"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: "375"

Algselt postitas lebovend
    ja see tuleneb millest?

Axga 3bettimisest v2?
    ma ei oska öelda, millest see tuleneb....eks mingi osa annab OOP Axga 3b
    ma usun et pead vaatama yle, millega sa oop raised ja millega sa callid.

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

NL50 headsup, olen mänginud vaid kaotavate mängijate vastu:

5k käe põhjal võib öelda, et ma ei beadi Pokerstarsi kõige madalama headsupi
      kõige halvemaid mängijaid.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

võid on HU statsid siia visata, positsiooni omad. Aga non-SD läheb kuidagi järsult alla, ma ei teagi.

Edit: tegelt ei lähe kah. Pole hullu.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Ma annan sulle paar nõuannet, ära võta seda kui kulda, aga on paar asja mis silma jäid.
            Esiteks statsidest. Liiga tight oled. Sb tõmba loosemaks. Avama peaks sealt ideaalis 75% kätest (dogisheadsup) BB pealt oled natuke liiga tight. See iseensest ei olegi halb, aga probleemiks tuleb seal liiga suur 3bet %, kui sa mängid bb pealt 26% kätest ja nendest 19 raised, siis paratamatult mängid sa OOP koguaeg suuri potte ning vähemalt pooltel kordadel spekulatiivsete kätega. BB % peaks olema ideaalis 35%. Kõik oleneb muidugi vastasest. Statsidest sõltuvalt tulevad edasi järgmised probleemid w$wsf peaks olema suurem, aga kuna sa oop liiga tight ja mängid suuri potte, siis jäävad ära kõikvõimalikud floatimised, checkraised ja muu selline.

Teiseks tee endal korda HUD. Headsupis on ruumi küll kuhu statte paigutada ning viska minema hudist vpip ja pfr. Need ei anna meile headsupis midagi. Näide 50/50 mängijad võivad olla nii fishid (raisevad sblt ja callivad bblt) samapalju, kui ka head mängijad kes kes sb-lt mängivad 70% ja bb-lt 30%. Mul endal on ka mingi iganenud hud, kus need kirjas, aga heads upi jaoks peaks olema protsendis sb ja bb vpip eraldi. Või siis vähemalt peaksid vastastega mängides neid vaatama. Ühesõnaga pane hudi standard statid, vpip positsioonidest, steal, cbet, fold cbet, tcbet, fold tcbet, 3bet, fold 3et, wtsd, ja agressioongi võiks ideaalis streetide kaupa välja toodud olla.

Kui need asjad tehtud, siis saame strateegiaga edasi minna.

BTW, dragthebaris on 4osaline algajatele mõeldud HU treeningvideo seeria, kui keegi tuttavatest member saab sealt ka täitsa asjaliku asja. Niipalju kui mina vaatasin, sain paar päris head nõuannet.

Comment

• eddi
              Vana Tegija
              • Oct 2009
              • 1200

Algselt postitas lebovend
              NL50 headsup, olen mänginud vaid kaotavate mängijate vastu:

5k käe põhjal võib öelda, et ma ei beadi Pokerstarsi kõige madalama headsupi
              kõige halvemaid mängijaid.
              ürita enda non showdown winningsid korda saada. mõtle ette mida teed flops ja riverini välja, ära calli mõttetult maha. kui tead, et vastane enamus kordades tulistab kõik barrelid lõpuni välja ja sul on näiteks flopis keskmine paar siis mõtle ette juba ära, kas callid ka turni ja riveri maha. (näide lihtsalt)
              näiteks ise suudan ma end kasumis hoida, kuna non showdownid hoian regulaarselt 0 ligidal.

edit: alati mõtle ette mida sa teed, kõik streedid mõtle. kui sa suudad seda teha saad omale korralikult edge'i
              ja nalja pärast (mitte et ma suur spetsialist oleksin) võin vabalt ühe su mängu üle vaadata või isegi koos mängida (juhul kui viitsid pacificusse tulla)
              teine võimalus oleks ka et tee pisiek vid. kui oled häbelik võid ka ilma hääleta, lihtsalt pane cam filmima samal ajal kui mängid ja kõik

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Algselt postitas camu
                Ma annan sulle paar nõuannet, ära võta seda kui kulda, aga on paar asja mis silma jäid.
                Esiteks statsidest. Liiga tight oled. Sb tõmba loosemaks. Avama peaks sealt ideaalis 75% kätest (dogisheadsup) BB pealt oled natuke liiga tight. See iseensest ei olegi halb, aga probleemiks tuleb seal liiga suur 3bet %, kui sa mängid bb pealt 26% kätest ja nendest 19 raised, siis paratamatult mängid sa OOP koguaeg suuri potte ning vähemalt pooltel kordadel spekulatiivsete kätega. BB % peaks olema ideaalis 35%. Kõik oleneb muidugi vastasest. Statsidest sõltuvalt tulevad edasi järgmised probleemid w$wsf peaks olema suurem, aga kuna sa oop liiga tight ja mängid suuri potte, siis jäävad ära kõikvõimalikud floatimised, checkraised ja muu selline.

