Lahe, vene kuked on nii ära tõusnud, et ma tõesti olen nõus kasvõi kinni istuma, et need kuradi munnid siit maalt minema saaks...
vaatasin vabakal täna vutti, sõpradega, saksa poolt olin, läks sõneluseks, et miks sa kuradi sibul eesti keelt ei räägi kui sa elad siin, vastukajaks oli vaid: idi tõ nahui piderast estonets, estonja vapsee huinjaa vms... okei läks edasi...
läksin sõpra otsima bussipeatusesse ja mis ma leidsin? oli see, et 2 kuradi luki lendasid rusikad ees otse mulle vastu hambaid tra,,aaa sain normaalse tutaka sisse ühele jõudsin maiaga vastukaja anda ja teine sööstis mu poole nagu haige koer, 2vs1 oligi sündinud ja sain jalaga näkku jne.... kuni ma toibusin ja raisad olid nelja lehte lennanud, öelge veel , et nad on normaalsed, normaalselt silm rullis ja kuradi kulm verine, ise jumala kaine... oleks vaid täispeaga old :D :D, aga jah , ***** tagasi trenni ja nüüdsest ma annan igale faking lukile niimodi vasta hambaid kui vaid kuskil näen või saan...
laup istusime sõbraga ja vahtisime päevast mängu vabakal, meie kõrval olid 4 sihvkat, mingi 16-17 aastased, imesid tobi ja õlle ja karjusid seal venekeeles. mingi hetk hakkasid inimesi korkidega viskama ja mööda neid astmeid õlle pudeleid veeretama inimestele vastu perseid, sitt läks suht keema ja ütlesin, et lõpetage ära, vastu tuli sto pljääd? ütlesin, et sina tibla mine õpi mõni sõna eestikeelt, siis pani juba uus sõber stosto. no saatsin ilusti ***** jorsid ja kui sõber mul juba püsti tõusis, et tra tatikad aru ei saa v, siis olid kõik jorsid vait ja ei öelnud mängu lõpuni ühtki sõna, õnneks ei ajanud nad mingit karja kokku ja ei teinud meile tormijooksu, aga no nahhui tuju oli insta nullis, eriti veel kui see sibul seal minu kõrval edasi istus. tõesti oleks siin ilusam elada kui neid ajuinvaliididest tiblasid ei oleks, varemgi nendega sitaks probleeme, seise ja kaklusi olnud. värdjad!
Njaa, peamine on see, et ei tasu ise plõksima hakata ja hoiduda sellistest jamadest. Ega, kui muud üle jää, siis peab vastu andma. Aga aga, ntx kevadel saime kahelt venelaselt Lasnas ( obv olime ülimudas) niimoodi turpi, et sõbral löödi lõualuu puruks. Normaalne paar kuud on mingid rauad suus ja sööd vedelat jura sisse. Eriti badluck oli see, et sama sõber 2-3 nädalat hiljem sai vanalinnas nuga ka venelastelt, kes teda röövida üritasid. Nukid, noad......ehk siis ole sa ükskõik mis kapp, aga selliste retside vastu ei saa. Tee trenni ja ole rahul oma kehaga ja kuula kiitusi naistelt, aga sellise mõtteviisiga, et lähen sp trenni, et mingil suvalisel jorssil hambad välja lüüa on jama.
Kui juba jutuks tuli, siis ma olin kunagi 13 kui esimest korda täis olin ning obv sain miskil peol 4 täisealise venelase käest kere peale. Miski vabaõhu üritus oli. Aga isegi lastele minnakse 3-4 inimesega peale. Eks tiblasi on igasuguseid. Siinkohal mainin et on ka normaalseid, aga kahjuks on neid kaduvväike osa nende hulgast. Mu puhul vähemalt läks nii õnneks, et ühtegi sinikat ega miskit ei olnud, ainult miski veresoon oli silmanurgas natuke turris. jalaga ja rusikatega ja kõige muuga olin saanud kuid ma ei mäleta sellest mitte sittagi. Miskipärast ei taha mulle sinikad tekida...Kõige parem oli lõpuks see, et oma küla vanematelt jorssidelt said need venkud õhtu edenedes ikka kere peale ka, kuid mitte ainult minu pärast, vaid nad olid teistega ka tõmmelnud seal. Maaelu FTW
Minu viimane kokkupuude oli selline, et vene rahvusest noorhärra küsis kodu lähedal suitsu ja ma soovitasin tal poest proovida ja kui ta mind lööma hakkas, siis kukkusin ise pikali. Ei tahtnud tal elu raskeks teha. Siinkohal tervitangi pruunisilmset ja umbkeelset noormeest, kes maaslamajat ei löönud. Aumees oled, aga kahju, et Sul munnil suitsuraha pole.
P.S. Tol hetkel täitsa siiralt ja heatahtlikult pakkusin seda poevarianti. Kainena tundub muidugi ülbitsemisena.
vaatasin vabakal täna vutti, sõpradega, saksa poolt olin, läks sõneluseks, et miks sa kuradi sibul eesti keelt ei räägi kui sa elad siin, vastukajaks oli vaid: idi tõ nahui piderast estonets, estonja vapsee huinjaa vms... okei läks edasi...
Alustasid selliselt vestlust ja oled imestunud, et läks kakluseks hiljem?
Nukid, noad......ehk siis ole sa ükskõik mis kapp, aga selliste retside vastu ei saa. Tee trenni ja ole rahul oma kehaga ja kuula kiitusi naistelt, aga sellise mõtteviisiga, et lähen sp trenni, et mingil suvalisel jorssil hambad välja lüüa on jama.
Noa vastu pole mõtet üldse tõmblema hakata. Anna oma raha ära ja elad edasi.
Minu viimane kokkupuude oli selline, et vene rahvusest noorhärra küsis kodu lähedal suitsu ja ma soovitasin tal poest proovida ja kui ta mind lööma hakkas, siis kukkusin ise pikali. Ei tahtnud tal elu raskeks teha. Siinkohal tervitangi pruunisilmset ja umbkeelset noormeest, kes maaslamajat ei löönud. Aumees oled, aga kahju, et Sul munnil suitsuraha pole.
P.S. Tol hetkel täitsa siiralt ja heatahtlikult pakkusin seda poevarianti. Kainena tundub muidugi ülbitsemisena.
Lahe, vene kuked on nii ära tõusnud, et ma tõesti olen nõus kasvõi kinni istuma, et need kuradi munnid siit maalt minema saaks...
Noa vastu pole mõtet üldse tõmblema hakata. Anna oma raha ära ja elad edasi.
Eks seal oli ka see probleem, et tüübid tulid mitmekesi ebakaines olekus tagasi vana linnast ja kaks mingit jorssi ütlesid "raha siia". Obv saadad ***** ja kõnnid edasi vms, aga need retsid nalja ei mõistnud.
E: Igal juhul see oli selline äärmuslik juhtum, jumal tänatud sõber veel elavate kirjas on.
Comment