[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [NL100 FR]

ma panen igalt poolt 3bb, kui limperid siis 4+1, kui oop siis 4+2 .. 3b on 4 to 13-14 or 3 to 10-11.. kui mingid limpijad vahel ka siis 3betile see otsa .. opõhmst nagu rage m2ngibki ..

sellest 95% vaalast rääkisid .. olin ka eile ta lauas .. sain talt mingi nats yle 1bi kätte, 2 kkorda sain turni fulleri aga ei maksnud :D

naljakas statistika olui 95/0/0,4 vms :D

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
      ehk siis 3bbx3bb =9bb ja siis 3x9bb ehk sinu 3bet 27bb sellel juhul? +1bb in pos ja +2bb out pos ??
      wtf? liitmine ja korrutamine sassis?

üks tõstab 3BB, kaks callivad ja mina squeezen SB pealt ehk OOP

ehk siis 3x3BB(reraise) +2BB(OOP) +3BB(callija) +3BB(callija) =17BB

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

for value.. mul olid ju suited!

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 692723
        The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Duff87 (BTN): $91.50
        Sl4y3r666 (SB): $106.20
        Hero (BB): $118.35
        Vattanen_AA (UTG): $44.75
        -==IG0RRR==- (UTG+1): $38.50
        EBG2106 (MP1): $63.60
        gutter23 (MP2): $154.35
        x_ROSH125_x (CO): $139.85

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 8 9
        6 folds, Sl4y3r666 raises to $3, Hero raises to $11, Sl4y3r666 raises to $26, Hero raises to $118.35 all in, 1 fold

Final Pot: $52.00
        Hero mucks 8 9
        Hero wins $52.00

tegelt on täna haige jooks..

fishi vastu.. vaadake millega flop calliti:
        Full Tilt Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 692726

Roninshin (BTN): $152.80
        RAW_FORCE (SB): $100.00
        blackllist (BB): $51.90
        Hero (UTG): $102.50
        koe787 (UTG+1): $150.85
        Pokerschnecke (MP): $254.90
        isacivic (CO): $128.75

Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with K A
        Hero raises to $3, 1 fold, Pokerschnecke calls $3, isacivic calls $3, Roninshin calls $3, RAW_FORCE calls $2.50, 1 fold

Flop: ($16.00) 7 9 K (5 players)
        RAW_FORCE checks, Hero bets $11, Pokerschnecke calls $11, isacivic calls $11, Roninshin folds, RAW_FORCE folds

Turn: ($49.00) T (3 players)
        Hero checks, Pokerschnecke checks, isacivic checks

River: ($49.00) 8 (3 players)
        Hero bets $25, Pokerschnecke raises to $240.90 all in, isacivic folds, Hero calls $63.50 all in

Final Pot: $226.00
        Hero mucks K A
        Pokerschnecke shows 7 6 (a straight flush, Ten high)
        Pokerschnecke wins $223.00
        (Rake: $3.00)
        veel üks mingi vpip40 mees:
        Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 692729

Authorita (MP1): $90.90
        Alexmdm (MP2): $98.90
        Antoniioo (CO): $60.95
        Hero (BTN): $100.00
        Vattanen_AA (SB): $28.50
        RagEm (BB): $103.50
        dave1688 (UTG): $116.15
        holmanius (UTG+1): $110.75
        x_ROSH125_x (UTG+2): $100.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with K K
        3 folds, Authorita raises to $4, 2 folds, Hero raises to $13, 2 folds, Authorita calls $9

Flop: ($27.50) Q 9 5 (2 players)
        Authorita checks, Hero bets $19, Authorita raises to $77.90 all in, Hero calls $58.90

Turn: ($183.30) 5 (2 players - 1 is all in)

