Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
    jätke leits rahule
    +1

Saatis mind kiirelt v i ttu kui veidi nalja viskasin kui ta "dauneri" üle msnis kurma hakkas.

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

mina näiteks olen harjunud ütlema: "Jooksen nagu leits" kui on sitt kaardijooks

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Ma vingun nagu leits ja postitan asdjajdhajdajdgahdgaf teemasse kui mul on sitt kaardijooks

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
          Nagu auditist on näha, siis alustasin 200$ peal ja lõpetasin $232.45, samal ajal kui PTR näitab $85 miinust. Nii et, next time tits or gtfo !
          Keda see sinu 23-dollariline rekordkasum ikka siin teemas huvitab. Cashieri pilt siia! Leits enda oma ju alles mõne aja eest pani. Võrdleme, kellel on suurem.

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Well, PTR'i põhieesmärk siiski näidata umbkaudselt tõenäoline winrate ja kas võitev/kaotav mängija ja sellega saab ideaalselt hakkama. Pole isegi pilte vaja.

Comment

• Svenza
              Svetlana aka Buldooser
              • Oct 2008
              • 3591

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
              Keda see sinu 23-dollariline rekordkasum ikka siin teemas huvitab. Cashieri pilt siia! Leits enda oma ju alles mõne aja eest pani. Võrdleme, kellel on suurem.
              Mis ajast sa verd sittuma oled hakanud? Hommikune piss lõi pähe v?
              Tahad kokkutulekul esimese asjana kohe jalaga näkku saada, et õlu mõnusa vere maiguga oleks?

Comment

• EestiMats
                Grinder
                • Jul 2009
                • 625

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

;DDD;

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Mis ajast sa verd sittuma oled hakanud? Hommikune piss lõi pähe v?
                    Tellisid netist arstidiplomi või? Davai, press print screen ja pilt siia ning kohe selge, kumb on fish ja kumb vaalapoeg.

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Mis kuradi munnimõõtmiskonkursse te siin korraldate? Saate leitsiga kokku , üks ütleb teisele: "tra, mul tuli täna 2,5 BB plussi". "Oh, see pole midagi, mul tuli 3 BB-d." Siis naeratate üksteisele rahulolevalt otsa ja imete üksteisel lahti.
                      "Oot, oot, aga ma panen screenshoti cashierist ka ülesse. Las siis kõik näevad kui kõva mees ma olen ja kui palju mul raha on".

Tra, kas te naistega nii räägitegi v? Tra, te olete eluliselt nii lohhid, nikute oma krokodille, kogu elu käibki buyinnides, graafikutes ja cashieri screenshottides. Get a life bitches!
                      Minupärast võrrelge oma munne leitsiga edasi ja toksige seent rahulikult. Rääkige klubis naistele ka oma graafikutest või kodus oma krokodillidele!

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

PTR'ist niipalju, et ta ca. 20-30% kätest jäävad sisse lugemata aga 100,000 sample põhjal on ikkagi PTR täiesti piisab ütlemaks, mis mängijaga on tegu. See sendipealne profit ei olegi nii tähtis.

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Mis kuradi munnimõõtmiskonkursse te siin korraldate? Saate leitsiga kokku , üks ütleb teisele: "tra, mul tuli täna 2,5 BB plussi". "Oh, see pole midagi, mul tuli 3 BB-d." Siis naeratate üksteisele rahulolevalt otsa ja imete üksteisel lahti.
                          "Oot, oot, aga ma panen screenshoti cashierist ka ülesse. Las siis kõik näevad kui kõva mees ma olen ja kui palju mul raha on".

Tra, kas te naistega nii räägitegi v? Tra, te olete eluliselt nii lohhid, nikute oma krokodille, kogu elu käibki buyinnides, graafikutes ja cashieri screenshottides. Get a life bitches!
                          Minupärast võrrelge oma munne leitsiga edasi ja toksige seent rahulikult. Rääkige klubis naistele ka oma graafikutest või kodus oma krokodillidele!
                          Sa oled ka ärikaksik?

[YOUTUBE]yUhQ84RdLdM[/YOUTUBE]

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            PTR'ist niipalju, et ta ca. 20-30% kätest jäävad sisse lugemata aga 100,000 sample põhjal on ikkagi PTR täiesti piisab ütlemaks, mis mängijaga on tegu. See sendipealne profit ei olegi nii tähtis.
                            Kui kadumisel ei eelistata võidukäsi kaotuskätele (vms absurdsust), siis sampli, kust on kadunud käed, winrate koondub ikkagi teoreetiliseks winrateks. Analoogselt kui visata kulli-kirja 1 miljon korda ja sealt tõenäosusega 0.9 iga vise ära kustutada, siis jääb järgi ca 900 000 viset ja ikkagi on neid ca 50/50, seega tõesti pole vahet kui mingi protsent kaduma läheb. Seda kinnitab ka matemaatika. Ja ilmselt kaovad need käed sealt tõesti lampi ära.
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

Jah, mina olengi tegelikult ärikaksikute firmajuht.

Äkki paneks kõik oma munnipikkused siia letti??? Kõik panga kontojäägid, kõikide pokkerisaitide saldod, kõik MB-s olevad rahad, aktsiad, kinnisvarad, autod jne.
                              Las taipupole alustab, kõigepealt **** täies hiilguses (originaalfoto paluks, photoshoppida ei tohi) ja siis kõik kontod mis tal on. Las teeb otsa lahti.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

See teema juba hakkab minema! Nice!

Comment

Working...