Supsti HU päevik [200NL-1000NL]
Collapse
X
-
Re: Supsti HU päevik [200NL-1000NL]
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Algselt postitas totaldonk Vaata postitusteestis kah see probleem tean omast kogemusest
suve lõpus sain aru, et ema mees peksab teda, terroriseerib jne.
ema põgenes ta eest aga millegi pärast ebaõnnestunult kogu aeg.
soomes elasid koos, ema kolis enda õe juurde, hommikul avastas, et autol ventiilid läbi lõigatud jne.
täiesti ****** tüüp ühesõnaga
kui sain haisu ninna, et selline teema lendasin kohe ema korterisse (ema oli sel hetkel mul külas) ja tõstsin selle venna välja sealt, ta minust 8a vanem. andsin korralikult tappa ka ikka.
tänaseks olen kriminaal selle tõttu, 4kuud vangistust 18kuulise katseajaga.
tahtsin öelda sellega seda, et ärge lööge naisi ja ärge laske seda ka teistel teha, sest see on lihtsalt kohutav.
Väga haige lugu. Kahju, et karistada said. Respect though.
Comment
-
Eelnevaid karistusi ega midagi polnud, ainult see episood ja kohe pandi kinni? Pole kuulnud, et peksmise eest kohe nii väänatakse... Või oli süüdistus veel mingi sissetung koju vms?Algselt postitas totaldonk Vaata postitusteestis kah see probleem tean omast kogemusest
suve lõpus sain aru, et ema mees peksab teda, terroriseerib jne.
ema põgenes ta eest aga millegi pärast ebaõnnestunult kogu aeg.
soomes elasid koos, ema kolis enda õe juurde, hommikul avastas, et autol ventiilid läbi lõigatud jne.
täiesti ****** tüüp ühesõnaga
kui sain haisu ninna, et selline teema lendasin kohe ema korterisse (ema oli sel hetkel mul külas) ja tõstsin selle venna välja sealt, ta minust 8a vanem. andsin korralikult tappa ka ikka.
tänaseks olen kriminaal selle tõttu, 4kuud vangistust 18kuulise katseajaga.
tahtsin öelda sellega seda, et ärge lööge naisi ja ärge laske seda ka teistel teha, sest see on lihtsalt kohutav.
Comment
-
Ei läinud kinni ju, 18 kuud katseaega.Algselt postitas Codecci Vaata postitustEelnevaid karistusi ega midagi polnud, ainult see episood ja kohe pandi kinni? Pole kuulnud, et peksmise eest kohe nii väänatakse... Või oli süüdistus veel mingi sissetung koju vms?
Comment
-
tänaseks olen kriminaal selle tõttu, 4kuud vangistust 18kuulise katseajaga.Algselt postitas Strawberry Vaata postitustEi läinud kinni ju, 18 kuud katseaega.
Comment
-
nope puhas leht, 17a'na sain suitsu eest 2 trahvi kui olin peagi 18 saamas, 13 aastaselt jäin täis peaga ka vahele mendile aga need väärteod.
tema sai 3a lähenemiskeelu, 1700 euri peab emale maksma (kulla eest, mille rotti pani) - sellest võib vist und näha. 1 aasta vangistust 2 aastase katseajaga vist. tho ta tõkendit rikkund juba ning enne kohust rikkus lähenemiskeeldu korduvalt (smsid, kõned jms huiamine). ta on varem 2x kriminaalkorras karistatud ja sai ju tglt pmst sama karistuse, mis ma.. 1,5a tingimisi vs 2a tingimisi. kuigi tema oma ripub õlekõrre otsas, sest tal peaks tõkend olema ning peaks hetkel välismaal olema.
ta lõhkus käte jalgadega lõpuks mu ema auto ära lihtsalt.
sel ajal kui olin ta ema korterist (eestis) välja peksnud ja lukk oli vahetatud ning ema oli lõpuks eestis töö leidnud. 1 õhtu ema tuli töölt koju ning leidis eest tühja korteri pmst. ei kujuta ette kuidas tüüp seal sees käis, sissemurdmisjälgi polnud ja sittagi teha polnud. täis peaga vend ütles emale telefonis et tema viis tühjaks.
vend joobki kogu aeg, loodan et kasti ära varsti :))
ning me mõlemad peame eesti riigile tasuma sundraha 480 euri + 40 euri riikliku õigusabi eest.
advokaat prokuröri juures ütles mulle, et see on hea kokkulepe ja kõik :D.
eile hommikul tuli järgmine tähitud kiri: kuu aega maksta haigekassale 150 euri tema ravikulude eest, et vältida järgmist kohtumenetlust.
fuck this shit:D
Comment
-
Tavaliselt see tähendabki seda, et kui 18 kuu jooksul eksid, siis lähed 4 kuuks kinni. Or not?!Algselt postitas bauss Vaata postitusttänaseks olen kriminaal selle tõttu, 4kuud vangistust 18kuulise katseajaga.
Comment
-
kuritegu on isegi täispeaga avalikus kohas lällamine ja mendile vahele jäämine ( ala teevad protokolli) või mingi tõsisem shit?Algselt postitas totaldonk Vaata postitustjep 1 kuritegu ja siis kinni
Comment
-
Kriminaal asi siis,väärteod nagu täispeaga lällamine on pohhAlgselt postitas leits Vaata postitustkuritegu on isegi täispeaga avalikus kohas lällamine ja mendile vahele jäämine ( ala teevad protokolli) või mingi tõsisem shit?
Comment
-
Oled kindel ? Sellisel juhul, mis vahe siis katseajal ja tingimisi on ? Keegi õiguse inimene võiks selguse majja lüüa.Algselt postitas isutuba Vaata postitustKriminaal asi siis,väärteod nagu täispeaga lällamine on pohh
Comment
-
Katseaeg - periood mille jooksul seaduses ettenähtud eksimuste korral rakendatakse tingimisi määratud karistust, ehk kui katseaeg kolm aastat ja tingimisi 5 kuud, siis kui kolme aasta jooksul midagi kriminaalset korda saadad lähed istud 5 kuud äraAlgselt postitas inward Vaata postitustOled kindel ? Sellisel juhul, mis vahe siis katseajal ja tingimisi on ? Keegi õiguse inimene võiks selguse majja lüüa.
Comment
Comment