River: ($183.30) 3 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $183.30
        Authorita shows Q Q (a full house, Queens full of Fives)
        Hero shows K K (two pair, Kings and Fives)
        Authorita wins $180.30
        vpip 67 mees:
        Full Tilt Poker $0.50/$1 Pot Limit Hold'em - 8 players - View hand 692730

isacivic (MP2): $100.00
        Spearra (CO): $100.00
        Narvapok (BTN): $23.00
        Hero (SB): $100.50
        mario525 (BB): $153.85
        RAW_FORCE (UTG): $100.00
        drp1984 (UTG+1): $152.75
        leits (MP1): $125.80

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with K K
        6 folds, Hero raises to $3, mario525 calls $2

Flop: ($6.00) T 6 Q (2 players)
        Hero bets $5, mario525 calls $5

Turn: ($16.00) 5 (2 players)
        Hero bets $10, mario525 calls $10

River: ($36.00) 2 (2 players)
        Hero bets $20, mario525 raises to $40, Hero calls $20

Final Pot: $116.00
        Hero mucks K K
        mario525 shows 5 Q (two pair, Queens and Fives)
        mario525 wins $113.00

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

oehh.. ma olen ikka lootusetu donk.. eile siis EV joon kaks BI miinustes, ise olin siis nullis.. nomaitea.. 1400 handi kohta 0% seti... nädala peale on seti % 5,4%.. kaardijooks ka eriti haige.. kui lõpuks saan kaardi ja fish taaskord minreraiseb flopis, ega ma siis ei suuda ju ometi oma ilusat kaarti maha visata... õnneks kaks korda suckoutisin 3 outiseid riverisse...

üks haigeimalt mängitud käsi: BTN teeb standard 3BB raise, ma SB peal AK'ga.. tõstsin 11BB peale ja saan calli.. flop TJKr.. lükkasin mingi 12BB, vastu tuleb minreraise.. no halloo aafrika.. öelge, milline käsi mida ma võidan mind selles flopis reraiseb??? loomulikult ei ole sellist kätt olemas.. aga ei.. mul oli vaja nupud lükata.. obv oli AQ vastas..

fcking mõttetu... pool kuud möödas, 15k käsi NL100s ja BE.. graafik on nagu krdi tiisikusehaige hobuse EKG.. ja EV joon paneb kuristikku.. vaatasin siis vist neljandat korda ka Fortune NL100 videot.. maitea millal ta selle video tegi, aga krt imho saab NL100s ikka väga tihti 3betisid tagant.. jamaitea.. ma ei suuda sellist tagasihoidlikku nitimängu teha nagu seal videos.. võibolla peaks?
          Last edited by Rage; 17.05.10, 09:44.

Comment

• vilkar
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1290

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            oehh.. ma olen ikka lootusetu donk.. eile siis EV joon kaks BI miinustes, ise olin siis nullis.. nomaitea.. 1400 handi kohta 0% seti... nädala peale on seti % 5,4%.. kaardijooks ka eriti haige.. kui lõpuks saan kaardi ja fish taaskord minreraiseb flopis, ega ma siis ei suuda ju ometi oma ilusat kaarti maha visata... õnneks kaks korda suckoutisin 3 outiseid riverisse...

üks haigeimalt mängitud käsi: BTN teeb standard 3BB raise, ma SB peal AK'ga.. tõstsin 11BB peale ja saan calli.. flop TJKr.. lükkasin mingi 12BB, vastu tuleb minreraise.. no halloo aafrika.. öelge, milline käsi mida ma võidan mind selles flopis reraiseb??? loomulikult ei ole sellist kätt olemas.. aga ei.. mul oli vaja nupud lükata.. obv oli AQ vastas..

fcking mõttetu... pool kuud möödas, 15k käsi NL100s ja BE.. graafik on nagu krdi tiisikusehaige hobuse EKG.. ja EV joon paneb kuristikku.. vaatasin siis vist neljandat korda ka Fortune NL100 videot.. maitea millal ta selle video tegi, aga krt imho saab NL100s ikka väga tihti 3betisid tagant.. jamaitea.. ma ei suuda sellist tagasihoidlikku nitimängu teha nagu seal videos.. võibolla peaks?
            3 bet > 4bet ?? või sa pead vaatama ka palju sul infot on nende aafriklaste kohta st mis % 4beti peale folditakse vms ? või kui tihti 4 betti kasutad?

