Re: "375" - Arvad, et jooksed sitasti?
Sain kuidagi out of the blue Round 2 pileti FullTildilt. Satikas WSOP 2010 Main Event Race Finalsisse.
osalejaid 283. Ainult 2 saavad pileti. 4,5 tundi m2ngu. Kui neli alles, lykkan SBlt nuppe
AJga, vastas AK, teen suckoudi. Raix hakkab seletama, "oo, sa koguaeg seletad, et saad bad beate fa fa fa". 3 alles. Mul stack vahepeal 150k. Stackleader on 46/4 fish. NITil,
kellele suckoudi tegin, oli vahepeal 27k. Saab paar korda chipe fishilt. Lykkan j2lle
SBlt A7ga, NIT avab AJ. Seekord suckouti ei tee. Veeretame veel chippe. NIT k2ib
yles alla, fishiga vahetavad chippe. Lykkan j2lle, NIT j2lle leiab k2e, AJ, floppab
FH ja BOOM
Mul kolmas koht ehk bubble.
Keegi veel tahab ninatarka m2ngida ja m2rkusi teha mulle mu lucki yle vms?
SIIS YTLEN ETTE ÄRA SULLE "FUCK OFF!".
9 kuud niiviisi, et lastakse maksimaalselt turnades mul venida, et
ikka just l6pu poole v2nta imeda. See enam ei ole normaalne.
Sain kuidagi out of the blue Round 2 pileti FullTildilt. Satikas WSOP 2010 Main Event Race Finalsisse.
osalejaid 283. Ainult 2 saavad pileti. 4,5 tundi m2ngu. Kui neli alles, lykkan SBlt nuppe
AJga, vastas AK, teen suckoudi. Raix hakkab seletama, "oo, sa koguaeg seletad, et saad bad beate fa fa fa". 3 alles. Mul stack vahepeal 150k. Stackleader on 46/4 fish. NITil,
kellele suckoudi tegin, oli vahepeal 27k. Saab paar korda chipe fishilt. Lykkan j2lle
SBlt A7ga, NIT avab AJ. Seekord suckouti ei tee. Veeretame veel chippe. NIT k2ib
yles alla, fishiga vahetavad chippe. Lykkan j2lle, NIT j2lle leiab k2e, AJ, floppab
FH ja BOOM
Mul kolmas koht ehk bubble.
Keegi veel tahab ninatarka m2ngida ja m2rkusi teha mulle mu lucki yle vms?
SIIS YTLEN ETTE ÄRA SULLE "FUCK OFF!".
9 kuud niiviisi, et lastakse maksimaalselt turnades mul venida, et
ikka just l6pu poole v2nta imeda. See enam ei ole normaalne.
TC
, A
, 5
esimese 6 minuti jooksul tuli flopi set
Comment