Peaks panema vist jah. Kuigi ma ei usu, et see hetkel midagi muudab ja mingit suurt jutuainet tekitab. Päris suur tõenäosus, et Starsis on mul hiiter (mitte ev järgi) ja 888-s jooksen üle ev. Starsis sample mingi 16k kätt aind ja 888s 5k.
Aga tendents on see kuu täpselt selline, nagu siin graafikutelt näha. Starsi non-sd jookseb nullis või tõuseb hästi kergelt. 888-s langeb.
Võimalik, et 2 sitet ongi oma mängijate poolest nii erinevad, et alateadlikult juba tuleb ühes weakim mäng sisse, mis võibolla 888 üldist mängijate kontingenti arvestades polegi halb. Ma ei tea, aga ma ei tahaks ka otseselt midagi muuta.
Kristjan, mis sul 888s W$WSF näitab, nüüd kui fyte stiil omandatud ja agromaks oled läinud?
Mul pikema sample peale (100k) näitab 888s W$WSF 42.3 ja Starsis 45,2. Sel kuul vastavalt 38.4 ja 48,1.
mul ta seal 43-44 kandis, tho kuna siin fishide osakaal kõvasti kõrgem, siis väikeste pottide kohal ka nonsd langev, kuid ei pööra väga mingit rõhku wwsf ega nonsd joonele
mul ta seal 43-44 kandis, tho kuna siin fishide osakaal kõvasti kõrgem, siis väikeste pottide kohal ka nonsd langev, kuid ei pööra väga mingit rõhku wwsf ega nonsd joonele
Eks nii vist kõige õigem olegi. Mitte mõelda liigselt igast pisiasjadele, kui graafik iseenesest õiges suunas liigub.
NL25 ei hiti capi nagunii, aga rake paid on sellest hoolimata pea kahekordse erinevusega as far as I know.
Võin pärast võtta kogu starsi nl25 käed (euri ja naelte omad ka, neid vähem ja kokku saabki võibolla laias laastus nl30) ja 888 nl30 käed ja mingi keskmise huvi pärast järgi vaadata.
Non-sd näide. Lauad mängitud samal ajal, mõlemal saidil 6 lauda.
888 nl30 ja nl50
Stars
nl25 kõik currency´d segamini
Mine sa võta kinni, mis õigesti või mis valesti.
Sampled väikesed. Ühel graafikul upswing - floppasid hästi, vastased foldisid paremini - mida iganes. Ei tõesta midagi. 10 000 käe jooksul ehk hakkaks midagi silma paistma.
Tegin väikesed arvutused, 888 vs Starsi reik. Starsi sample küll veits väike (u. 5k kätt), seega ma ei tea palju see keskmist mõjutab. Mõni Starsi nl50 reg võib teada anda, palju ta reiki maksab 1000 käe kohta.
Aga minu tulemused sellised:
Comment