KristjanLaas NL/PLO 100-200 HU and MTTs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: KristjanLaasi MTT päevik.

mängi ikka turkasid, rahamehi niikuinii tohhuijaa

Comment

• Cash87
      Vana Tegija
      • Feb 2009
      • 1402

GL jälgin põnevusega :)

Comment

• Jäämees
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1182

Hakkan ka jälgima sõbraliku enesenuhtlejast ametivennana.

Comment

• Fortune
          IP
          • Oct 2008
          • 1396

ei kujuta küll ette, miks full ring sulle meeldima hakkas, sellel formaadil ikka tänapäeva pokkerimaailmas mitu miinust, nt see sureb hetkel üpris kiiresti. FR-i saab mängida põhimõtselt aint starsis, ftps(rb sucks ass) ja merges(ilmselt carbonis ka, aga krt teab kauaks), 6maxid ja muud asjad ikka palju populaasemad igal pool mujal ka.

Comment

• Äll
            FPP Pro
            • Jul 2009
            • 254

sellepärast pole mttde mängijatel päevikut sest tavaliselt nad pole nii edevad kuis sina:D(nailed it:D)
            aga gl obv

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

oled kindel et biidid neid turniire ikka ? teadupärast pole 1200 turniiri eriline sample

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas Äll Vaata postitust
                sellepärast pole mttde mängijatel päevikut sest tavaliselt nad pole nii edevad kuis sina:D(nailed it:D)
                aga gl obv
                Pakun, et keskmine turniirimängija on oluliselt edevam kui keskmine cashgame mängija.
                Samas millegagi seda backida upi ka ei saa.

Nägin täna unes, et kiirustasin Pärnu Meistrivõistlustele, võtsin veel pärnus mingisuguse takso (mis ei olnudki takso, vaid jalgratas ja mind sõidutati eesolevas korvis) ja jooksin välja ja maksin taksojuhile 35 EEK. Olin veel koos ühe sõbraga ja küsisin üle, et kas ta on ikka kindel, et koha peal ka pileteid osta saab? Ta vastas, et jah, ta vaatas spetsiaalselt üle. Astusin siis alasse, kus lõpuks pileteid saaks long runis osta ja öeldi, et ammu juba piletid välja müüdud ja eriti sarkastiliselt naeratati ja öeldi, "Aga tere tulemast Pärnusse, minge nautige randa või midagi:)...:):):)". Olin veerandvihane siis, et taksoraha kulutasin mitte millegi nimel ja just siis tuli eriti uhkel sammul kivisaba oma tüdrukuga mööda ja astus turniirialasse, sest tal oli pilet olemas:( Ma teesklesin, et ma lihtsalt ei taha sisse astuda veel ja räägin juttu seal eemal, sest ei tahtnud häbisse jääda, et mul piletit pole ja ärkasin üles selle peale.

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
                  oled kindel et biidid neid turniire ikka ? teadupärast pole 1200 turniiri eriline sample
                  äkki see on downswing veel hoopis tal :P

Comment

• kivisaba
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2514

ka see on võimalik :S
                    aga likeks su unenägu kui saaks laas :D

Comment

• MeelisV
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1300

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                      Nägin täna unes, et kiirustasin Pärnu Meistrivõistlustele, võtsin veel pärnus mingisuguse takso (mis ei olnudki takso, vaid jalgratas ja mind sõidutati eesolevas korvis) ja jooksin välja ja maksin taksojuhile 35 EEK. Olin veel koos ühe sõbraga ja küsisin üle, et kas ta on ikka kindel, et koha peal ka pileteid osta saab? Ta vastas, et jah, ta vaatas spetsiaalselt üle. Astusin siis alasse, kus lõpuks pileteid saaks long runis osta ja öeldi, et ammu juba piletid välja müüdud ja eriti sarkastiliselt naeratati ja öeldi, "Aga tere tulemast Pärnusse, minge nautige randa või midagi:)...:):):)". Olin veerandvihane siis, et taksoraha kulutasin mitte millegi nimel ja just siis tuli eriti uhkel sammul kivisaba oma tüdrukuga mööda ja astus turniirialasse, sest tal oli pilet olemas:( Ma teesklesin, et ma lihtsalt ei taha sisse astuda veel ja räägin juttu seal eemal, sest ei tahtnud häbisse jääda, et mul piletit pole ja ärkasin üles selle peale.
                      Esiteks Pärnus pole ühtegi "ratas" taksot ja teiseks maksab juba sisseistumine vähemalt 35 eeku, sest Pärnu nii väike ja muidu taksojuhid ei teeniks midagi. :)
                      Tho, mingi hobusevankri taksot olen küll suviti Pärnus näinud. See aasta küll mitte.

Comment

• bluelite
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1190

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
                        Esiteks Pärnus pole ühtegi "ratas" taksot ja teiseks maksab juba sisseistumine vähemalt 35 eeku, sest Pärnu nii väike ja muidu taksojuhid ei teeniks midagi. :)
                        Tho, mingi hobusevankri taksot olen küll suviti Pärnus näinud. See aasta küll mitte.

Üks mingi ratastel rong liigub ka aeg-ajalt ringi.

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Täna siis hakkas suure hurraaga stake ja läksin kohe hea tundega mängima, et lõpetaks siis kohe esimesel päeval võiduga ära selle:)
                            Ei läinud nii..

Idee poolest mänguga olen täiesti rahul, kui sai veel flope mängida sain enda stackid enamjaolt üles kuidagi märkamatult standard chipdumpe vastu võttes, aga kui oli vaja natukenegi gamble võtta ja avg. stackid langesid 10-30bb peale ei pidanud enam ükski käsi ja kogu õhtu peale võitsin 1/20 flippi. Kergelt fustreeriv on see mincash-herotamine.

Hetkel kui seda kirjutan mängin täna viimast turboturniiri, kus olin taaskord top10 stackiga (u. 1000 alles), aga kaotasin just 3 kätt järjest JJ, JJ, KK preflop allinid kõik ülekaardi vastu ja kukkusin 2bb peale, seega standard ja otsustasin aega säästa ja juba kirjutama hakata (nüüdseks (1h hiljem) hakkan juba veerand deep jõudma, seega veel ei postita tulemusi, kui see läbi updaten ka senised turniirid ja tulemused):)

ITM % 33 jään rahule ja püüan MTT variatsiooni ka edaspidi suhteliselt madalal hoida, kuna mikrodes ta väga suureks ei tohikski jääda ja usun, et kogu stake vältel võibki ta kuskile 25% kanti jääda.

Homme hommikul lähen Pärnusse live mängima ja tore oleks ka seal edukalt esineda 1 kord elus ja rumalustest hoiduda. Drawing dead ilmselt, pole isegi veel ööbimist endale leidnud, alateadlikult tunnetan seda eelviimast kohta 300sesse potti allini bluffides, sest miks nad callida peaksid tahtma nii palju nii väikesesse poti?
                            Eks homme saab siit lugeda kuidas ma sealt välja kukkusin. Suure tõenäosusega mitte tõtt, sest häbi on siis.

Kes homme lauas ära tunneb, võib tere öelda!
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

hetkel deep run käsil....

Comment

• viki
                                Grinder
                                • Apr 2010