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
              3 bet > 4bet ?? või sa pead vaatama ka palju sul infot on nende aafriklaste kohta st mis % 4beti peale folditakse vms ? või kui tihti 4 betti kasutad?
              4beti% uskumiseks võiks vastase kohta mingi 2k käsi olla, suure tõenäosusega seda mul ei olnud.. aga siin enam see 3bet% või fold to 3bet% ei omagi suurt tähtsust.. antud juhul oli board juba selline.. ainuke käsi mida võidaksin oleks QQ, isegi QQ ei pruugiks sellist 3beti teha.. AA, AK, KJ, KT jms teeksid sellise 3beti igast asendist..

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

Keskmine fold to 4-bet on 37% ringis (6-max NL 50 FTP). Kontrollisin ka et peab paika reegel: mida kõrgem on 3-bet, seda kõrgem on ka fold to 4-bet. Sellele vaatamata ei soovita puhta pasaga 4-bettida.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

kui flop on mastitõmbega, siis palju hero peaks cbetima OOP betima, et vastasel ei oleks kasumlik masti tõmmata?

turnis ei tulnud masti kaarti... palju hero peab potist betima, et masti tõmbajal endiselt ei oleks oddse masti tõmmata?

Comment

• Kotkas1000
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 2305

No kui sa oled kindel, et vastane on mastitõmbel, siis peaksid panustama ikka sellise beti, et vastane sind ägisedes maha calliks. Kui hitib, siis selle, kas see on temale kasumlik või mitte määrad ikkagi sina sellega, kas sa maksad tema raise kinni hiljem (implied odds). Kui ta ei hiti, siis oled võtnud vastaselt maksimumi. Kui sa päris idiootseid gayraise ei harrasta, vaid teed nö. standard tõsteid (flopil 65%-85%, turn 70%-90% potist) siis otseseid oddse ei anna sa talle nii kui nii callimiseks mitte kunagi. Vatsasele jäävad implied oddsid. Katsu temale neid mitte välja maksta ja tema eelnevad callid ongi vatsasele -EV longrunis sinu vastu. Implied oddse tappes pead sa kasutama rämedaid overbette. Aga see ei ole enam sinule kasumlik.

Loodan, et väga võssa ei pannud :) Edu!!

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Juba pool poti callida on -EV kui sa talle midagi pärast kinni ei maksa, aga IP saab ta su elu raskeks teha ka hittimata.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

emh.. ma lootsin siia mingit matemaatilist arvamust, miks kui palju peab vähemalt panema, mitte mingit huupi pakkumist... ja üldse.. miks turnis peab suuremalt panustama kui flopis? ainult üks kaart on ju veel tulemas..

flopis on tõenäosus, et riveriks tuleb mast kokku 37% seega flopis ma pean panema vähemalt 60% potist, kui ma panen 60% flopist, on vastasel callida 37,5% potist nt flopis pot $10, minu bet $6, $16 poti võitmiseks callida $6 = 37,5%

kui turnis vastasele masti ei tulnud, siis on tõenäosus riveriks seda masti saada 17% seega turnis ma peaksin panustama vähemalt 1/3 potist ehk vastasele jääks 25% poti callimiseks... nt $9 pot, panustan $3, $12 poti võitmiseks callida $3 = 25%

need peaks siis piirväärtused olema masti tõmbamisel.. soovitavalt tuleks rohkem panustada... kas keegi lükkab mu arvutused ümber?
                        Last edited by Rage; 18.05.10, 07:41.

