low stakes live cashgame

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • onuark
    Pokkerihai
    • Oct 2009
    • 1760

Re: kRäuno nolife nurk.

ega siin midagi head ei ole ka, külm ja märg :D

kukkusin eriti õnnetult selja peale ja ma olen järgmised päevad voodis!

Comment

• onuark
      Pokkerihai
      • Oct 2009
      • 1760

nädalake pole pokkerit näppinud, ei tea kas tänagi jõuab.
      krõpsu pakk + õlled tunduvad ka mõistlikud.

elu on seiklus.

Comment

• Skyline
        Grinder
        • Dec 2008
        • 510

Kuda see pidu seal laude vahel lõppes? 5min jõudsin ringi tiksuda, sisse minnes sai mingi vend uksel vastu hambaid ja väljaminnes oli sama teema :D

Comment

• onuark
          Pokkerihai
          • Oct 2009
          • 1760

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
          Kuda see pidu seal laude vahel lõppes? 5min jõudsin ringi tiksuda, sisse minnes sai mingi vend uksel vastu hambaid ja väljaminnes oli sama teema :D
          HAHA, standard. mul oli hea olla ja naerda sai rõvedalt.

Ajasin ise ka 2 vend laiali, üsna tuim selle kohapealt.

Comment

• onuark
            Pokkerihai
            • Oct 2009
            • 1760

MIDA ***** FULLTILT?!!!!!!!
            Pole kunagi playmoneyga mänginud ja nüüd lubab FT soft mul ainult playmoney kasutada??!
            WTF? :D
            tra e-mail läks ka 15minutiks lukku, supporti inimesed peavad ootama veel mu sõimukirja.

Comment

• onuark
              Pokkerihai
              • Oct 2009
              • 1760

jep jep, MIKS ON VAJA fulltiltpoker.NET'i raisk :D
              aga noh, tõmbasin .COMist uuesti softi alla ja kõik korras.
              buu yaa.

e: ehk homme jõuab grindimiseni ka, täna olen raamatuboss.

Comment

• onuark
                Pokkerihai
                • Oct 2009
                • 1760

Grindimiseni vist ei jõuagi enam :D
                Kõik muu tundubki palju huvitavam,aa jaaa....sitaks palju aega on kui ei grindi :)

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Vaatasin läbi enamus käed.
                  Jäi silma,et sulle meeldib hirmsasti 3bet pottides set mineda.ntx 88-ga callid 3beti ära ja 1010-ga,JJ jms,see standard 6maxis?

Comment

• onuark
                    Pokkerihai
                    • Oct 2009
                    • 1760

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Vaatasin läbi enamus käed.
                    Jäi silma,et sulle meeldib hirmsasti 3bet pottides set mineda.ntx 88-ga callid 3beti ära ja 1010-ga,JJ jms,see standard 6maxis?
                    ma ei oska kuidagi seda kommenteerida praegu, ma ei ole veits aega mänginud ja ei suuda mõeldagi sellele
                    aga setminin ainult siis kui oddsi on, kui selline vastus sobib?
                    Osade regide vastu on ilmselt mõtekas ennast ära stackida nende kätega, preflop siis obv.

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

Ma tahtsin juba öelda, et grindi grindi, et vanasti mulle meeldis vaikselt sajala Sinuga sammu pidada, aga nüüd kaod ära :D
                      Aga pole hullu ma tõmbasin nl200s täiega miinust ja nüüd nagu ei olekski nl100s võitev olnud, seega olen suht alguses tagasi :(

Comment

• onuark
                        Pokkerihai
                        • Oct 2009
                        • 1760

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                        Ma tahtsin juba öelda, et grindi grindi, et vanasti mulle meeldis vaikselt sajala Sinuga sammu pidada, aga nüüd kaod ära :D
                        Aga pole hullu ma tõmbasin nl200s täiega miinust ja nüüd nagu ei olekski nl100s võitev olnud, seega olen suht alguses tagasi :(
                        kahju :/
                        aga noh pohhui, 3 aasta pärast grindib võidu edasi.
                        jätku leiba

Comment

• onuark
                          Pokkerihai
                          • Oct 2009
                          • 1760

vähemalt rakeback tuli üle..
                          Amount: $0.87 (USD)

Comment

• onuark
                            Pokkerihai
                            • Oct 2009
                            • 1760

Kas mendi VANi puur on suuerem kui vanasti?

