Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog
tra ma ei tea mida ma selle nitistinud FTP türaahvidega teen.. kaks päeva mängimist... FTP -$52 Bodog +$52 ainuke asi kui ma actionit saan on siis kui vastasel on krdi set või suurem ülepaar või miski donk, kes taaskord miski kaks paari või muu sita kokku hitib.. või oma flushi suures õnne spüüdma läheb..
tra ma ei tea mida ma selle nitistinud FTP türaahvidega teen.. kaks päeva mängimist... FTP -$52 Bodog +$52 ainuke asi kui ma actionit saan on siis kui vastasel on krdi set või suurem ülepaar või miski donk, kes taaskord miski kaks paari või muu sita kokku hitib.. või oma flushi suures õnne spüüdma läheb..
loomulikult korralik cbet otsa, et masti oleks kallis tõmmata, sain calli.. turn tuli blank.. lasin juba mingi muhedama beti otsa ja sain suure 3beti... tükk aega mõtlesin, et raisk küll.. et kas mees mängib seti... ja järsku olin sitout ja käsi folditud... fck maisaa aru sellest FTP ribast seal nime all.. mida see siis näitab, see raudselt pold veel lõppu jõudnud.. võibolla siis arvuti või nett laggis? enivei... tegelt mõnes mõttes tundsin kergendust ka.. piisavalt palju failinud selliste ülekaartidega setide vastu turnis 3beti saades.. ja olin mingi 170BB deep ka.. ei taht bustoks jälle minna.. aga chatis mees ütles et tal oli AQ:-/
J 
4 
Comment