Re: [NL25 FR] Ristik tahab kaugele jõuda
mul paneb ka kergelt mättasse osasid sesse pole üldse
mul paneb ka kergelt mättasse osasid sesse pole üldse
🎅 €10 riskivabalt pokkeriks
🎁 Võta pokkerisse 10 eurot pärisraha täiesti riskivabalt. Lisaks saad ka koheselt $1000 boonust.
VÕTA KOHE
ehk siis ta ei foldinud stealile vaid koguaeg pani otsa. Otsustasin proovida kuidas 4betile reageerib, mis on ilma kaardita halb idee ofkoors. Kahjuks saabus riverisse mõlemale rida, mul madalam muidugi 
. Teadsin et ta calliks mu AI igasuguse kräpiga ära. Tolles situatsioonis oleks shovenud iga poketi ja AQ+. Kahjuks sattus tal seal käsi olema.

mõlemad olid agro fishid nii et igaljuhul vist oleks läinud. Samas kaotasin lõpus kokku 1,5BI fishidele, raisad tõmbasid oma kahe audised ära flopist AI minnes FAKKK muidu oleks eriti kõva kasum jäänud. Ühest asjast ma ei saa aru: igast kuradi ime drawd tahavad viimasel ajal hittida, aga OESD+FD on küll viimane asi, millega ära joonistatud saan.

. Jooks oli päris hea, eriti päev, kus NL25-s suutsin teenid üle 10BI, peale mida sain juba NL50 mängida. Vaatasin veel et preflop AI kunnid on päris halvas miinuses ja ässad sain 20k käe jooksul vaid 2 korda AI millest üks läks splitti veel kuna vastas sama käsi :D. Kuigi aega oli ilmselgelt vähem kui kõikidel eelmistel kuudel, siis sellevõrra mängu ning õppimis isu hulga suurem ja tunnen tõesti, et videod, mida olen vaatanud, on mind päris kõvasti edasi viinud. Järgmise kuu eesmärk on tagasihoidlik kasum ~300$ puhta mänguga. Tõesti ei julge eriti suuri eesmärke seada, sest mine tea... võibolla tabab järgmine downswing. Tahaksin nüüd kahe kuuga NL100 õige rolli kokku ajada ja seal ka ilmselt pikemalt peatuda. 2 kuud selle jaoks on enam kui küll ja sellepärast võtangi sammhaaval ega hakka ennast mõttetult taga utsitama. Tore on mõelda, et ca 3 kuud tagasi arvasin, et NL100 on rämedalt high-stakes limiit ja nüüd kui ise sinna poole rühkimas, siis tundub et tase ei käi üle jõu ja võin vabalt sealt vähemalt rakeback pro ametit pidada. Igati õnnestunud kuu, samas ei looda et peatselt midagi sarnast korduks üldse.
Comment