k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • k2snakalle
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2545

Re: k2snakalle @triobet nl4

Sai siis nl10 ära proovitud ja toksisin vaid 2-l laual korraga ja vähesed käed, et uue limiidiga harjuda.
    Lõpptulemuseks 35 bb/100
    Aga stattide järgi on loose tüüpe küll vähem. Laual on mõni ikka väga tight mängija 5/5 :D
    Samas usun, et ma "kardan" seda limiiti rohkem kui peaks. Noh võimalik ikka kiiremini bustoks ära minna. 100eurisest bankrollist peaks ehk piisama?

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

kuni 4 lauda kindlasti piisab, kui foldida oskad.

Comment

• hoss23
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 2551

Mina küll lödistaks veel edasi NL4-a, kuni saaks üles rolli 200-ni. Sest ise mängin Unibetis NL5-te ja seal on sellised jõuluvanad koos et anna andeks, kahe õhtuga roll 100 pealt 235 eurtsi peale nüüd. Ja isegi kavatsen jätkata seal, kuni ''jõulud läbi saavad'' ;D

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Oeh tänane päev on olnud hoopis midagi muud kui varem.
          Fullhouse sai pähe nelikult, JJJ sai pähe KKK-lt, siis üks fullhouse sai pähe teiselt full house-lt jne jne. Häid käsi tuli nagu muda, aga mitte ühtegi suurt võitu. Ja nii need buy-in aga läksid ja läksid. Bankroll nüüd 92euri.

[img width=750 height=567]http://img228.imageshack.us/img228/5834/pevadpolevennaduy0.jpg[/img]

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Väga kehva sessi lõpp tõesti.

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

Pole isegi mõtet käsi üles panna, sest noh need on täiesti coolerid.
              Aga noh eks see olegi pokker ja sinna pole midagi teha. Fullhouse-ga panen ikka nupud sisse. Vastane sai ka flopist kolmiku aga nõrgema ja mina sain turnist fullhouse kokku ja nupud sees, tema sai riveriga 4-ku ja sinna see läkski.
              ja bad bead bad beati järgi.. päris sant tunne oli juba. Natukese ajaga niimoodi alla.Run oli tglt ju hea..aga teistel parem :D
              Aga ega meelt ei heida ja lähen tagasi lahinguväljale, nüüd veel rohkem karastatult

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Tuttav tunne, full housega nelikule kaotada, viimasel ajal tavaks saanud sellised asjad ja ega seal polegi vist muud teha kui mõelda olnud headele aegadele ning proovida emotsionaalselt tasakaalust mitte välja minna ning endiselt jääma oma mänguplaanile kindlaks.

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

Olen oma suurima pot-i ka niimoodi võitnud.. 25doltsi nl4-s.
                  vastasel oli maja (aces full) ning mul nelik.
                  Seega lihtsalt seekord oli luck minu kahjuks

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Vahest on tõesti päevi, kus ise ka ei usu, mis toimub ja seda mingi näruse 1000 käe jookusul. Kusjuures väga valesti nagu midagi ei teegi, lihtsalt run on nii sitt. Mida aeg edasi seda külmemaks sellised päevad ja sessid jätavad, sest tead juba, et igapäev ei saa võita, selline see mäng kord on.

Comment

• k2snakalle
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2545

Mnjah tänane päev ei olnud ka midagi head, päeva esimene sess sai jäädud mõned doltsid plussi aga õhtune sess viis mind 7eurot allapoole.
                      Lihtsalt jube oli vahepeal :S
                      Ässad crackiti 3korda 4-st ära! Ja kõik 3olid streighti poolt, kus peale turni sai mindud all-in ja ühelgi korral ei olnud vastasel rida koos (oli hittinud ntx poissi või siis polnud sedagi) Ja kuningad crackiti ära masti poolt (enne all-in polnud masti koos vaid sai selle legendaarse riveriga)
                      Suure, suure, suure võitlemisega saan ennast brake-even hoitud ja siis tõmmatakse jälle 2buy-in järjest maha.
                      Ilmselt peaks paar päeva puhkust võtma, sest ma ei saa aru mis toimub.
                      Kaarte üldse ei tule ja kui tulebki siis omatakse need lihtsalt ära...