Teiseks tee endal korda HUD. Headsupis on ruumi küll kuhu statte paigutada ning viska minema hudist vpip ja pfr. Need ei anna meile headsupis midagi. Näide 50/50 mängijad võivad olla nii fishid (raisevad sblt ja callivad bblt) samapalju, kui ka head mängijad kes kes sb-lt mängivad 70% ja bb-lt 30%. Mul endal on ka mingi iganenud hud, kus need kirjas, aga heads upi jaoks peaks olema protsendis sb ja bb vpip eraldi. Või siis vähemalt peaksid vastastega mängides neid vaatama. Ühesõnaga pane hudi standard statid, vpip positsioonidest, steal, cbet, fold cbet, tcbet, fold tcbet, 3bet, fold 3et, wtsd, ja agressioongi võiks ideaalis streetide kaupa välja toodud olla.

Kui need asjad tehtud, siis saame strateegiaga edasi minna.

BTW, dragthebaris on 4osaline algajatele mõeldud HU treeningvideo seeria, kui keegi tuttavatest member saab sealt ka täitsa asjaliku asja. Niipalju kui mina vaatasin, sain paar päris head nõuannet.
                t2nud hea feedbacki eest ja su aja eest. uurin seda hudi asja(peaks ju saama vist eraldi HUDi profiile salvestama,
                et nt HU ajaks panen HU hudi vms). kuigi peale vpip ei tea ma siiski mis peaks olema ylej22nud statside
                nö ideaal HUs, seega ei oska ka counteractida neile ilmselt. Neid ideaale kuskilt netist leiab?
                Algselt postitas eddi
                ürita enda non showdown winningsid korda saada. mõtle ette mida teed flops ja riverini välja, ära calli mõttetult maha. kui tead, et vastane enamus kordades tulistab kõik barrelid lõpuni välja ja sul on näiteks flopis keskmine paar siis mõtle ette juba ära, kas callid ka turni ja riveri maha. (näide lihtsalt)
                näiteks ise suudan ma end kasumis hoida, kuna non showdownid hoian regulaarselt 0 ligidal.

edit: alati mõtle ette mida sa teed, kõik streedid mõtle. kui sa suudad seda teha saad omale korralikult edge'i
                ja nalja pärast (mitte et ma suur spetsialist oleksin) võin vabalt ühe su mängu üle vaadata või isegi koos mängida (juhul kui viitsid pacificusse tulla)
                teine võimalus oleks ka et tee pisiek vid. kui oled häbelik võid ka ilma hääleta, lihtsalt pane cam filmima samal ajal kui mängid ja kõik
                jaaa, seda ma p6en ise ka krt, et see NSD on perses omadega. Kui see korras oleks, siis ilmselt beadiks m2ngu ka.
                Mulle on nagu meelde j22nud, et see peaks olema nullis v6i isegi ylespoole liikuma? sellega on vaja t6sist t88d teha,
                ei teagi kust alustada.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Eraldi profiile saab teha.
                  Ideaalseid statte pole HU-s, sest kõik sõltub vastasest. Sina pead adjustima vastavalt vastasele ning kui vastane sellele pihta saab, siis jälle muud moodi mängima. Sellised loogilised asjad on tegelikult. Kui vastane näiteks foldib palju cbetile hakka avama 4bb. Kui 3betib arutult tõmba range tightimaks ava kätega, millega tunned ennast muguvalt ka 3bet potis või hakka avama 2bb või hakka limpima. Kuna üldjuhul mängime niikuinii donkidega, siis nemad ei adjusti niikuinii, seega võid isegi vaadata puhtalt enda kätt ja sealt otsustad kas fold, call või raise ning kui palju.
                  Eddi rääkis muidugi õigesti ka selle ära, et alati peaksid teadma, mis järgmisel streedil teed.

