Re: KristjanLaas karistab NL50 HU.
Hõbe või koguni kuld ? Mingi medali saavutamine tähendab siiski enamat pühendumust, kui medali mitte saavutamine. Meil oli kunagi nii 90 isiku peale kolm medali saajat, kuid rahalise vilistlase poolt välja antud auhinna sai hoopis see, kellel oli tunnistusel ka kolma.. Mõni on lihtsalt tark, teine püüdleb targaks saamise nimel, kolmas ei viitsi isegi liigutada targaks saamise/tark olemise nimel, kuid on siiski parim.
Seega minu arust on lihtsaim viis oma IQ tõestamiseks siiski medal, mis on saadud gümnaasiumi lõpetamisel. Selles parem saavutus oleks EV olümpiaadi finaalvooru saamine, rääkimata millestki enamast.
Minu jaoks on aga räigelt häiriv teema a´la, minu IQ on lihtsalt nii suur, palun tõestage seda mingilgi moel, pela BB/100 graphi.
Algselt postitas HU grinder
Vaata postitust
Seega minu arust on lihtsaim viis oma IQ tõestamiseks siiski medal, mis on saadud gümnaasiumi lõpetamisel. Selles parem saavutus oleks EV olümpiaadi finaalvooru saamine, rääkimata millestki enamast.
Minu jaoks on aga räigelt häiriv teema a´la, minu IQ on lihtsalt nii suur, palun tõestage seda mingilgi moel, pela BB/100 graphi.

Comment