[NL100-200 HU/ HT] Ristik vallutab heads-uppe

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • soouni
    Grinder
    • Jul 2010
    • 771

Re: [NL25 FR] Ristik tahab kaugele jõuda

mul paneb ka kergelt mättasse osasid sesse pole üldse

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

Miks sa selliseid asju teed? Mitmes teises käes ka, reade sul pole, aga muudkui bluffid.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

kust sa tead et tal reade pole?
        muidu suht spew käed küll jah

Comment

• ristik
          Grinder
          • May 2010
          • 903

Pole neid käsi nii midagi palju, pole eriti mingi meta ahv. Esimeses käes tuli 3bet mingisuguselt ca 50/30 vennalt, kelle fold to steal oli -20 ehk siis ta ei foldinud stealile vaid koguaeg pani otsa. Otsustasin proovida kuidas 4betile reageerib, mis on ilma kaardita halb idee ofkoors. Kahjuks saabus riverisse mõlemale rida, mul madalam muidugi
          teine on standard blindide võitlus, too mees varastas minu andmete järgi cutoffilt ~40% ja olin teda 3 korda järjest 3bettinud, igakord oli mu seal käsi. 2 korda foldis ja ühe korra 4bet bluffis. tema stealidele olin foldinud täpselt 0% . Teadsin et ta calliks mu AI igasuguse kräpiga ära. Tolles situatsioonis oleks shovenud iga poketi ja AQ+. Kahjuks sattus tal seal käsi olema.

Comment

• ristijeesus
            Klubi Liige
            • Oct 2009
            • 2533

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
            kust sa tead et tal reade pole?
            Ma lihtsalt eeldasin, et uues limiidis tuhande käega ei teki mingeid korralikke reade mille alusel metatama hakata.

Comment

• taavi
              Grinder
              • Oct 2008
              • 684

Algselt postitas ristik Vaata postitust
              egas midagi, 2 video jälle vaadatud ja läheb NL50 shotiks. Wish me good luck
              Kus/mis videosi vaatasid?

Comment

• ristik
                Grinder
                • May 2010
                • 903

Cardrunnersist DamnRingeri või Rask'i seeriad näiteks on päris head

Comment

• ristik
                  Grinder
                  • May 2010
                  • 903

täitsa p*rses kuidas ma ei salli neid 80/4 vaalu kes istuvad iilge sätki otsas. No selline luckboxi sitapeal et mine türri. Kaks korda.. surun lõpuni ma TP + nuts FD, kukk näitab juba flopist flushi ette mingi rääbisega. järgmine käsi hakkab vend suruma mind ja ma omade readidega callin maha A high nii flopil kui riveril. Riveriks saabub lauda muidugi full house ja näitab madamat ässa. Muidugi split pot kui pasaärni suutis 1/3 stäkki sisse bluffida. sickoooo
                  Last edited by ristik; 14.09.10, 23:59.

Comment

• ristik
                    Grinder
                    • May 2010
                    • 903

Re: [NL50 FR] Ristik tahab kaugele jõuda

parim päev tuli jälle. Kahju et hommikune sess puuksu läks. Täna siis veidi alla 300$. Ei ütleks et hiiter, pigem hittisin fishide vastu hästi ja tegin ühe ilusa suckoudi ka preflop AI minu AKs vs JJ vs AA tõmbasin masti mõlemad olid agro fishid nii et igaljuhul vist oleks läinud. Samas kaotasin lõpus kokku 1,5BI fishidele, raisad tõmbasid oma kahe audised ära flopist AI minnes FAKKK muidu oleks eriti kõva kasum jäänud. Ühest asjast ma ei saa aru: igast kuradi ime drawd tahavad viimasel ajal hittida, aga OESD+FD on küll viimane asi, millega ära joonistatud saan.
                    Last edited by ristik; 15.09.10, 02:25.

Comment

• ristik
                      Grinder
                      • May 2010
                      • 903

Pole nüüd mänginud 3 päeva järjest juba ja ilmselt see nädal ei saa ka, võibolla mõne lühikese sessi ainult :( Kurb, aega pole üldse, ainult trenn, kool ja peale selle veel autokool. Isegi kui jääb vaba aega siis olen liiga väsinud pokkeriks. Tegelikult oleks suhteliselt hädavajalik natukenegi raha dongata, sest plaan endale selle aasta sees auto ära osta. Jubedalt tõmbab mind miski Audi S4 poole, ei ole väga kallis ka. Tänaval sellist isendit nähes tuleb ka elevus kohe sisse. Samas ei uskunud ma kuu aega tagasi, et mängin pokkerit ja teenin reaalselt millegi jaoks raha...