Comment

• onuark
                              Pokkerihai
                              • Oct 2009
                              • 1760

Ma kardan, et ma mängin täna mingiaeg pokkerit. ei tea kas pääsen sellest või mitte.

Comment

• onuark
                                Pokkerihai
                                • Oct 2009
                                • 1760

No nii.. Riias panin ikka rõvedalt tühja, istusin pmst 5h ühe tooli peal
                                ja siis järgmised 2h istusin järgmise pingi peal ja lõpuks sain lennukisse.
                                akna äärne koht, mille loovutasin mingile Uzbeki papsile ja siis tsillisin umbkeelsete uzbekkide vahel :D
                                Terve see lend oli tsurkasi täis, kes koguaeg tsillisid ja käisid edasi tagasi.
                                mingihetk me millegi pärast vahetasime kohad ja crashisin akna alla.
                                Enamus aeg oli ainult näha tiiva otsas põlevat valget tulukest, aga mõnest linnast üle sõites oli kaiff vaade.
                                Lend venis rõvedalt, kella ma kordagi ei vaatand, aga mingi viimased 2h arvasin et kohe maandume aga sittagi :D
                                Piloot oli ilmselt skilled, sest maandumine oli dialed.
                                Lennuki sõidu ajal, mingi suva vend karjus valjuhääldisse ka midagi, millest ma sittagi aru ei saanud,
                                aga kõik uzbekid vahtisid räme kahtlaselt veits aega pärast seda :D
                                Aga nüüd hakkas nalja saama..
                                Lennukist maha ja buss suruti ääreni täis ja saadeti passikontrolli, uzbekid jooksid võidu et ruttu koju saada.
                                Ma lasin lebojalga ja suht viimaste seas läksin oma passi näitama. Kuna mul pole viisat,
                                siis tegelt pidid nad mu kohe teise kohta sõidutama, siis pandi mind bussi ootama.
                                Mingid kutid samal ajal tahtsid, et valvur neid õue suitsu laseks tegema, aga ta ütles et õues ei tee, et tehke vetsus.
                                Lõpuks suitsetasid KÕIK koridoris ja nii oligi.
                                Finally tuli mu buss, aga see valvur pani uksed lukku ja läks ise trippima kuskile.
                                Bussijuht lasi tuutu ja ma vahtisin niisama, sõin lihapirukaid(pole mitte midagi muud söönud tripi jooksul) :D
                                Mingi aja pärast tuli joostes valvur ja lasi mu õue, bussijuht oli umbkeelne, mingi teine vana seletas veits inglise keeles.
                                Saime jutuga nii kaugele, et bussijuht oli Sillamäel TWA GODA (2 aastat) sõjaväes ja teadis veel kohtla-järve nime ka mainida eestist.
                                Andsin nii jõhkralt selle peale respekti, et üks mu lihapirukas lendas bussi maha. 20 santiimi TIPPI andsin ka juhile, MASS SUMMA! :D
                                Siis võtsime mingid kolm inglast peale, kes tulid just Moskvast ja lähevad tunni pärast Moskvasse tagasi :D
                                Ütlesid et mingi politsei teema oli ja nad sunniti korraks siia tulema :D
                                Nüüd istun üksi mingis fuajees või ootesaalis, kus on purskkaev(obv ei tööta). See koht on loodud pededele, kellel viisa puudub.
                                5h pärast läheb igatahes lennuk ja ma lükkan seriaalid peale, hea ajaviide.
                                Ah jaa, pidin sitaks vaeva nägema et oma kuala lumpuri piletit saada neilt vendadelt siin.
                                Algul kutsus check in'i tegema mind, siis vaatas seda paberit ja ei teind midagi.
                                Siis tulime alumisele korrussele ja andis mingile teisele vanale selle paberi(e-ticket receipt),
                                kes ütles et kui ma talle 50 euri annan,
                                siis viib mu mingisse härramasse ootesaali, mis tegelt maksab 75euri. Ma ütlesin et mul pole selliseid summasid ja jättis mu rahule :D
                                Siis saatis mu eelmise vennaga jälle üles tagasi, kes üleval meeleheitlikult välgumihklit otsis ja lõpuks mulle ticketi välja printis.
                                Proovin pilti ka teha selles kohtast.
                                Aga tavai, siin netti ei ole, nii et postitan selle järgmisel võimalusel kuhugi, vast kuala lumpuris on wifi.
                                Ja eriti masendav asi.. järgm lendab kestab 7.5h, praegune oli 5h ja räme masendav.
                                RÄME VÄSIND ON OLLA, lennukis mingi suht vähe magasin, lennujaamas ei tahtnud magada.
                                Loodan südamest, et ma terve järgmise lennu magan, see oleks lihtsalt ideaalne.
                                Ajud valutavad üleval olemisest :/
                                ÜLDSE EI VIITSI ÜKSI TRIPPIDA, aga lõpuks näen oma musiiii, nii et tasub ära :)

