Väga tubli, biidid küll, 3,5 taalastest edasi minek on õige otsus, aga 7$ limiidis soovitaks rollile rohkem rõhku panna, enne kui 15$ liikuda. Endal kukkus 2 päevaga roll 30 bi auku, kõik alla EV. see lööb korralikult masti maha, suht jõhkrad hüpped toimuvad, aga GL ja jätka samas vaimus.
7$ peaks juba suht norm mängida olema ja soovitaks rolli vähemalt 1K peale kasvatada, enne kui 15$ shotti hakata võtma, sest hiljem limiidis tagasi liikuda on IMO hullem mindsetile kui natuke pikemalt rolli koguda.
Selline rõvedus juhtus mul just viimase 4 päevaga, viskasin pilgu peale vist on miski 51 bi alla EV ja lifetime HU-hyperid u 12K on nüüd kokkuvõttes juba üle 100 bi alla selle verise joone :D
Tõenäoliselt siis enne shotitama ei hakka kui 1k käes :) Tean, et hyperites variatsioon on üks hullemaid ja tahan ka kordagi tulemusele mõtlemata grindida. Ideaalis võiks roll olla 200+ buy-ini.
Ja suur respect, et suudad sellises downeris nii kõva volüümi näidata! 4 päevaga 34 tundi on päris sick! Mul kulub umbes pool kuud selle jaoks :D
Täna, hiljem, panen ka uuenduse oma shotist 7 taalastes. Turniire saab seal graphis olema 150+(total).
Jap 200+ bi rolli juures on juba suht hea lasta, et võimaldab ka mitmeid downereid üle elada, aga selle volüümi kohapealt mul selline kiiks küljes, et kui väga halb jooks on, siis lihtsalt ei suuda sesse norm. ajal kinni panna, sest tahaks võimalikult kiirelt läbi grindida sitast.
Bankrolli kasvatamise ja limiidist edasi liikumise kohapealt mulle meeldib selline süsteem, et kui olen otsustanud edasi liikuda igakord kui 70 buy in on järgmise limiidi jaoks koos siis igal uuel levelil lisad sellele +20 buy in lisaks, et siis enne järgmisse ei lähe kui 90 bi koos ja järgmise jaoks juba 120 jne, sest mida suurem limiit seda paremad vastased, scared money effekti mõju jne võib väga olulist rolli mängima hakata. Võimalik, et see ei ole väga õige lähenemine, aga eks igal oma bankroll management :)
Jep, täiesti nõus. Mida kõrgem limiit, seda paremad vastased, seda väiksem roi, seda suurem peab bankroll olema :)
Ise tegin nii "agressiivse" shoti seitsmetesse, sest kolmestes veel rake tunduvalt suurem. Peale seitsmeseid rake % eriti ei muutu, siis siin võibki kauem ja rahulikult lasta. Tegelikult mängijate taseme vahet on kergelt tunda küll. 3.5 taalastes oli ka üksikud kes mängisid rohkem kui ühel laual. 7 taalastes olen näinud isegi neljal laual laskjaid.
Mul downerite puhul just vastupidi, et otseselt tilti ei lähe, aga mott/volüüm langeb :D
1) $7 HT HUSNGsid mängida 1200+
2) Roi% 3+
3) Põhineb küll kahel eelmisel, aga.. Bankroll sügavamaks grindida.
Järgmine kuu limiidis ülesse ei plaani jälle liikuda, aga praeguse hetke seisuga paneks $15 HT HUSNG bankrolli nõudeks $1000 ja kui roll langeb alla $700, siis tagasi $7 levelile.
Ei tea kui palju ma üle EV ikka jooksen :) Kui panna total graph buyins, siis saab: 1807 turna kohta EV+93 buyini ja money won +63 buyini. Ehk siis ma seni jooksnud 30 buyini alla EV. Aga kui võtta ainult $7 turnasid, siis olen jooksnud 3 bi üle EV.
Ju siis on $7 turnades natuke parem jooks olnud seni kui $3,5estes ja kogemust/oskusi on ka kindlasti juurde tulnud. Roiga olen praegu väga rahul. See oli 3,5estes 2,4% (EV järgi 5,0%) ja 7estes on praegu 6,0% (EV järgi 5,4%).
Profit: 3.5estest tuli $107,9. 7estes praegu juba $227,4.
Comment