[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [NL100 FR]

ahh minge *****.. edaspidi postitan siia ainult kasumigraafikuid ja läbupilte.. ilmselgelt käed ei paku kellelegi huvi..

Comment

• Karikakar
      Vana Tegija
      • Jul 2009
      • 1235

Algselt postitas Rage Vaata postitust
      ahh minge *****.. edaspidi postitan siia ainult kasumigraafikuid ja läbupilte.. ilmselgelt käed ei paku kellelegi huvi..
      Mismõttes ei paku? Ma loen küll kõik läbi, lihtsalt ma ei oska kommenteerida ühegi kohta :)

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Loen ka alati sinu pandud käed mõttega läbi, eriti kui miskid sellised on, kus keeruline olukord, aga ka kommenteerima ei kipu, sest tihti on tunne, et ei oska midagi tarka öelda. Pane ikka käsi. :P

Comment

• flipmachine
          Pokkerihai
          • Jul 2009
          • 1857

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
          Mismõttes ei paku? Ma loen küll kõik läbi, lihtsalt ma ei oska kommenteerida ühegi kohta :)
          Sama. Ei taha ka risustada su blogi oma nl10/25 strateegia mõtetega, mis ilmselgelt nl100-s ei ole õige.

Comment

• macroTilt
            seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
            • May 2010
            • 629

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
            Loen ka alati sinu pandud käed mõttega läbi, eriti kui miskid sellised on, kus keeruline olukord, aga ka kommenteerima ei kipu, sest tihti on tunne, et ei oska midagi tarka öelda. Pane ikka käsi. :P
            +1

head ja huvitavad kaed valid yldjuhul. good job!
            kommenteerida ei oska, kuna ise hetkel nl10 ja lasen breakeven :)

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
              Sama. Ei taha ka risustada su blogi oma nl10/25 strateegia mõtetega, mis ilmselgelt nl100-s ei ole õige.
              njahh.. ma vast olen mõnele NL10 regile pahasti ka öeld kui minu arust väga kelbast on pannud.. aga seda pigem siis kui mingi lambist lühikene jutt on olnud..

aga nohh maitea.. on ju teada fakt, et te mehed ise ka ei arene edasi, kui ei võta kätte ja ei vaata teiste käsi ja ei kommenteeri neid.. tehke seda siis ainult põhjalikult... a la alustage preflopist.. mis vastase range on, miks ta kuskil callis või tõstis, sõltuvalt tänavatest siis tasub alati mõelda, kas antud meid biitiv käsi oleks eelmisi tänavaid selliselt mänginud ja kas see käsi kuulub tema rangesse jne..

nt. jusht hiljuti ise kommenteerisin k2snakalle topicus ühte KK kätt.. ega ma ei osanudki seal tegelikult lõpuks midgai soovitada.. aga see käsi igatahes tõmbas juhtme nii krdi kokku ja mingi maitea sada imeolukorda sai läbi arutatud.. ja huvitav oli ning viib edasi ka selline analüüsimine..

või see sama mu enda AA vs Q-high board.. krt ma ise ei mõeldki sel hetkel, et QQ'd seal 3betitud potis on mõttetu karta... ja seda donkbeti oleks pidanud kindlasti seal reraisema.. olukord oleks aga hoopis teine olnud kui ma oleks OOP olnud ja oleks saanud reraise või calli..

enivei... üldiselt ma vast nendele NL25 mängijate kommentaaridele lõuksi ei sõida, kui on ikka normaalne kommentaar kus sees on ka arutelu, miks ja kuidas mida teeks või millistel juhtudel pikas perspektiivis samas olukorras on +EV liigutus..

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

pane käsi ja ära lõuksi sõida.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                  pane käsi ja ära lõuksi sõida.
                  no ma eelmise kuu käed panin kõik ära mis panemise väärseks pidasin.. tuleb siis nüüd oodata kunas see kuu grindima hakkan..

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

No aga mingeid muid reade pole kui see, et on donk või regular? Kas regular sellesmõttes, et laseb 12/8 või on teil juba varem tihedalt rebimist olnud omavahel? Ise mängin küll HU ja teen enamus otsuseid vastavalt vastase varemmängitud olukordadele, siinpostitatud fullringi käed on enamasti ilma igasuguste notedeta. Siis peaks ju olema suht standard, vastavalt agrofaktorile ja üleüldisele limiidi standardile kas lähme ülepaariga bustoks või mitte, kas foldime TP või mitte. Tahaks iga postitatud käe kohta kohe küsida, mismoodi ta eelmisi käsi mängis, kuidas tõmbeid mängib...Ah ma ka ei tea, võibolla se fullring ongi solved, vastavalt VPIP/PFR/AF on alati üks ja õige liigutus.
                    Ma ei pea sind Rage silmas, vaid üldiselt postitatud käte kvaliteeti siin foorumis.

