikuus teenin kasutan õppimiseks (see ütlus oli ka minu enda jaoks natukene üllatus, aga nii kui olin öelnud, siis hakkas see meeldima ning i stick to it :) ) NL30 on minu ajuga veel biiditav ja suht läbinähtavad vastased, siis kõrgemal on ilmselt olukord vähe karmim.
Videosite (1-2kuud) + coach.
Samas ennem mingit coachi peaks mängima nl50+ ja üldist gameflow-d tunda saama (siis saan ise ka aimu, et mis kohad mul nõrgad ja millele rohkem pühenduda...samas jälle võin nii rohkem raha kaotada..krt seda teab kumb parem on). Kuna kool hakkab ka jälle pihta, siis ega asi väga kiirelt ilmselt ei arene, aga proovin ennast kokku võtta.
no kui võtta, et 40% digimuutub 25%-ks, siis mu RB on digimuutunult natukene alla 40% :)
(täpselt ei oska öelda kuna nii vähe mänginud ja kas PT3 loeb makstud rake õigesti ongame tubades?)
See oleneb winratest. Mida suurem winrate, seda vähem rb saad. Alguses võib sul enamvähem 40% olla, mingi aeg langeb raudselt, kui sa just -20bb ei lase.
Comment