[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Rage @ Triobet/LuckyAce/Bodog

miks sa checkid floppi kui sa 4betid pf ja hitid oma toppaari .. obv tuleb seal cbet v22nata

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas leits
      miks sa checkid floppi kui sa 4betid pf ja hitid oma toppaari .. obv tuleb seal cbet v22nata
      Sõltub vastasest, antud vastane oli suht agro, seega olin suht kindel, et cheki peale ta panustab automaatselt iga kaardiga ja saan kogus stacki sisse ja isegi bettides ei oleks ta seda nii või naa foldinud.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas leits
        millisest käest jutt? üldiselt ma ei checki flopi.. nagu ka mu cbeti statist näha.. kui checkin.. siis miski aggro vastu, kellelt loodangi tema raise kätte saada vms..

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas Rage
          millisest käest jutt? üldiselt ma ei checki flopi.. nagu ka mu cbeti statist näha.. kui checkin.. siis miski aggro vastu, kellelt loodangi tema raise kätte saada vms..
          Ta mõtles seda kätt, mida TIGRANO paar posti tagasi kirjeldas. Ehk siis see jutt ei olnud Sinu mängu kohta :)

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Rage
            saladus vist peitub minu aggrF näitajas mis on 4+ ja minu cbeti % mis on miski 80%+.. kõik pocketid leiavad preflopis raise vastavalt ranka tabelile.. mingi aeg HEMist filtreerisin välja ka.. kõik väiksed pocketid mis olen raisenud... on kasumis..

viimasel ajal olen hakanud image mängu mängima.. ehk kui mul lauas mingi 150BB+ stack lauas ja pole miskite bluffidega vahele ka jäänud.. siis antakse mulle kõvasti retsepti.. ja hiljemalt second barreli peale folditakse...
            Saage aru, et non-SD on mõttetu asi! Teiseks väikesi paare teinekord on õigem foldida, eriti Starsi 400NL+ mängudes, kus jube tihti pannakse 3bet otsa, cbetile ei foldita ja mängitakse EP rangede vastu üpriski korrektselt. Siis on mõtekam väiksed paare foldida ja miximise eesmärgil tõsta SC-dega teinekord.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

ärge siis selle minu nonSD joone pärast tülli minge:-D küll see ka vaikselt paika loksub.. fold to 3bet stat vaiskelt mul tõuseb ja cbeti stat vaikselt väheneb.. küll ta (nonSD joon) langema hakkab.. eriti kui ma limiitides ülespoole liigun..

aga enivei.. rõõmusõnumid... tegin täna solid mängu.. +4BI ehk +$99 taala ehk eilne kaotus tagasi tehtud..

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

tra.. kaua mingi donk 56/16/2.0 3bet 6.7 võib karistamatult mu cbete 3betida... kasvatasin munad..

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 8 players
                The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (CO): $65.40
                JWONG (BTN): $38.45
                Cougars4444 (SB): $22.80
                aces_PLay_Easy (BB): $41.60
                hal_dugan (UTG): $23.00
                jenovaswitness (UTG+1): $28.65
                2020Proof (MP1): $26.70
                mmjlotsofcat (MP2): $9.79

Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with T J
                4 folds, Hero raises to $0.75, 2 folds, aces_PLay_Easy calls $0.50

Flop: ($1.60) A 2 8 (2 players)
                aces_PLay_Easy checks, Hero bets $1.25, aces_PLay_Easy raises to $2.50, Hero raises to $7, aces_PLay_Easy calls $4.50

Turn: ($15.60) T (2 players)
                aces_PLay_Easy bets $2.85, Hero raises to $12, aces_PLay_Easy folds

Final Pot: $21.30
                Hero wins $20.25
                (Rake: $1.05)

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

veel üks nelik mis kinni maksti:-)

JROSA (UTG+1): $25.45
                  Hero (MP1): $34.70
                  oddvid (MP2): $18.10
                  TwoOutRally (CO): $25.00
                  TeacherVido (BTN): $21.10
                  Dobey (SB): $61.75
                  Jake2005 (BB): $30.65
                  Archway655 (UTG): $24.05

oddvid posts a big blind ($0.45)

TwoOutRally posts a big blind ($0.25)

Pre Flop: ($1.05) Hero is MP1 with J J
                  2 folds, Hero raises to $1.25, 3 folds, Dobey calls $1.15, Jake2005 calls $1

Flop: ($4.45) J J 4 (3 players)
                  Dobey checks, Jake2005 bets $0.55, Hero calls $0.55, Dobey folds

Turn: ($5.55) 5 (2 players)
                  Jake2005 bets $0.65, Hero raises to $1.30, Jake2005 calls $0.65

