k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: k2snakalle @triobet nl4

5+ lenini jutu peale. Kui ikka mõistus ära sõidab ja liialt gamblima hakkad vajud veel sügavamale põhja. Räägin oma eelmise nädala kogemusest mis polnud üldse, tore kui peale paljude biitide saamist tilti läksin. Aga oma vigadest õppisin. Eile kah kõik setid, read ja mastid löödi üle ja miinused tulid ludinal. Kuid siis panin lauad kinni tegelesin muude asjadega ja õhtul selge peaga sai oma miinused kustutatud. Kui tunned et hakkad mängima ikka käsi mida muidu ei mängi ja tegema imelikke liigutusi siis lükka parem ruttu lauad kinni.

Comment

• lenin
      Jube Noob
      • Dec 2008
      • 133

mängisin trios paaris lauas koos k2snakallega ja ytleks et temaga paistab kõik OK olevat ;D

Comment

• k2snakalle
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2545

ütleme nii et eile oli üle tükki aja jälle plussis sess, küll väga vähe..kuid siiski plussis :)
        lenin.. mis nime all mängid?

Comment

• lenin
          Jube Noob
          • Dec 2008
          • 133

ei julge öelda, äkki hakkad ahistama ;D

Comment

• k2snakalle
            Pokkerihai
            • Dec 2008
            • 2545

ah ole nüüd, ega ma nüüd nii hull ka pole :D Mängin niinagu ikka mängin ning seda kõikide vastu kes mul buddy listis on

Nonii midagi rõõmustavat ka siia :) Täna õhtune ülilühike sess (140kätt) tõi +3,3BI :)
            Täna sai siis allaminek tasa tehtud ja oleks lisakski veel kui proovisin ühte välja bluffida, aga see callis mind oma middle pairiga all the way ning sinna läks 4euri :S

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

Ning kõik algas jälle otsast peale... selline langus, et endalgi hakkab häbi. Mängisin ülihalvasti ja väga väga palju oli tglt tobedaid kaotusi. Ühe õhtuga peaaegu -20euri nl4-s.. no lihtsalt suckoutid ja näitasin ise rohkem agressiivsust ja ehk bluffisin liiga palju, sest krt pocket viitega callitakse terve tee kuigi maas flush draw, streight draw ja nii ma jälle suhu saingi ning peaaegu 1buyin läinud...coosh. Ning ühtegi võitu ei tulnud. Ning üks asi on juba tavaks saanud... nimelt kui ma saan turnist kolmiku siis siiani on krt 100% vastane saanud täpselt selle kaardiga parema käe kui mul.. streight, flush jne... Õhtu jooksul 2võitu mis üle 2$ ja 7 kaotust mis on üle 2$

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Kas statid on muutunud võrreldes päeviku alguses postitatud stattidega? Või mängid suht sarnases stiilis.

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

Niih statid siis 12päeva tagusest päevast alates kust miinus on peale hakanud.. kogu langus -18.88$

vpip% : 17,5
                  PFR% : 7.2
                  3bet%: 2.6
                  WTSD% 26.1
                  W$SD% 46.7
                  Agg: 2.45
                  Agg% 30.9
                  -10bb/100
                  3bet% ja Agg ja Agg% on kõvasti tõusnud.

Siin nüüd kõik sessid alates 15jaanuar...ehk keegi viitsib süveneda ja natukene analüüsida.

Endale jääb silma kohe suur VPIP% kuigi samas mängin ranka antud tabeli järgi, nüüd kui HEM kah siis toetun rohkem sellele kah..et kas minna tema reraise-ga kaasa või mitte jne.

Viimasel kahe sessil mängisin ka eurolaudu (viimasel võib arvestada -18euri mitte dollarit, aga noh seda ei maksa taga ajada.. tähtis oleks vigu leida), nii et tglt võidud-kaotused eesti rahas suuremad kui seal näha.

Niih nüüd tänase sessi analüüs tehtud ja suuremad kaotuste käed üle vaadatud

Suuremad kaotused kui käes AA, AK, AQ, KK, 66, TT, QJ,
                  Võidu käed: AK, QQ, AT, 33..
                  Tundub, et kipun üle mängima kõrgeid kaarte...tahan nupud sisse panna.

Näiteks:
                  AK.. flopist TPTK ja kaotan setile.. vastasel TT
                  AA kaotab kahele paarile, vastasel 7Jo (tegemist oli täiesti ohutu boardiga ja no tundsin ennast väga vabalt/kindlalt ja seega oli kaotus veel "valusam")
                  JJ kaotab reale..., vastasel 79s (ja mõtlesin just enne kui nupud sisse..et ta mu raise ikka 7-ga ära ei calliks)
                  KK kaotab setile, vastasel Q5s
                  AQ kaotab setile ja nelikule.

Comment

• LuuK
                    Vana Tegija
                    • Dec 2008
                    • 1138

ole rahulik, 5bi on veel vähe, mul viskab ilma mingi probleemita ühe päevaga 10bi miinusesse. trio 4nl rõõmud..