Comment

• Karikakar
                      Vana Tegija
                      • Jul 2009
                      • 1235

Madalama limiidi vennad ei julge enam lihtsalt midagi öelda, sest strateegiteemades saavad piki päid ja ja jalgu kui kõrgema venna mängu kommenteerida julgevad :P

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                        No aga mingeid muid reade pole kui see, et on donk või regular? Kas regular sellesmõttes, et laseb 12/8 või on teil juba varem tihedalt rebimist olnud omavahel? Ise mängin küll HU ja teen enamus otsuseid vastavalt vastase varemmängitud olukordadele, siinpostitatud fullringi käed on enamasti ilma igasuguste notedeta. Siis peaks ju olema suht standard, vastavalt agrofaktorile ja üleüldisele limiidi standardile kas lähme ülepaariga bustoks või mitte, kas foldime TP või mitte. Tahaks iga postitatud käe kohta kohe küsida, mismoodi ta eelmisi käsi mängis, kuidas tõmbeid mängib...Ah ma ka ei tea, võibolla se fullring ongi solved, vastavalt VPIP/PFR/AF on alati üks ja õige liigutus.
                        Ma ei pea sind Rage silmas, vaid üldiselt postitatud käte kvaliteeti siin foorumis.
                        sa räägid õiget juttu, kuid enamus FR mehi lasevad 8-24 lauda ning nii detaiset infi vastaste kohta pole kui teil HU kunnidel. aga jah, eks me enamus ka sitad note panijad ka kindlasti

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Ma ei saa aru, miks sa neid käsi quote vahele lükkad. Tahaks ise quote peale lükata ja ja kohe järgi kommenteerida, aga ok...

1) Ma paneks turnis kindlalt rohkem. Vähemalt 18$ või 20$ isegi. River...hmm mulle tundub, et mingi 80/20 oleme siin taga. Tegu ka väga passiivse vastasega ja väga ei tahaks uskuda, et ta KJ siin nii donkaks. Ja vabalt võis flop ja turni callida setiga. Ning riveris ka KQga 2 paari kokku tõmmata. Seega foldiks.

2) Ja pf limbid sa mis põhjustel? Hmm, flopis ma paneks otsa sellel min donkbetile, sest paistab paras fish olevat, kes callib ka T9,J9,9x käega edasi. Sa probably tahtsid rohkem rahvast callima saada, aga jah..ma oleksin reraisind. Kui ta oleks mingi 4$ pannud, siis oleks callimise peale mõelnud. Turnis reraiseks suuremalt. Riveris ma betiks prob mingi 22$ kanti..tema ranges on palju 2 pair handse, mis callivad selle. Juhul kui ta peaks checkraisema oleks fold.

3) Well played imo.

4) Turnis foldiks.

5) Mängiks täpselt samamoodi.

6) Vot siin flopis lükkan mina 100% otsa, sest ta võib leadida siin AQga, KKga, AKs. Rohkem loogilisi käsi väga ei näe ja ei taha talle turni kergelt anda.

7) Siin käes foldiks, sest kuigi villain paistab fish, siis see board on suht jura ikka ning ta reraise suurus juba näitab suht tugevust.

8) Hero teeb easy foldi.

9) Kui arvad, et oled ees, siis mina calliks turni, et saada rohkem valuet. Aga mina arvan, et nii kusisel boardil sellise regi vastu oled mõnusalt seti või str8 vastu astunud ja enamasti taga.

Edu!

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Ma ütlen ausalt, ma olen laisk ja väga vastik on hakata järjest neid käsi kommenteerima. Hiljem veel proovida ajada järge, mida teised arvavad teatud käe kohta, kui sa postitad ~10 kätt korraga.

Postita kasvõi need 10 kätt eraldi strateegia alafoorumisse ja saad ka korralikku vastukaja.

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Algselt postitas -andres- Vaata postitust

Postita kasvõi need 10 kätt eraldi strateegia alafoorumisse ja saad ka korralikku vastukaja.
                              +1

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

pange turnad põlema.. fcking pederastidele on turnad.. turna pärast üldse istusin nii kaua laudades.. fcking mõttetu crap...

ei jahh lahe päev.. alguses kohe kenasti euro lauas fishilt rahad kätte enne kui fish bustoks lendab.. ja mingi muu laud ka kenasti nupud kätte.. ja tundub nagu ilus õhtu tulevat.. siis obv las fishid tõmbavad paar korda oma gutshotid kokku 3betitud potides... instatilt ja läheb seda raha veel mingi ülemängitud QQ jms sita nahka..

olgu.. mingi hetk saab mind korda.. hakkad vaikselt tagasi nulli poole rebima.. ja ega siis nii ei saa..litsume doomswitchi uuesti põhja.. mingi QTs callib 3betitud poti ja obv tahab turni rida tulla.. obv mingi loll callib 77'ga squeezetud preflopi ja A'ga flopi et2/3 cbeti, et turni set hitida... semitilt jätkab oma tööd.. siis J7s callib preflop 3beti... flopi cbeti bluff-reraiseb ja obv riverisse rida.. insta megalifetilt... ja nii tullakse +3BI pealt -3BI peale...

[IMG]http://helbreath.pri.ee/pics/pokker/graaf_2010.07.02_minge_te_k6ik_*****.jpg[/IMG]

lol.. pilti ei saa postitada... renamen pildi

Comment

Working...