Ning set% oli 2.8 :o (väikeseid pocketeid tuli kätte aga ei hittinud, see tegi juba vahepeal nalja)
                      ja ühe korra set-idest oli vastas loomulikult rida (mis saadi kokku riveriga-again)
                      Ma ei taha just hädaldada, sest see ei meeldi mulle...aga no meele teeb väga mõrudaks selline asi.

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Mnjah..selline tunne on juba peal et ma ei tea :S
                        Täna langesin jälle kenakese 8dollarit allapoole.... ja emandate kolmik kaotas jälle reale. Ning flopis saadud rida ei pidanud vastu ja kaotas kõrgemale reale. Mul käes 8 9 flopp 7 10 J. panusega tuli vastane kaasa ja turni Q... ja ma ei pannud teda elusees AK peale.. (preflop limp) stats 62/8 68kätt.
                        Ning kümnete kolmik kaotas emandate kolmikule. Nagu apppiiiii

Edit: kui nüüd eile sai jäädud üle pika aja plussi 6dollariga, siis tänane 2h sess oli kui ameerika mäed.. Kuningad crackiti kõik korrad ära ja emanda pocketid pidin üldse foldima (noh ja siis -0.86doltsi tõi ka üks nõme missclick..avasin laua ja laksti raise peale läks klõps)
                        Vahepeal hakkas nagu minema... mai saa aru mida ma valesti teen, mängin nii nagu ennem ja nüüd varsti pea nädal on üks mõõn ja mõõn.

Tänane õhtune sess:

[img width=750 height=567]http://img210.imageshack.us/img210/1819/mistoimubfw6.jpg[/img]
                        [img width=1 height=1]http://img210.imageshack.us/img210/mistoimubfw6.jpg/1/w1124.png[/img]

Comment

• k2snakalle
                          Pokkerihai
                          • Dec 2008
                          • 2545

Selline asi mis praegu toimub, see on pannud mind käsi analüüsima...samas ei tee nagu midagi enda arust valesti.(aga samas ega ise enda vigu nii kergelt ei märka) Ehk on keegi nõus mind väheke juhendama või ntx minu mingi sess üle vaadata, proovin küll ise hakkama saada, aga noh küsija suu pihta ei lööda.
                          Peaks vist nl10-sse minema, sest nl4-s calliti mu preflop reraise 57s ära ja muidugi saadi turnis streight, millega mina sain just kolmiku.

Langus (terve nädal)

[img width=750 height=567]http://img443.imageshack.us/img443/6401/tieliklanguszu6.jpg[/img]

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Aga alustuseks klõpsi HEM'is raports, sealt overall ning by position. Mõlematega klõpsi sealt + märgi alt hoolikalt state juurde, pane kõik käed ja viska siia ülesse, agaramad ütlevad kindlasti sõna sekka. Mõni suurem leak paistab kindlasti välja, eriti positsioone uurides.

Vaata nt teiste päevikuid ja uuri mis state nemad juurde pannud on, siis näed, mida vaja oleks :).

Comment

• k2snakalle
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2545

Suurimad miinused positsiooni järgi on BB(ei saa hästi aru kui olen beaten oma weak handiga) ja Button.
                              Ja väga suur miinus tuleb buttonilt kui mul pocket käed ning eriti just siis kui set-i hitin, nupud sees aga kaotan suuremale setile või reale. Viimase nädala esimese 500käe peale ei olnud ühtegi võitu kui hittisin seti(siis kui nupud sisse sain pandud). Viimase aja suurim võit oli see kui ma sain vihaseks ja lükkasin nupud sisse TT-ga kahe AI vastu preflop. Seda ma tglt just igapäev ei harrasta. (ning see ka tglt vaid +0.9bi kokku)

Comment

• lenin
                                Jube Noob
                                • Dec 2008
                                • 133

see setiga kaotamine on jah suht jube jah. Samas aga peab sellise käega valuet võtma. Lihtsalt ebaõnn. Ise olen samas olukorras kui sina, kuigi viimasel ajal on asi paremaks läind. Oluline ongi minu meelest rahulikuks jääda ja mitte pead kaotadada. Ise langesin kohe masendusse ja hakkasin kämblima - see on suur viga. Tegelen sellega et seda enam ei korduks. Oluline on ikka pikk perspektiiv - kui pea selge hoida siis peaks asi lõpuks ikka õigele rajale jõudma.

Edu Sulle, loodan et tuled august välja.

Comment

Working...