inward [NL10 6max]
Collapse
X
-
-
Re: inward [NL30-50 6max]
Midagi suurt pokkeris toimunud pole, sest võtsin korraliku puhkuse ja olen endast mitte sõltuvalt ja tingitud üritustest olnud tsüklis pmts 7päeva+ trailing. Aga no viisakalt, vaikselt õlut, kalatripid, rannas, sünnipäevad jne. Nüüd üle mitme päeva jõuan taas linna ja tulevad uued sünnipäevad peale. Võtkem siis viimast, üürike nagu see meie suvi on :). Seewaldi kaheksas osakond mis teha :DLast edited by inward; 28.07.11, 14:15.
Comment
-
Hea kui mõni suve nautida saab :D Endal see kuu 196h tööd + pokkerisse 27h taotud . Ja ometi olen aega leidnud ühel sünnipäeval käia ja 2 korda Arena 3 mes :D (viimane kord oli mingi vene pidu , küsiti et teate ka mis pidu on v :D)
Comment
-
Kas sa mõtled eelmist reedet-laupäeva kui pidi mingi vahupidu olema?Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitustHea kui mõni suve nautida saab :D Endal see kuu 196h tööd + pokkerisse 27h taotud . Ja ometi olen aega leidnud ühel sünnipäeval käia ja 2 korda Arena 3 mes :D (viimane kord oli mingi vene pidu , küsiti et teate ka mis pidu on v :D)
Mind kutsuti ka sinna, aga lõpuks ei jõudnud. Öeldi, et mõttetu on. :D
Comment
-
Kägar, et seda varem ei näinud. Lihtsalt: HAHA.Algselt postitas Pumper Vaata postitustIsegi Arenal käidud vahukatel , totaalne smurfimöll ja noorte totside paradiis ja wc jubehästi ehitatud kus seal ees seistes saab lantida jubehästi ja siis totsid wc kabiini suunata ja keppida.
Comment
-
See kuu pole jõudnud absoluutselt pokkerit mängida millegipärast. Viimane suvekuu, trennid ja muud toimetused jne. Natukene siiski hiiderdanud see kuu.(nl30)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Ja sellest sügisest siis tudeng TTÜ's :)Last edited by inward; 14.08.11, 20:27.
Comment
Comment