KristjanLaas Tegeleb $1-$20 NLHE MTT stakega
Collapse
X
-
-
Re: KristjanLaas karistab NL50 HU.
Kes sibulatele putru pakkus?Algselt postitas nomerlot Vaata postitustTundub, et Venemaal on õigus, kui nad avalikult Eestit natsilembuses süüdistavad... klassikaline rassi-rahvusevihkamine.
Comment
-
Siin teemas ei ole ma küll ühtegi viidet vihkamisele täheldanud (kuigi mu täheldamisvõime hetkel jut parim pole), aga lihtsalt inimeste üldisi tähelepanekuid inimeste erinevuste kohta. Mina isiklikult küll vähemalt neegreid ei vihka, see, et ma neist just palju ei arva, on teine teema.
Nomerlot, vbla sinu jaoks on tõepoolest inimesed võrdsed, ausad ja ilusad nii seest kui väljast kõik ja samuti normaalne situatsioon, kus valge lipsuga mees rabab 10-12h, et maksta enda sissetulekutest +50%, et laisklevaid murjaneid üleval pidada, aga kõigi jaoks vbla ei ole. Ja neid inimesi vihkamises seetõttu süüdistada ei ole päris õige, pigem liberaalid (sinu seisukohta jagavad inimesed) ise vihkavad veidi vähem tolerantseid inimesi. Samas, mis on nõmedam, kas olla vähem tolerantne isikute suhtes, kes seda väärivad enda tegudega (vähe tööd ja mõistust võrreldes enesehinnangu ja enda õiguste taga nõudmisega) või olla vähem tolerantne nende suhtes, kes on lihtsalt jobude (keda on neegrite seas ebaproportsionaalselt palju) suhtes ebatolerantsemad.
Mu point lühidalt: mittetolereerimise mittetolereerimine on samuti mittetolereerimine ja end selle tõttu paremaks pidamine on silmakirjalikkus
Comment
-
Palun usu mind, ma ei ole patune.Algselt postitas flipmachine Vaata postitustSa mine mängi iseendaga veidi.
Comment
-
Algselt postitas nomerlot Vaata postitustTundub, et Venemaal on õigus, kui nad avalikult Eestit natsilembuses süüdistavad... klassikaline rassi-rahvusevihkamine.
Jah venemaal on alati õigus. lol
Comment
-
Comment
-
siit Eesti mätta ostsast vaadates on mul kõikidest inglastest selline mulje jäänud.Algselt postitas vennike Vaata postitustinimesed, kes neegrit on vaid palliplatsil ja/või telekas näinud, võiks rassismi koha pealt suu koomal hoida. ma 6 aastat tagasi UKsse kolides ei osanud suht midagi arvata. ajaga on selgunud, et äärmiselt ülbed, ebaviisakad ja ennast täis on need värdjad. liikluses hullemad kui tyrastunud eesti rullnokad. lihtsalt masendav.
EDIT : pole veel lootust kaotanud, et on olemas ka mõni normaalne mustanahaline, lihtsalt mul pole veel õnnestunud mõnda kohata.
Comment
-
Isegi valgenahalised inglased sõidavad täiesti süüdimatult kõik vastassuunavööndis. Pidevalt.Algselt postitas bounce Vaata postitustsiit Eesti mätta ostsast vaadates on mul kõikidest inglastest selline mulje jäänud.
Comment
-
1)Lahe, et Kristjan pole oma päevikusse mitu päeva midagi kirjutanud
2)ja siin käib mingi rõve rassiteema. Võtke lihtsalt ja ärge liigitakse inimesi gruppidesse . Hinnake/kritiseerige/süüdistage inimesi individuaalselt. Kui hele peab hall olema, et see enam must ei oleks?
[/rant]
Comment
-
Neeger lamab palmi all, võtab päikest ja sööb banaani. Valge mees läheb mööda, vaatab ja hakkab rääkima:" Vaata nüüd mees, sul vedeleb siin hunnik banaane ümber puu, korja kokku ja vii turule!"
"milleks?"
"Noh, siis saad raha ja siis ostad käru ja saad palju rohkem banaane korraga turule viia!"
"milleks?"
"Noh siis on sul juba päris palju raha, saad kellegi palgata enda eest banaane korjama ja turule kärutama, ise saad rahulikult banaani all pikutada!"
"No aga seda ma saan ju praegu kah teha!?"
Comment
-
Eestlane läheb Aafrikasse ja kohtab seal neegrit.
"Miks sa valge oled?" küsib neeger.
"Ma olen eestlane," vastab eestlane.
"Aga ikkagi, miks sa valge oled?" jätkab neeger. "Kas teil suve polegi või?"
"On küll, aga ma olin sel päeval haige..." vastab eestlane.
Comment
TC
just epic
Comment