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Hea lugemine jälle.

Aga kuhu parempoolne looksulg jäi ?

Comment

• ristik
                          Grinder
                          • May 2010
                          • 903

Üle pika aja üks 1000+ hand sess ka. Algus oli sitt jooks, mitu korda tuleb riverisse kuigi kala on õnge otsas juba. Siis hakkas tulema ja tegin endalegi üllatusena päris imelisi moove :D. Faking 3bet potis sain 2 korda vastu pead kuigi domineerisin PF shortstackerit. ühe korra veel AQo vs JTs preflop all-in. Enne riverit hakkas muidugi tilt kahtlaselt ootama ja hopsti tuli sinna J ofc. Krdi tildist on kohe sellist pederastjat ette näha, kuna alati tuleb mingi lääg sisse enne riverit ja oi imet.. seal see mõne audine jälle tuleb. Lõpus ei saanud jälle jagu mingi 70/3/inf vennast. ühe korra PF vs EP callin tõste 55, sama ahv callib järgi. x85 rainbow boardil hakkab vaal panustama, flopis pott, turn 8, mul full house, paneb jälle pott millega oleme commited ja river 8 (!?) fakk juu vana näitas K5 ja läks splitti. Teine kord limp pot ma BB-l T2. flop 242 rainbow, hakkab jälle tema panustama lõpuni välja turn x ja river 4... ei suutnud seal maha panna ja ofc Q4 vastu. Kasumit 235 ja sendid peale. Puhas mängu kasum ületas nüüd üle 1000$ BRAAVO !

Comment

• WIN
                            FPP Pro
                            • Feb 2010
                            • 275

grats, hea et sinust ka vahel kuulda. hoian pöialt

Comment

• ristik
                              Grinder
                              • May 2010
                              • 903

Täna mõtlesin et proovin NL100 shallow stack laudades mängida. kasumit tuli ca 1100 käe peale 160$. Mõnus välja arvatud see, et jällegi peab veidi deebina tulema KK vs AA setup ja üks sitapea peab valusalt donkima riverisse oma ainsa overi. Ligi pool kasumit läks selle sitaga ära lõpust. setupid on lihtsalt nii anaalsed. Ise tegelikult sittagi ei hittinud, aga vasted hittisid veel vähem niikaua kui veel normaalne oli. Fishidelt on ikka raha poole kergem kätte saada kui NL50 täristades.

Comment

• ristik
                                Grinder
                                • May 2010
                                • 903

Puhas kasum: 1009$
                                Rakeback: 162$
                                Kokku: 1171$

Loomulikult parim kuu ja selles mõttes ka kõva läbimurre, et sain nö mudaliigast välja. Kui kuu alguses pidin BR taastamiseks veel NL10 mängima siis lõpetasin juba NL100 shortstack laudades. Kasum ka ikka ülikõva minusuguse algaja jaoks. Kahju, et aega pole ja seega volüüm kannatas päris rängalt see kuu . Jooks oli päris hea, eriti päev, kus NL25-s suutsin teenid üle 10BI, peale mida sain juba NL50 mängida. Vaatasin veel et preflop AI kunnid on päris halvas miinuses ja ässad sain 20k käe jooksul vaid 2 korda AI millest üks läks splitti veel kuna vastas sama käsi :D. Kuigi aega oli ilmselgelt vähem kui kõikidel eelmistel kuudel, siis sellevõrra mängu ning õppimis isu hulga suurem ja tunnen tõesti, et videod, mida olen vaatanud, on mind päris kõvasti edasi viinud. Järgmise kuu eesmärk on tagasihoidlik kasum ~300$ puhta mänguga. Tõesti ei julge eriti suuri eesmärke seada, sest mine tea... võibolla tabab järgmine downswing. Tahaksin nüüd kahe kuuga NL100 õige rolli kokku ajada ja seal ka ilmselt pikemalt peatuda. 2 kuud selle jaoks on enam kui küll ja sellepärast võtangi sammhaaval ega hakka ennast mõttetult taga utsitama. Tore on mõelda, et ca 3 kuud tagasi arvasin, et NL100 on rämedalt high-stakes limiit ja nüüd kui ise sinna poole rühkimas, siis tundub et tase ei käi üle jõu ja võin vabalt sealt vähemalt rakeback pro ametit pidada. Igati õnnestunud kuu, samas ei looda et peatselt midagi sarnast korduks üldse.

Comment

Working...