kuulmiseni. ahjaa, TASHKENTI LENNUJAAMAS ON PISSUAARID JA AUGUD!!!!!!!!!!!
                                PS! kõigil on need karvased mütsid peas, KÕIGIL

nii.. vahin Kuala Lumpuris ja teen kiire kokkuvõtte päevast..
                                Uzbekistanis vaatasin ainult 3 seriaali ja lükkasin isegi tund aega und väga ebamugava asendiga väga ebamugava tooli peal.
                                Lennuni oli tund veel jäänud ja juba hakkas mingi naine karjuma, et Kuala Lumpur,
                                mis seal ikka kargasin püsti ja kiire kontroll tehtud ja lendu ootama.
                                Mu üllatuseks olid 2 eesti inimest ka seal, jalutasime siis bussile, mis viis meid Uzbekistan Airways lennukile.
                                Lennuk oli ikka sitaks MASS, ala 300+ istekohta, tegin mingid kiired arvutused.
                                Lend väljus ja lennukis oli mingi 30 inimest imo ainult :D väljamüüdud lend ilmselgelt.
                                Aga tõmbasin kohe silma looja, ja aeti mind üles, et aeg on süüa.
                                No tavai, luugid lahti ja kerge riis ja mingi kana. võiku materjali oli ka, aga mõtlesin et söön hiljem.
                                Jäin magama ja ärkasin, siis ilmselgelt mu võikud kadunud :D
                                Panin uuesti silma looja (jep, seekord sain ikka sitaks hästi magada lennukis, sest ruumi oli rängalt),
                                panin enne veetopsi laua peale ja arvasin et raudselt ajan selle kuidagi uppi ja nii läkski.
                                ehmatasin ja ärkasin üles ja lõin kogu vee endale peale, aga vesi liiga ei tee, nii et tuim.
                                Varsti toodi jälle üks einevõileib näpuvahele ja törts mingi video vaatamist ja aknast vaate nautmist.. ja olingi Malaysias.
                                Lennuk maandus, lennuraja peal juba läksid klaasid nii uduseks et välja ei näind midagi.
                                Lasti välja, insta niiskus. Siis räme kaua trippisin lennujaamas, sest see mingi haigelt suur.
                                Jõudsin oma pagasi võetud ja pidin bussi otsima, mis mind teise lennujaama viiks.
                                Kerge õue tiir ja sekundiga mahlad jooksma, siis lennujaama jahtuma ja sain paar teeviita ja olingi bussis.
                                Mingi suht räbal buss oli, aga LCC Terminali tõi mind, kus nüüd tsillin.
                                Käisin mingis MarryBrownis munchimas, 35 eeki suur eine, seems fair. friikad olid pasad ainult imo.
                                Ahjaa, kui tashkenti lennujaamas olid ainult augud, siis siin on valik suur ja lai.
                                Pissuaarid, potid ja AUGUD! :D mõtlesin, et miks kurat see auk on kui pott ka olemas on..
                                Aga ehk harjumuse asi, ei ole harjund teine potil käima, siis hea kükitada

1h20m veel ja siis asun Perthi poole teele, olen rahul, tüütu üksi trippida.
                                Check in'is koguaeg puine järjekord olnud, nii et topitakse vist lend ääreni täis, oleks laiutanud küll hea meelega.
                                Aga okei, take care.

Comment

Working...