Samas see preflop rangede ideaal on ka suhteliselt iganenud, kuna raha teenime me siiski postflopis. (Mul on näide olemas ühe sõbra näol, kelle preflop käte range on 6maxi jaoks ideaalne ja ka positsioonist on inimesel arusaam olemas, aga nl2 ei biidi)

Sealt tulebki järgmine teema. Ürita vastast alati mingi käte range peale panna. Et mis range tal olla võiks, kui tihti sa loodad siin ees olla jne. (Ma räägin nagu ma oleks mingi ilge hand reader, ei, aga eks me kõik ürita.) Ja seoses sellega ma soovitan, mängi ühes lauas. Vähemalt alguses, sest 2 lauaga kipub alguses ikka tegema mingisugust standard sissekodeeritud mängu. (cbet, check, fold)

Ja lõpetuseks. Ürita kohe vastasest alguses õige pilt ette saada. Et kuidas ta erinevates olukordades käitub. Seetõttu peaks ideaalis mängu alguses vastast erinevatesse olukordadesse panema. Checkraisema, 3bettima jne.

Ahjaa, enne kui mikogost sind jälgisin, kaotasid ühe stacki ak-ga flopatud straightile. Hakkasin tagantjärele mõtlema, et mida me seal endale riverdatud top paariga biitisime?

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

igast asju, pot oli nii suur juba, ma lykkasin vist mingi 20 juurde l6puks, igasugune flopi overpair oleks v6inud callida, v6i
                    siis mingi 2ss, mille kicker sai flopiga reat6mbe vms, turni hititud emand jne. Tolles k2igus ma kyll eriti ei k6hkle.

ideaalsete statide kohta tahtsin seda 8elda(vb j2i ennist enesev2ljendus vajaka), et kui on teada
                    need "optimaalsed" v6i "keskmised" statsid, siis sa oskadki vaadata oma vastast ja v6rrelda tema statse
                    nende keskmistega ja sealt teha omad j2reldused ja sealt ka otsused. Aga ma hetkel ei tea yhegi stati
                    keskmist v22rtust va siis nyyd SB VPIP 75% ja BB VPIP 35%

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

siitu verd fish :D, a läheb wäe

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

Riveri move oli tolles käes jah õige. Aga kõik mis sellele eelnes küsitav. Iga overpaar, kahe paari combo ja isegi Q combod oleks meile hiljemalt turnis otsa pannud. Võibolla ainult set ja straight mitte. Ühesõnaga q oli küll second barreliks enamvähem kaart, aga ma oleks ilmselt turni checkfoldinud, arvestades seda, et meil ei olnud vastase vastu mitte mingeid riide selle kohta kuidas ta 3bet pottides mängib ning kas floatib floppi või mitte, ning see oli vist esimene 3bet mille ta callis. Kaks korda olid sa teda enne ka 3bettind, kui ma õigesti mäletan. Tagantjärgi on muidugi hea targutada.

Ma ausalt öeldes ei tea ka keskmisi statte.
                        Aa, wtsd statsi järgi liigitati ka vist, et alla 25 on tight, 25-30 on keskmine ja üle 30 siis loose, kes callib sind lightilt maha.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Algselt postitas camu
                          Riveri move oli tolles käes jah õige. Aga kõik mis sellele eelnes küsitav. Iga overpaar, kahe paari combo ja isegi Q combod oleks meile hiljemalt turnis otsa pannud. Võibolla ainult set ja straight mitte. Ühesõnaga q oli küll second barreliks enamvähem kaart, aga ma oleks ilmselt turni checkfoldinud, arvestades seda, et meil ei olnud vastase vastu mitte mingeid riide selle kohta kuidas ta 3bet pottides mängib ning kas floatib floppi või mitte, ning see oli vist esimene 3bet mille ta callis. Kaks korda olid sa teda enne ka 3bettind, kui ma õigesti mäletan. Tagantjärgi on muidugi hea targutada.

Ma ausalt öeldes ei tea ka keskmisi statte.
                          Aa, wtsd statsi järgi liigitati ka vist, et alla 25 on tight, 25-30 on keskmine ja üle 30 siis loose, kes callib sind lightilt maha.
                          No aga kui mind flopil callitakse mingi 567 flopiga 3bet potis, ma ei saa ju iga kord hakata oletama, et mind nyyd
                          calliti seti v6i made reaga, kuna overpair vms oleks mind raisema kukkunud. Selles k2es polnud imho
                          midagi muud kui vastase unreal luckbox, callides 3beti mingi krdi unsuited connectioritega.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

Nyyd on selline jama, et headsupi hud on salvestatud nimega HU ja mu standard
                            HU conf on nimega default. Hetkel n2itab et default on aktiivne, aga n2itab ikkagi
                            seda HU configa hudi. mis nyyd siis?

E:sain korda.

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

Täna teen 24 MTTd guaranteed prize pooliga. Loodame, et TKN(Tigrano Karma Needus) on praeguseks l6ppenud.

wishing myself good luck.

Comment

• Rigged
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2535

good luck chuck

Comment

Working...