I'm grindin to make a mill-ion [NL10 6max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • wanapagan
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2010
    • 310

Re: I'm grindin to make a mill-ion [NL10 6max]

go for it.. kindlasti kohe

Comment

• Mäksu
      FPP Pro
      • Aug 2009
      • 238

jep, lähengi otsustasin ära.

Comment

• Mäksu
        FPP Pro
        • Aug 2009
        • 238

aint osadele erialadele kuhu ma ei taha, gg awp ee ikka jälle sain üle omfg

Comment

• Mäksu
          FPP Pro
          • Aug 2009
          • 238

busto + ülikooliga sain üle = ma pean 9 kuud kuskil rotis töökohas käima ja siis uuele ringile ülikooliga, **** kui fucking unlucky võib üks inimene olla, ma jooksen terve elu alla EV iga asjaga mida ma teen omg.

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Algselt postitas Mäksu Vaata postitust
            busto + ülikooliga sain üle = ma pean 9 kuud kuskil rotis töökohas käima ja siis uuele ringile ülikooliga, **** kui fucking unlucky võib üks inimene olla, ma jooksen terve elu alla EV iga asjaga mida ma teen omg.
            Solid:D Ise käin ka tööl hetkel ja edu :D

Comment

• Mäksu
              FPP Pro
              • Aug 2009
              • 238

No mida perset, käisin täna klassiga müramas ja kuradi sellist infot poetati, et järgmine aasta ülikoolidesse saamine raskem, mingid testid või huinjakk, perset seda praegu veel öelda oskab, aga raskemaks pidi minema. ühesõnaga nagu näete on topic vait nagu vanaema sukk, milles küsimus, asi selles, et hetkel rolli pole... aga iga hetk tekib mingi papp sinna mängupõrgusse millest ma ennast taevasse veel vean, seega stay tuned ja varsti hakkab raha voolama. hakkan prolly nl10 jälle mingi 15biga varsti sõudma ja üritan 9-12 kuuga 20k$ kokku ajada, eesmärk on selline vähemalt... tahet, motivatsiooni, viha ja närvi on hetkese seisuga küll ja veel, et see märk maha võtta.

[youtube]w5zNX4hPhFg#at=231[/youtube]

It's time to do or die

Comment

• Mäksu
                FPP Pro
                • Aug 2009
                • 238

see kuradi ongame võib m*nni imeda, sain just nl20 shoti rolli kokku ja normal run peale selle veel KK vs AA, 2nd nut vs nut flush turnist ja mingi muud sada sitaks lahedat olukorda kus mulle antakse kaardid mille üle ma olen õnnelik aga kui näen vastase kaarte siis tale on antud absoluutselt parim võimalik jaotus sellel boardil. ajab närvi jah, sest nüüd tagasi nl10sse ja uuesti 6bi teha omfg xD

Comment

• wanapagan
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2010
                  • 310

küll ta tulema hakkab, kus ta pääseb. kui lohutab siis mul viimased 12 AA -100bb igaüks

Comment

• Mäksu
                    FPP Pro
                    • Aug 2009
                    • 238

Ei kõik on normal tegelt, lihtsalt hetke emotsioon, aga no littisin nl10 sessi ja seis on pmst sama:

mänguga olen muidu ise rahul, viimase kuuga mäng kõvasti paremaks läinud. õhtul litin veel mign 2-3k käsi ja kuskil no 6bi on vaja teha, uue shoti jaoks, aga rb ka tuld nii, et mingi 4bi ehk veel minna :D

Comment

• Mäksu
                      FPP Pro
                      • Aug 2009
                      • 238

Jälle üks maru musi sess.... 3ndat päeva järjest juba rsk..

õhtul võiks nüüd võita ka.

Comment

• Mäksu
                        FPP Pro
                        • Aug 2009
                        • 238

okei, 1ne sept oli mega hea mulle, jooksin üle BE kõvasti. 2x sain flopist seti kui vastasel flopist flush mõlemal korral riverdasin maja, paar flippi ka tuli ja mingi AK vs A5 tüüpi käed ka, jei. sain 20s plussi ja nüüd hetkel mänguruumi on. 8bi umbes siis võtan nl30 shoti. turnasid littisin ka üle pikaaja 3tki täna.