River: ($8.15) 2 (2 players)
                  Jake2005 bets $1.05, Hero raises to $3.75, Jake2005 raises to $6.45, Hero raises to $10, Jake2005 raises to $27.55, Hero calls $17.55

Final Pot: $63.25
                  Hero shows J J
                  Jake2005 shows A 3
                  Hero wins $61.65
                  (Rake: $1.60)

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

see kuu siis vähe käsi mänginud.. ainult 4,2k, esimene päev tuli kohe -$100 aga selle mängisin tagasi ja vähemalt esimene nädal olen bb/100 kohta üleval hoidnud +$150 hetkel ja bb/100'le on 14

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

siiani parim sess.. luckbox on põhjas ja heater ruulib...

kuu on ka kenas kasumis ja 27bb/100 ainult NL25'te olen mänginud

P.S. Bodogis igatahes ei keerata cashoutiga doomswitchi sisse:-) ma mingi nädala alguses kandsin sealt $230 välja..

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

kobasin ära

UTG+1: $6.70
                        MP1: $17.23
                        MP2: $24.75
                        Hero (CO): $28.05
                        BTN: $12.68
                        SB: $5.60
                        BB: $104.47
                        UTG: $18.85

Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with K K
                        2 folds, MP1 calls $0.25, MP2 raises to $1.10, Hero calls $1.10, 2 folds, BB calls $0.85, MP1 calls $0.85

Flop: ($4.50) 7 8 5 (4 players)
                        BB checks, MP1 checks, MP2 bets $4.50, Hero raises to $12, BB raises to $33, MP1 folds, MP2 calls $19.15 all in, Hero calls $14.95 all in

Turn: ($82.05) K (3 players - 2 are all in)

River: ($82.05) 7 (3 players - 2 are all in)

Final Pot: $82.05
                        MP2 shows Q A
                        Hero shows K K
                        BB shows 9 T
                        Hero wins $6.48
                        Hero wins $74.07
                        (Rake: $1.50)

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

ärge passige minu kätt.. aga vaadake vastaseid.. kolm vastast ja kõik lendasid flopis allini

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 9 players

BTN: $27.15
                          SB: $24.20
                          BB: $14.75
                          UTG: $35.20
                          UTG+1: $31.75
                          UTG+2: $24.40
                          Hero (MP1): $82.90
                          MP2: $27.20
                          CO: $24.62

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP1 with 9 9
                          UTG calls $0.25, 1 fold, UTG+2 calls $0.25, Hero raises to $1.50, MP2 calls $1.50, CO calls $1.50, 3 folds, UTG calls $1.25, UTG+2 calls $1.25

Flop: ($7.85) 5 8 4 (5 players)
                          UTG checks, UTG+2 checks, Hero bets $5.00, MP2 raises to $15, CO raises to $23.12, UTG raises to $33.12, UTG+2 folds, Hero folds, MP2 calls $10.70 all in

Turn: ($87.37) 3 (3 players - 1 is all in)

River: ($87.37) 7 (3 players - 1 is all in)

Final Pot: $87.37
                          UTG shows 5 5
                          MP2 shows 4 4
                          CO shows 8 8
                          UTG wins $5.07
                          CO wins $80.80
                          (Rake: $1.50)

Comment

• muhkLionu
                            Grinder
                            • Jan 2009
                            • 522

river 9 oleks olnud mustikas

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

niihh.. rahad MB'st ka käes.. ehk deposiidipapp olemas FTP jaoks.. rakesaidiks kasutasin: raketherake.comi ja tegin veel sellise deali.. et kõigepealt lasin õel sinna acci teha ja siis temal referral lingi endale saata.. ja siis regasin läbi selle raketherakesse ja sealt kaudu FullTilti. Miks nii? sest raketherake või rakefulltilt.com vms kaudu saab FullTiltis 27% rakebacki.. selles osas muutuseid ei ole.. aga raketherake maksab minu pealt mu õele ka 2% boonust kuna ma läbi tema referrali liitusin...

enivei, peale regamisi läbi SEBi sissekanne oli hetkega kohal, sain kohe grindimist alustada... natukene siis istusin ühes NL10 lauas.. et HUDi statid paika tõsta, omale vajalik laua stiil valida.. superhea on see, et sa saad ise layoutisid salvestada.. asi millest Bodogis puudust tunnen, seal tuleb igakord laudasid paika vedada.. igasugu animatsioonid ja avatarid jms saab kenasti välja lülitada.. settinguid on piisavalt, mida omale sobivamaks näppida.. positiivne on ka see.. et panuse sliderit saad ise modida, et kui suurte amountide võrra tõstad jne.. ma seda pole veel eriti näppinud kuna mulle meeldib alates Bodogist käsitsi panuseid sisse trükkida.. selles osas on lauad head.. kui laud ette pop-up'b on sul kohe panuse sisestamise koht aktiivne.. ehk trükid numbri ja enter ja panustatud.. cascade modet pole veel proovinud.. aga vähemalt tundub et akende pop-upimine on sama hea kui Bodogis, ehk uus aken enne ei hüppa ette kui vanas on tegevus tehtud.