Comment

• tobi
                      Jube Noob
                      • Dec 2008
                      • 149

Algselt postitas k2snakalle

Näiteks:
                      AK.. flopist TPTK ja kaotan setile.. vastasel TT
                      AA kaotab kahele paarile, vastasel 7Jo (tegemist oli täiesti ohutu boardiga ja no tundsin ennast väga vabalt/kindlalt ja seega oli kaotus veel "valusam")
                      JJ kaotab reale..., vastasel 79s (ja mõtlesin just enne kui nupud sisse..et ta mu raise ikka 7-ga ära ei calliks)
                      KK kaotab setile, vastasel Q5s
                      AQ kaotab setile ja nelikule.
                      Äkki panustad liialt aralt pre flop? Imelik veidi, et AA-ga on sul kaasa tulnud 7Jo ja KK-ga Q5s ja JJ... Sellised peaks alguses suht välistama ikkagi... ? Slowplayd?

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

kindlasti vähe ei panusta... panustan nii nagu ka 66-ga, või AK-ga jne. Rohkem kui tavaliselt (ulme panust) ei ole ju mõtet teha..ei saa mingit actionit jälle.
                        ja slowplayed nende kätega kohe kindlasti ei ole. Seal lihtsalt callitakse 4xbb raise ära Q5o..sest ta onju BB ning juba 0,04 sisse pannud :D(mis siis, et out of position ja sitt starting hand) Ja cbet on siis alati ja selle suurus oleneb juba boardist ja vastasest. (60-100% pot size) Ning siis lihtsalt callitakse jälle ning on kööga ja läheb ka second barrel, mis ikka callitakse ja siis olemegi jäänud mingi 50sendi peale
                        nl4-ja rõõmud ilmselt. Samas ma vaatan, et väga palju saan pähe just niimoodi, et vastane tuleb eluimeliku käega kaasa (mu AA-le on ära teinud ka 4To) Vaikselt hakkan kahtlustama, et ehk on 10nl-s vähe paremad lood sellega? või callitakse ikka sama lightilt ära?
                        Ning muidugi ennem ma kõrgemale levelile ei astu kui nõrgem on võidetud nö

Algselt postitas LuuK
                        ole rahulik, 5bi on veel vähe, mul viskab ilma mingi probleemita ühe päevaga 10bi miinusesse. trio 4nl rõõmud..
                        Nojah 5bi võib tõesti vähe olla, aga kui need aina lähevad ja tagasi tuleb nadilt, siis rahulik eriti olla ei saa

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

ma tean, mida sa tunned :) 10NL callitakse veidi vähem saastaga preflop kui 4NL-s. Kuid tase on ikka samasugune. Enamus mehi on 35/1/0 ja leidub ka rohkesti 82/25/4 mehi. Krt pean ka omal HUD-i meelepäraselt ära seadistama, hetkel lasen nii nagu default statsid olid

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

Tõmbasin range-t natukene koomale, mängisin neljal laual, et kõik käigud saaks korralikult läbi mõelda. Ei bluffinud pea üldse ja tänane
                            1h45min sess ja 424kätt tõid 18$ plussi (+4,5BI) :)
                            Noh mõned sellised kaotused olid, et AK preflop middle stack venna vastu all in, tal AJ ja hittis. Ning väga jube mängija limpis oma AA-d ja ma raise oma AJ buttonilt ja ta reraise ma all-in (olin jäänud mingi 2,5eurise stackiga) ning tema muidugi võitis ära.
                            Aga muidu oli hea mäng ja ise olen rahul (Y)

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas k2snakalle
                              Tõmbasin range-t natukene koomale, mängisin neljal laual, et kõik käigud saaks korralikult läbi mõelda. Ei bluffinud pea üldse ja tänane
                              1h45min sess ja 424kätt tõid 18$ plussi :)
                              Noh mõned sellised kaotused olid, et AK preflop middle stack venna vastu all in, tal AJ ja hittis. Ning väga jube mängija limpis oma AA-d ja ma raise oma AJ buttonilt ja ta reraise ma all-in (olin jäänud mingi 2,5eurise stackiga) ning tema muidugi võitis ära.
                              Aga muidu oli hea mäng ja ise olen rahul (Y)
                              Väga vinge, eriti meeldib, et tõmbasid ranget maha ja laudu ka vähemaks, et asi jooksma saada.

Comment

• k2snakalle
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2545

Sai siis täna õhtul 10NL-s toksitud ja olin peale mingit 1h mängu kenasti 12dollarit plussis ning hakkasin laudu kinni panema kui sain endale ühes lauas aabitsad(AA) small blindilt ja siis üks tahtis stealida oma 37o (100/55 steal 100% 62kätt) ja ma lükkasin reraise sisse...callis ja sai flopist 7-te paari. Niih ja turnis läksime all-in (tal ikka seitsmed) ja riveris 3. HAIGE! ja sess lõpetatud -2$

Comment

Working...