33) 2.25$ - 24. koht 4.88$ set vs set top 7 stackist lowks, 77 vs AK pidas ja lõpus JT vs Q6 out
                        34) 1.20$ - 595. koht A5 vs AK AK5 flopil out 10bb oli käes
                        35) 2.25$ - 350. koht 77 vs Q6 vs A8

+65$ jäin täna ja umbes 13$ saan rb'd ka tänase eest seega suht rahul. all good atm

Comment

• Mäksu
                          FPP Pro
                          • Aug 2009
                          • 238

all good my ass nahhui, sorry et ropendan aga see päevik ongi see koht kuhu ma tulen peale oma sessi kas suures rõõmus kui ilus elu on või koht kuhu ma tulen lihtsalt sõimama kõike mis liigub või ei liigu, no mul ei ole sõnu raisk. lihtsalt eba-faking-reaalne kukkusin täna 170$ vennad imesid välja nagu viru tänava harakad. täiesti perses kui närvi ajab, roll oli juba normaalne 350$. kuu algus oli vanameistri enda, +87$ oli täna hommikul kuu, nüüd -80:). täna ärkasin õndast unest ja mõtlesin nihujassi laskes ühe sessi kell oli 5 vms, no mõeldud tehtud hakkasin littima nüdü kell 11 kohe ja no MIDA PERSET roll oli 330$ nüüd on 160$ täiesti hallar !!!!!!!!!Wsdfhjsdf vbitu ma ei suuda

ma ei viitsi neid türastundu käsi sealt HEMMMMMIST =))) SOLID EQUITY WILLASEL RIWERYS nahhui kopida, igastahes, et ma ei paistaks nagu klahve toksiv tiltil 50/24 õllekannu limpsiv sitakott kes laupäeva õhtul kaotas pool oma miinimumpalgast siis nl20 graafik teile ka lisama vürtsi. igastahes JÄLLE TAGASI NL10s ja 10 :):) JAH KÜMME sitast SISSE-ostu pigem sisse-istu teha jälle no omfgggg. tra. lasin raudnärvidega selle sessi, tegin kõike nii õigesti kui suutsin täna ja nüüd tuli tilt.

NO TÜRA KUIDAS MA SAAN LIMIITIDES ÜLES LIIKUDA JA MÖNGUS VÕITA KUI NIIMODI JOOKSEN AH?! ja tere tali, et poed ka nüüd kinni on juba, aga pohhui ehk ongi parem kui kolm sotti piibus kui klaasis bb ja adjöö, tervitage mu downswingi enda pangakontodel

Comment

• Mäksu
                            FPP Pro
                            • Aug 2009
                            • 238

ja nüüüd ma pean jälle nagu tuppes **** 3 päeva silmad punnis grindima 10 lauaga seda jubedalt nl10 siiis võtan uue shoti ja kui ma olen ehk HEALjuhul nädala pärast uuesti 330$ peal. lihtsalt koletu, aga tegelt vahet pole ma kütan septembris mingi 160h prolly ja 100k käsi. kuid siiski meenutan fakti et mu kuu algas nii ilusasti ja ma lootsin, et selline asi jätkub ning ma suudan septembri viimastel päevadel vapralt nl50 lahinguväljale astuda 20biga või siis vähemalt mega mugavalt tunda end nl30s. hetkese seisuga ma näen end septembri lõpus ikka kuskil 100-300 vahel pendeldamas kuna set vs set is everyday thang ja kui mul set siis flush on alati riveris vastas(kuigi vajutasin nupule "all in" eduseisus)

aitäh ja edukat laupäeva.

Comment

• oohoh
                              Grinder
                              • Oct 2009
                              • 547

ma mõdlsin mida vaggi miss l6uugad siin

Comment

• Mäksu
                                FPP Pro
                                • Aug 2009
                                • 238

[youtube]bjZRAvsZf1g&feature=player_embedded#![/youtube]

cash rules everything around me, C.R.E.A.M, get the money dolla dolla bill yo

Comment

Working...