[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

Algselt postitas Rage
    kuulge.. laduge välja mis teil SB ja BB pealt kaotuste rated on? hea kui VPIP ka välja laoks samade positsioonide kohta.. eelmise kuu näitel.. mulle tundub et ma mängin BB ja SB pealt liiga palju.. igatahes kaotused on suured..

ahjaa.. BB fold to steal on mul 86% ja SB fold to steal 87%
    niihh.. lisaks vaatasin, et flopil foldides olen kaotanud 330 taala.. kusjuures buttonil ca 120 taala ülejäänud positsioonidel ~50 taala.. see tähendab, et mu buttoni range on üsna lai eksole..

turnil foldides olen kokku kaotanud 180 taala, millest BTN 77 taala.. ülejäänud 20-30 taala

ja nüüd siis oluline koht... riveril foldides olen kaotanud kokku 280 taala.. millest button 96 taala.. ülejäänud 40-50 kandis

ebaoluline stat, aga minu jaoks oli üllatav, et 54k käest olen ma preflopis foldinud 38k käsi.. ja BB pealt kaotus 750 taala, SB pealt ~500 taala
    enivei.. aidake non showdown winningsi joone osas siis järeldusi teha eelneva info kõrval.. kas see et mul on suured kahjud BTNi pealt.. võib tähendada, et mu range on seal liiga lai (stealimine on kusjuures aint 20% ja success on 64%) kas see, et ma riveris foldides nii palju kaotan.. võib tähendada, et ma olen spewmonkey?

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

njahh.. keegi vist ei viitsi mu postitusi enam lugedagi..

holy mother of WTF?

mul SB: -13,9bb/100 ja statid 14/8.8
      ja BB: -60bb/100 ja statid 9.6/5.8

steal from SB on 22% ja success 70%

ühesõnaga blindide mäng on mul puhta ******..

ahjaa... tuletan veidi õigesti reeglite ja raamistiku järgi mängimist meelde, ehk siis see kuu alustan 3000 käega NL5s, kui see on korralik pluss... siis 5000 kätt NL10s, kui see on ka plussis.. siis alles tagasi oma NL25te..
      täna tegin 400 handi NL5s tuli 7,5 taala plussi..

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

eks ikka loetakse, iseasi kas keegi tippida viitsib. sa pole ainus, kes blindide pealt hävib

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

jep.. midagi on ******.. isegi NL5's jookseb punane joon allapoole.ja 2300 handi kohta olen natukene üle 1BI plussis:-/

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

3000 kätt NL5s.. millegi üle hõisata ei ole.. ma ei tea miks mul see nonshowdown jälle sedasi kukkuma on hakanud.. võibolla see FTP eripära?.. kuskilt nagu HEMist ka otsida ei oska.. keegi teab miskit asja kuidas seda leida? ehk miks ja millega foldin kust pealt

homme alustan siis NL10ga ja plaanis 5000 kätt mängida sealses limiidis.

Comment

• räim
              Jube Noob
              • Jun 2009
              • 135

A downward sloping redline is caused by one thing: putting money in the pot and then folding

No siis kohtume lauas, sest ma maadlen ka FT NL10s. Ja ka punase joonega olen maadelnud ja olen paremaks saanud enam ei kukku nagu kivi. Nii väikese sampli pealt sa ei saa nonshowdownide kohta midagi öelda, võis olla lihtsalt halb kaardijooks sellel hetkel, kus vastase tõmbed tundusid kõik kokku tulevat ja sa olid sunnitud alla andama. Vbl mängisid just õigesti.
              Kui palju laudu sa mängid korraga? Laudade vähendamine pidi oluliselt aitama nonshowdownidel tõusta.

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

Ärge muretsege selle punase joone pärast. Kui vastase kohta puuduvad andmed, et ta foldib 3-4-c-bettidele, stealidelete jms sellisele, siis ei maksa ise kohe peale lennata ja paugutama hakata. Hitivad oma bottom pairi su AK vastu ja sa paugutad riverini kus sa annad alla või siis kukub sinine joon kolksti ja tilt on kerge tulema.

Kui andmeid vastase kohta pole, siis parem olla ettevaatlikum ja mängida sittade kätega väikeseid potte ja heade kätega suuri. Endal näide varnast võtta. Paugutasin kaks päeva uues limiidis (FTP NL50 6-max) 3-bet oli ca 8-9 ja cbet 80% agro% 40 ringis ning varastasin igast asendist (steal 40%). Kokkuvõttes oli hull variatsioon ja -9Bi + kole tilt ka boonuseks. Punane joon oli muidugi plussis. Aga obv, et mind tõsiselt ei võetud. Calliti igasugu saastaga maha. Muutsin taktikat ja elu palju helgem. Kasum küll pisike aga stabiilne.

Peab mainima, et FTP eripära on tõesti väga agressiivsed lauad. Kui mujal limbitakse tihti siis FTP-s on haruldused need lauad kus VPIP ja PFR suhe on üle 2.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

6 lauda hetkel maksimum mis võtan..

Comment

• AshrakWhite
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 666

seda oled mõelnud et mängid ehk liiga palju täpselt 1te moodi ja täpselt sama rangega ehk siis mitte iialgi ei mängi A la A6o ? :)

arvan et igaslevelis kui pole just täielik debiil siis saab lõpukas aru et sinu vastu pole mõtet sub AA KK AK täristada :)

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

ma endiselt veendunud, et micro limiitides pole sul metagamega vaja tegeleda.. A6o läheb BTNilt kenasti käiku kui ees raiset ei ole..

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

2kki ei oska sa foldida ja ei anna endale aru kui oled beat?

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas leits
                          2kki ei oska sa foldida ja ei anna endale aru kui oled beat?
                          more likely:-)

Comment

• AshrakWhite
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 666

metagame metagameks, see imo ei ole metagame et kui sa pidevalt raised buttonilt ja siis äkki callid ja mõni vend BB pealt näeb seda, spotting something odd is not meta.

aga muidu on jah micros suht raske foldi leida eriti kui 98\6 vend hullu paneb :)

aga jah mixing things up töötab trios suht edukalt, tüübid ei saa mitte midagi aru :D kukuvad oma A higha shovema mu ridade ja flushide vastu :P puhas kuld

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

abc ... on võtmesõna

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

njahh... nädalavahetused on kuldsed.. NL10s siis 1800 handi tehtud ja +6BI

tegin igavusest ka miniFTOPSi satikaid.. mingi 7 tükki tegin, vist kahes-kolmes jõudsin FT'sse, korra olin ka chipliider.. aga mul on ikka turnad väga masendavad.. peaksin vist kedagi railima hakkama ja õppima asja:-D

Comment

Working...