[NL100 FR] MeelisV
Collapse
X
-
Re: [NL25/NL50 FR ja HU] MeelisV
Tundsin ennnast ära.Algselt postitas ivar866 Vaata postitustPartypokeris on üks "Onu Heino", PM kui keegi tundis end ära.
Comment
-
Tere jälle foorum!
Ma siis 5 kuud eemal olnud, kuid nüüd tagasi! :)
Terve suvi ei grindinud midagi ja kandsin enamuse rollist välja. Suvel lihtsalt puudus mott online pokkeriga tegeleda. Jätsin Pokerstarsi $300 ehk NL10 FR bankrolli.
Septembris ajasin jälle PAF live Marine paketti taga ja õnnestus jälle see võita. Laeval küll ei cashinud, aga tore oli ikka :)
6. oktoobril hakkasin siis lõpuks FRi grindima. Kogu kuu lasin 18-24 lauda korraga.
Tulemused olid järgnevad:
Total:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Nagu näha, siis mulle omaselt kondab NonShowdown joon positiivsel poolel :D
Kuu keskel tuli mõte NL50 HUs shotida ja tulemuseks oli -$143 päev. See tõmbas tuju kergelt alla ja panin karmid BR managementi reeglid endale paika!(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Mängin NL10 FR kuni roll on $750 ehk 30 BI järgmise limiidi jaoks. Siis shotin kümne buy-iniga. Ehk siis kui roll alla $500, siis tagasi NL10 FR! Siis alates sellest kui roll on $1k, võin ma alles mängida NL50 HU ja roll $1.5k, siis NL50 FR.
NL10 FR:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
See kuu olen mängu natukene parandanud ja flop cbet%ile rohkem rõhku pööranud. See oli mul kohutavalt suur. Nii mingi 90%. Kuu edenedes arvan, et lõpuks sain selle nii 75-80% vahele mis tundub ok. Kui kellelgi statsides midagi silma hakkab, siis tagasiside on oodatud.
Oktoober:
Cash: $122.24
Rake: $75
Kokku: $197.24
Kuu viimasesse sessi tuli ka midagi ilusat
Novembri eesmärgid:
Tegutseda vastavalt BR reeglitele ja grindida!
Samuti plaanis osaleda Netipokkeri Eesti Meistrivõistlustel ja mängida sobivaid turniire Micro-MillionsilLast edited by MeelisV; 30.10.13, 20:09.
Comment
-
Tore sind jälle tegutsemas näha, mõned korrad sind NL25-s kohanud.
Ja muidugi GL.
Comment
-
Õnnestus OPEM HU turnal 5-8 koht ja paarsada euri sellega. Rahvakal mingi 140. koht. Sunday Stormilt tuli ka min cash... Ning cashis edukas kuu algus.
Kokkuvõttes siis roll $840 ja esmaspäeval limiidist ülesse ja NL25 grindima :)
Comment
-
Kuu esimene pool igati edukas olnud ja korralikult mänginud! Eile jõudsin juba Goldstarini- pole vist poole kuuga veel saavutanud ennem. Mõelda vaid, et kuu alguses lasin alles NL10 FR ja nüüd on roll juba $1542 ja järgmiseks teen juba NL50 FR sessi! Vaatab, kas see shot ka õnnestub. Plaan laudu natukene vähemaks tõmmata ja fishe tikutulega otsima hakata
Kes tahab mu huvitavamatel jaotustel silma peal hoida, siis minge SIIALast edited by MeelisV; 16.11.13, 19:44.
Comment

Comment