Lobby

kahjuks on filtreid liiga vähe.. saad ainult stakede grupi järgi ära filtreerida thats it.. saaks siis vähemalt sorteerida kahe välja kaupa.. aga seda ka ei saa... ma ilgelt tahaks täpselt stake järgi filtreerida ehk siis vaataks ainult 10/25 laudasid.. lisaks eriti tahaks filtreerida välja HU ja 6max lauad, aga seda võimalust pole leidnud.. teine halb asi on, et lobbys lauad refreshivad pidevalt.. ehk list muudkui vilgub ja muutub.. ja no krdi raske on sealt rahulikult omale laudasid valida.. minu jaoks, kes ma pidevalt sessi jooksul tegelen table selectioniga ja tihti vahetan laudasid.. ON SEE OLULINE PUUDUS. Loodan siinkohal abi HEMi uuest funktsionaalsusest nimega tablescanner, aga esialgu tundub, et see paneb veidi kelbast.. esiteks on tal vaja tubade keskmise VPIP näitamiseks vast vaja, et mul oleks lauas olevate mängijate kohta statid olemas.. ja isegi siis peksab segast.. istun lauas.. mulle näitab hem stati 27/6.. siis tablescanner näitab 21/7 vms.. lisaks vaja seal veidi modida omale käpärasemaks.. hetkel liiga palju infot suht korrastamata kujul... Lobby osas loodaks FullTiltilt uuendusi kus saab paremini filtreerida mulle sobivaid laudu...

mängijatest ja tasemest rääkides.. krt laudu on sitax rohkem.. aga ilgelt tightid.. keskmise VPIP 20+ laudu on raske leida.. ja väga kiirelt muutuvad täielikeks NITi laudadeks.. käsi kinni ei maksta:-/ set miningu ja flushi tõmbamistega tegeletakse hoolega.. eriti haige on see.. et lauda istudes ta ei paku buyiniks vaikimisi fullstacki vaid mingit poolt või alla selle.. sellest tulenevalt on lauad shorstacke täis:-(

sessi alguses lendasin kohe räigesse miinusesse kui sain miski cooleri ja siis ei uskunud fishi 3betisid.. eks keskkond oli ka harjumatu.. lasin kuskil 4-8 laua peal kui vähegi laudu leidsin.. ja siis võtsin rahulikuma stiili ja vaikselt hakkasin kahjumit tagasi tegema.. tegin suckoudi oma OESD'ga seti vastu:-).. ja siis sain juba paaris lauas respekti ka pika peale.. ehk sain oma mängu teha.. käsi mis mu lõpuks korralikku kasumisse viis oli deepstack lauas.. kus ma tegin overpairiga madalal flopil panuse panemisel misclicki ja läksin põmst allini flopil.. ja see calliti medpair + OESD'ga.. pokerstove andis minu kasuks coinflipi 54% vs 45% mis mulle ära tuli.

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 9 players

UTG+1: $26.67
                              UTG+2: $38.55
                              MP1: $63.22
                              MP2: $11.50
                              CO: $20.44
                              Hero (BTN): $54.74
                              SB: $42.34
                              BB: $2.00
                              UTG: $6.75

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with Q Q
                              UTG calls $0.25, 1 fold, UTG+2 calls $0.25, MP1 calls $0.25, MP2 raises to $0.50, CO calls $0.50, Hero raises to $3, 4 folds, MP1 calls $2.75, 2 folds

Flop: ($7.85) 7 9 8 (2 players)
                              MP1 checks, Hero bets $45.50, MP1 raises to $60.22, Hero calls $6.24 all in

Turn: ($111.33) 2 (2 players - 1 is all in)

River: ($111.33) K (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $111.33
                              MP1 shows T 8
                              Hero shows Q Q
                              Hero wins $108.33
                              (Rake: $3.00)
                              enivei.. selle 1600 handiga sain +$49, vabastasin ka $20 taala deposiidi boonust ja 400+ FPP'd vms punkti.. peab meeldima

selle kuuga peab rahul olema.. kenas kasumis.. varsti kannan Bodogist uuesti raha välja.. sest esmaspäeval tellin uue kuvari ära.. arvatavasti Samsungi, pole veel otsustanud kas 24'' või 26''

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

10k käega 600$ kasumit NL25? See on ju mingi unreal winrate!!

Comment

Working...