kardaanirist Starsis basicut õppimas [NL25 FR]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: kardaanirist Starsis basicut õppimas [NL25 FR]

Esimeses käes ma oleks flopil tõstnud ~7 peale. Kui vastane edasi paneb siis järgmisel tänaval foldinud. Antud juhul peaks riveri ikkagi callima. Vastase kohta info oleks ka muidugi vajalik.

Teises käes ma ei cbetiks. Põhjendasid ise päris hästi ära.

Kolmandas limp/call ja flopi chk/raise annab üsna hästi hititud seti pildi. Peaks foldima.

Comment

• 5gww
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2010
      • 333

1.käes ma teeks flopil raise, saaks teada kus asume, aga as played, calliks riveri, kuna oleme kaks tänavat callinud, ja turnil ega riveril arvatvasti tema käsi ei muutnud paremaks.

2.käsi suht kindel fold.

3.käsi ka fold.

ei näinud enne provokeri vastust, tore et oleme pm ühelarvamusel.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

tänud vastuste eest. mõlemad panite täppi. esimeses käes oli vastas KK ja kolmandas 88. mina foldi ei leinud. :(

igatahes täna loengutes veits mängisin ja tuli normaalne profit. kuu graph hakkab ka vaikselt ilmet võtma, kuigi oleks tore, kui EV paika loksuks. olen hakanud ise laudu avama ja fishidega HU tundub olevat ülikasumlik, kuigi ma ise ka HUs paras fish. vähemalt motivatsioon mängida on tagasi.

selle kuu heads up
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

tänane hommikune sess loengus

ja siis paar huvitavat, või mitte nii huvitavat kätt ka tänasest sessist.

suurim kaotatud pot

suurim võidetud pot
        (vastane sama, mis eelmises käes. 95/20 vms) mitte just kõige paremini mängitud, aga lootsingi, et ta oma gutshoti/OESD vms jamaga ära callib.

Comment

• lypsja
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 270

Algselt postitas 5gww Vaata postitust
          2.käsi suht kindel fold.
          härrased aga miks te siin foldite?

meil on paar koos mastiostu ja runner-runner rea ostuga... kas te panete vastase masti peale ja väidate et meil dead draw??? mina küll shoveks siin pikalt mõtlemata, me oleme ju ainult kahe käe vastu rämedalt taga Ax ja Kx ruutud kolmikute ja madalamate jamade vastu on ju coinflip... ma pakun et tal oli PF suurem osa ajast mingi paar, millega ta heal juhul hittis set-i

Comment

• lypsja
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 270

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
            suurim kaotatud pot
            UTG+1 pealt raised TT-ga, see sul standard muuve või ainult kalade vastu?

ja mina ei oleks flopil slowtanud... nupud sisse ja üks kahest villasest ikka kinni maksab... ma üldjuhul kunagi ei hellida drawdega floppides, liiga tihti maksab kätte

suurim võidetud pot... seal kusjuures selle kala vastu on minuarust täitsa OK mängitud ju - ise põhjendasid ju ka ära miks selle lükke tegid... ma kusjuures mõtlen viimasel ajal et peaks rohkem seda lüket hakkama kasutama... board võib ju riveriks suht jamaks kiskuda ja pole välistatud et villane veel mängib HERO potist välja või sul savi kui drawine board on, vaala vastu ei foldi kunagi seti?

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

kümnetega panin otsa jah, sest vastane oli täis fish (avas ju UTGlt KTo). tegelikult rohkem kui pooled seal lauas olid täielikud fishid, kes ise lauda hüppasid. samas võin samasugust lüket teha ka niti vastu, kui tunnen, et ta OOP palju käsi ei taha mängida.

flopil ei tahtnud kohe otsa panna. board küllaltki dry ja reaalselt väga ühtegi kaarti ei karda, mis turni potsataks. turnis kavatsesin küll nupud sisse ajada, aga kuna UTG shoves, siis tegi mu elu lihtsaks.

ja seti võin turnis/riveris foldida küll. flopis ei foldi seti kunagi.

Comment

• virukunn
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 2036

Ma oleks ka TT-ga otsa pannud, ei taha tagant mingit squeeze-i saada ja parem oleks kui üldse keegi enam potti ei siseneks, sest kui ei hiti siis OOP pole TT-ga suurt midagi teha.
                Flopil oleks samuti checkinud ja lootnud, et fish hiljem ise keevitab. Board oli liiga kuiv, et seda mitte proovida.

Comment

• 5gww
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 333

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
                  härrased aga miks te siin foldite?

meil on paar koos mastiostu ja runner-runner rea ostuga... kas te panete vastase masti peale ja väidate et meil dead draw??? mina küll shoveks siin pikalt mõtlemata, me oleme ju ainult kahe käe vastu rämedalt taga Ax ja Kx ruutud kolmikute ja madalamate jamade vastu on ju coinflip... ma pakun et tal oli PF suurem osa ajast mingi paar, millega ta heal juhul hittis set-i
                  sellepärast et seal ei saa muud ollagi kui set, ja selle vastu me oleme taga, vsjo,(vastane on regular)

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

no ei suuda enam. stars nussib juba viimased kuu aega iga sess. kuu on 10BI alla EV + siis lõpmatud setupid, mida EV joon ei kajasta, sest nupud ajan sisse ju taga olles. ebareaalne. mängutuju kaob ära ja ei näe mõtet mitu nädalat grindida, et siis stars selle paari sessiga fishidele tagasi annaks.

Comment

• kardaanirist
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 3675

nonii. ei tahtnud ikka alla anda ja mõtlesin, et hüppan veel korra laudadesse. mängisin palju agressiivsemat stiili ja suutsin 1,1k käega natukene üle 5BI tagasi saada. homme proovin uuesti!

pilti ei julge panna. vb tõmbab doomswitchi uuesti peale. kuu lõpus panen kokkuvõtte.

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

hea, et pilti eile ei pannud. tegin just 610 käelise sessi ja +7BI. koos eilsega siis +12BI natukene alla 2k käega. pilti ei julge ikka veel panna. : D

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Kuidas saab pokkerimängija nii ebausklik olla . Tõenäosused, variatsioon jne.

Comment

• vilkar
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 1290

Algselt postitas inward Vaata postitust
                            Kuidas saab pokkerimängija nii ebausklik olla . Tõenäosused, variatsioon jne.
                            kle ma olen kuulnud jutte, et kui Full Tildist välja kannad siis peale seda koged downerit kohe :D vähemalt sõber ei julge sealt midagi välja kanda grindib ainult :D

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

kusjuures mul tuli ka downer kohe peale seda, kui Starsist välja kandsin raha. : D

ega ma tegelikult ei ole nii ebausklik, aga ei hakka siia hetkel graphi toppima, kui homme teen nagunii kuu kokkuvõtte. :D

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Sellisel juhul tuleb kuu algus "näpitud".

Comment

Working...