[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

njahh.. tegin triobetis liiga turnat ja samal ajal cashi.. ja loomulikult cashis -3BI.. vähemalt turnalt sain 7 euri vms

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

wow.. avastasin et ma olen isegi PTRis.. ma mõtlesin et nood trackivad alles alates NL50st

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

niihh.. NL10 shot on ka läbi.. 5k hande tehtud.. ise rahul väga ei ole kuigi winrate oli 6,8bb/100 kohta.. ikka tikkusin kohati bluffima või lammutama... aga kuna hetkel igasugu head kampaaniad ja boonused.. siis kolin tagasi NL25'te ja teen seal edasi..

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

unreal heater.. NL25s 1000 handi ja +4BI

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

ironmani freeroll.. stack miski 24BB.. SB peal AQs.. kõik foldivad, BB on sitout tyyp.. BTN raiseb 2,5BB, ma reraise 8BB peale.. callib.. laud A45 rainbow.. 3/4 poti sisse.. vastane allin.. loomulikult callitakse preflop reraised ju 44'ga ära.. stackid olid peaaegu ühesuurused.. aga ta kattis mind ära paari BB'ga..

out 327/566

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

mhm.. karmavõlg tahtis vist tagasi maksta.. ehk siis viimase 100 käe jooksul sain 3-4x nupud sisse ja need mis calliti ka ära võitsin.. +5BI päev

Comment

• AshrakWhite
                Grinder
                • Oct 2008
                • 666

welcome back to no suckout city :D

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

eile olin vahepeal -4BI lõpuks siis FTP's jäin 3BI kahjumisse, aga Bodogiga kokku siis aint -17taala

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

täna oli hea päev.. triobeti liiga turna kõrvale 6 cashi lauda.. suutsin rahulikult jälgida.. ja +5BI

turnal luckisin ennast finaalilauda ja see veel käib...

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

well played

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Algselt postitas Dogers
                        well played
                        ma loodan, et sa seda turna kohta ei öeld.. ainuke koht kus ma tundsin, et tegin norm mängu oli siis kui ma Surmakese välja võtsin ja siis pushisin koguaeg kuni lõpuni..

muidu enne seda oli vähemalt 2-3 suckouti tänu millele üldse elus püsisin.. ja paar julma calli.. ja veel rämedamalt donkspewycall-foldisid

aga enivei.. siiani siis minu suurim turnavõit

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

jälle hea päev +5BI, millest neli Bodogis.. ja sellega seoses on mul Bodogis NL50 BR koos ehk 1500 taala.. seega homsest siis hakkan Bodogis NL50t vallutama.. kui BR kukub 1000 peale.. siis tagasi NL25'te.. tegin ka uue userbari omale..

ainuke jama on see, et krdi PS CS3 nussis fondi ära, ülakoma on nüüd järsku tekstist kõrgemal:-/ EDIT: nvm sain korda selle koma

graaf ka, loomulikult on hiiteriga tegemist.. aga ikkagi ilus ja rõõsa ja õnnelik..

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

Algselt postitas Rage
                            jälle hea päev +5BI, millest neli Bodogis.. ja sellega seoses on mul Bodogis NL50 BR koos ehk 1500 taala.. seega homsest siis hakkan Bodogis NL50t vallutama.. kui BR kukub 1000 peale.. siis tagasi NL25'te.. tegin ka uue userbari omale..

ainuke jama on see, et krdi PS CS3 nussis fondi ära, ülakoma on nüüd järsku tekstist kõrgemal:-/ EDIT: nvm sain korda selle koma

graaf ka, loomulikult on hiiteriga tegemist.. aga ikkagi ilus ja rõõsa ja õnnelik..

bueno graafik. tahan ka.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

eile siis esimene NL50 shot.. läks üsna hästi.. kui kaks kätt välja arvata.. mille eest oleks tahtnud omale millegiga vastu pead virutada.. enivei +2BI siis NL50s ja +1BI NL25s

aga siin vahepeal tekkis paar mõtet, millele otsin vastust...

1) kas on kuidagi võimalik välja arvutada.. mitme BB suuruse raise tasub väikese pocketiga 22-99 maha callida setminemise eesmärgil, et pikas perspektiivis kasumisse jääda? sh vist tuleb ka ksüimus efektiivsetest stackidest.. loomulikult ei tasu setminemine ära shortstackide või halfstackide vastu, aga kustmaalt siis? (seti hittimise tõenäosus oli 10,8%?)
                              2) limp call preflopis väikese pocketiga.. leak või mitte? ehk siis minu mõte, 22-77 kui ees on üks või mitu limperit, siis limbin järgi ja kui keegi tõstab tagant siis mingi 6-7BB suuruse raise callin järgi.. postflopis siis check-call või check-raise ja turnis vast nupud.. minu arvates on sel eelis järgmine: kui väikese pocketiga preflopis raisen, siis enamustel aegadel vaja mul ka flopis cbet panna ka mitte hitides.. ehk ma kardan et sedasi ma kaotan rohkem raha kui passiivse mänguga ja lasen hoopis kellelgi teisel agressor olla ja saan sedasi seti hittides rohkem raha kätte..

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

2.) Kui Sa ainult madalate PP-dega nii teed, siis asjalikumad vastase hakkavad seda ära kasutama, sette ei maksta piisavalt kinni ning hakkavad hiliselt positsioonilt Sind isoleerima. Parematele kätele ei anta arvatavasti nii palju actionit ka, sest teatakse et Sinu raising range madalad PP-d ei kuulud ning tänu sellele on Sind lihtsam käe peale panna.

1.) 11,8 peaks olema ning peale stäki suuruse peaks ka teisi asju vaatama, minu meelest on ka positsioon oluline ning kui loose on vastane ja kui loose ise oled jne...

Comment

Working...