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

emh.. ma lootsin siia mingit matemaatilist arvamust, miks kui palju peab vähemalt panema, mitte mingit huupi pakkumist... ja üldse.. miks turnis peab suuremalt panustama kui flopis? ainult üks kaart on ju veel tulemas..

flopis on tõenäosus, et riveriks tuleb mast kokku 37% seega flopis ma pean panema vähemalt 60% potist, kui ma panen 60% flopist, on vastasel callida 37,5% potist nt flopis pot $10, minu bet $6, $16 poti võitmiseks callida $6 = 37,5%

kui turnis vastasele masti ei tulnud, siis on tõenäosus riveriks seda masti saada 17% seega turnis ma peaksin panustama vähemalt 1/3 potist ehk vastasele jääks 25% poti callimiseks... nt $9 pot, panustan $3, $12 poti võitmiseks callida $3 = 25%

need peaks siis piirväärtused olema masti tõmbamisel.. soovitavalt tuleks rohkem panustada... kas keegi lükkab mu arvutused ümber?
                          kõik arvutused on hinnangulised, ainult siis on neist kasu kui tead 100% mis vastasel käes on ja ka siis ei ole sa arvestanud vastase implied oddse, äkki sa siiski maksad riveris talle 1/6 pot panuse kinni, sel juhul peaksid juba panema eelmistel tänavatel erinevad panused jne.

PS. turnis ma küll suuremalt ei panustaks, ikka standard - misiganes see sul on. dongi vastu võid 3 tänavat overbette ka laduda

Comment

• rrrr
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 904

Flopist -> riveriks 37% võid arvutada siis kui sul on võimalus ise masti tõmmata + juurde fold equity% arvutada olles ise IP. Kui sa ise aga tahad masti vastu võidelda siis pead ikka lähtuma konkreetse tänava beti puhul sellest kui suure tõenäosusega tuleb mast järgmisel tänaval. 9 outi / 47 = ~19% turni puhul ja kui turniks ei saanud, siis 9 outi / 46 = ~20%. Vastasele meeldiks muidugi turnis mast saada, sest siis ta saaks valuet turnis ja riveris. Ise annan tihtipeale masti tõmbel alla turnis, sest vastasel juhul saades riveris masti ei saa ma piisavalt valuet, et callimist tasa teha.
                            Näiteks turnis on pot 16 taala villain betib 10, siis callides 10 on mul võimalik saada miinimum 26. Saades masti riveris oddsid 1:4, siis peaks ma BE situatsiooni saavutamiseks bettima veel 14 taala, mille vastane calliks. See on küll alla poole poti (pot = 36 riveril) kuid ikkagi need raiped on 2 tänavat agrot pannud õhuga või foldivad tihti riveril ka oma TPWK.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

flopis on tõenäosus, et riveriks tuleb mast kokku 37% seega flopis ma pean panema vähemalt 60% potist, kui ma panen 60% flopist, on vastasel callida 27,5% potist nt flopis pot $10, minu bet $6, $22 poti võitmiseks callida $6 = 27,5%
                              Tegin parandused arvutustesse, aga kahe tänava eest korraga value võtmine on vale (kui sa pärast veel turni betid ja tahad nö breakeven pointi leida). Oletame, et järgmise kaardiga (turn või river) tuleb mast 20% juhtudel (üsna täpne ja hea lihtne arvutada). Kui pot on x bb suur, siis piisab bettida 33% potist, et vastase drawimine oleks breakeven (ok, tegelt on tal positsioon ja bla bla, aga selline teoreetiline arutlus praegu). Näiteks pot 9bb, me betime 3bb ja vastane saab oddsid 3/(9+3+3)=20%.

kui turnis vastasele masti ei tulnud, siis on tõenäosus riveriks seda masti saada 17% seega turnis ma peaksin panustama vähemalt 1/3 potist ehk vastasele jääks 20% poti callimiseks... nt $9 pot, panustan $3, $15 poti võitmiseks callida $3 = 20%

See on umbes sama, mis ma enne rääkisin, aga tegin korrektuuri. Cmon, rage, sul IT-alane kõrgharidust omandamisel ju.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

wat.. kui peale minu beti poti.. arvetsad sa poti suuruseks ka villaini calli???

mina olen siiani aru saanud, et pot oddside arvutamisel arvutad ikkagi selle raha põhjal, mis on juba lauas, mitte enda callitava raha juurde..

Comment

Working...