Supsti HU päevik [200NL-1000NL]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • romario
    FPP Pro
    • Dec 2010
    • 230

Re: Supsti HU päevik [200NL-1000NL]

Tänapäeva materialistlik ühiskond. Raha on küll oluline, kuid imo kvaliteetaeg sõprade ja/või tüdrukuga kaalub selle lisa $$$ üle, eriti nooruses.

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
      HU ju, limiidid ka vastavad, et palju passimist arvatavasti.
      isegi hu kohta see üpriski väike volüüm. saan aru et bumhunt only, aga arvestades kuidas ta ütleb, et ta pm no life pokker grind siis see mega vähe.

Comment

• Supsti
        Grinder
        • Dec 2008
        • 863

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
        Väga nice graph sul, aga krt nolife pokkeri kohta on sul ikka kole vähe käsi selle aja peale.
        Mingi aeg minu arust Codecci võttis eesmärgiks 15k kätt hu mängida kuus. Päris tihti ta failis sellega, aga vahe on see et ta mängib vist 4s toas ja mina ühes ning ma tableselectin tunduvalt tugevamini kui ta. Mingi 23k kätt kuus on suht lagi, mis suudaks starsist kätte saada kuus. Aga väga palju oleneb ka sellest, kui palju kuus saada maraton matche. See kuu on mul pikim sess vaalaga vist 150 kätt, eelmine kuu oli üle 1k käelisi sesse päris mitu.
        Algselt postitas romario Vaata postitust
        Tänapäeva materialistlik ühiskond. Raha on küll oluline, kuid imo kvaliteetaeg sõprade ja/või tüdrukuga kaalub selle lisa $$$ üle, eriti nooruses.
        Ma võtan seda nii, et praegu on mul see võimalus ja ma ei tea, mis homne päev pokkeri maastikul tuua võib. Aga kui ma suudan praegusel hetkel iga kuu viiekohalise summa teenida, siis tõesti keskendun ühele asjale ning plaanin paari kuu pärast juba korteri ära osta. Peale seda on plaan iga kuu hakata ostma suures enamuses kasumi eest aktsiaid, et enda tuleviku kindlustada. Ja kui see on tehtud, siis miks mitte rohkem aega leida end ümbritsevatele inimestele.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Supsti Vaata postitust
          Mingi aeg minu arust Codecci võttis eesmärgiks 15k kätt hu mängida kuus. Päris tihti ta failis sellega, aga vahe on see et ta mängib vist 4s toas ja mina ühes ning ma tableselectin tunduvalt tugevamini kui ta. Mingi 23k kätt kuus on suht lagi, mis suudaks starsist kätte saada kuus. Aga väga palju oleneb ka sellest, kui palju kuus saada maraton matche. See kuu on mul pikim sess vaalaga vist 150 kätt, eelmine kuu oli üle 1k käelisi sesse päris mitu.

Ma võtan seda nii, et praegu on mul see võimalus ja ma ei tea, mis homne päev pokkeri maastikul tuua võib. Aga kui ma suudan praegusel hetkel iga kuu viiekohalise summa teenida, siis tõesti keskendun ühele asjale ning plaanin paari kuu pärast juba korteri ära osta. Peale seda on plaan iga kuu hakata ostma suures enamuses kasumi eest aktsiaid, et enda tuleviku kindlustada. Ja kui see on tehtud, siis miks mitte rohkem aega leida end ümbritsevatele inimestele.
          detsembris mängisin pea 60k hu käsi kuus, 50nl-200nl, enamus käsi 100nl. saite oli kokku 4 ning pm. üks nädal pidin võtma vabaks. nolifedes ma teeks 100k käsi kuus for sure.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas romario Vaata postitust
            standard põhjendusega jutt, mis mulle tundub kadedusena. iga inimene teeb seda, mida ta tahab. mul on sitaks tuttavaid, kellele meeldibki olla nolifer, ja see on neile mugav ning lahe. neile ei meeldi sotsiaalsus või muu selline. sama nagu mõnele meeldivad autod, teisele naised vms.

Comment

• Supsti
              Grinder
              • Dec 2008
              • 863

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              detsembris mängisin pea 60k hu käsi kuus, 50nl-200nl, enamus käsi 100nl. saite oli kokku 4 ning pm. üks nädal pidin võtma vabaks. nolifedes ma teeks 100k käsi kuus for sure.
              Kui ma tableselectiks nagu sa, siis see tõesti poleks väga suur probleem. Tõmban natuke tagasi, aga jah.. väga paljud kelle vastu ma kinni panen, sa ilmselgelt ei pane. Ma lihtsalt ei taha endal swinge väga suureks ajada.
              Last edited by Supsti; 13.02.13, 05:43.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Kammoon, kui ma tableselectiks nagu sa, siis see tõesti pole mingi probleem. Sa pm ei tableselectigi.
                tablelectin

Ma võtan seda nii, et praegu on mul see võimalus ja ma ei tea, mis homne päev pokkeri maastikul tuua võib

Sinu lause. Seega sa oled parem arvuti taga $0/h kui võtta vahelduseks väikene eelis näiteks $5/h? Ühesõnaga dosent makse sense.

Comment

• Supsti
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 863

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  tablelectin

Ma võtan seda nii, et praegu on mul see võimalus ja ma ei tea, mis homne päev pokkeri maastikul tuua võib

Sinu lause. Seega sa oled parem arvuti taga $0/h kui võtta vahelduseks väikene eelis näiteks $5/h? Ühesõnaga dosent makse sense.
                  Jah sest see võib pikemas perspektiivis mõjutada minu mängu. Väga palju suurem tõenäosus on see, et ma võin tilti minna väikese fishi/sita regi vastu, kui suure vaala vastu. Ja see kandub edasi ka teistesse laudadesse, kus võib olla megavaal. Lisaks on teine aspekt see, et ma ei taha lasta tekkida läbipõlemist. Ühe korra on see paar aastat tagasi tekkinud ja olin paar kuud laudadest eemal. See oleks juba väga palju suurem kahjum. Nii et siiski ma leian, et 15-20k kätt hu on suht optimaalne, vähemalt minu puhul.

Niigi tuleb mul kuus tunde 100h+, eelmine kuu 148h.
                  Last edited by Supsti; 13.02.13, 06:00.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Good thinking, Rudi on Sinu poolt, keep it up ! :D

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

imo õige mõtlemine. igaüks valib endale tempo, millega ta arvab enim printivat long run(mitte kuus).

üks mu tuttav tegi 2 nädalat tagasi 17k kätt NL100-600 HUs 2,5 päevaga.
                      igaühel oma tempo.

Comment

• Rigged
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2535

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                        imo õige mõtlemine. igaüks valib endale tempo, millega ta arvab enim printivat long run(mitte kuus).

igaühel oma tempo.
                        +1

Mindset on paigas nii et yolo. Lol.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust

igaühel oma tempo.
                          Mis ta winrate sellise tempo juures oli?

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Mitmest HNR-ist alates sa asju lõhkuma hakkad?

Comment

• Supsti
                              Grinder
                              • Dec 2008
                              • 863

Viimasel ajal on väga rahulik olnud, sest Aadu keerab kiiremini ära ning endal suht hea tunne, et ei lähe nii kergelt out of shape . Motiveerib või nii. Aga tavaliselt hakkan asju loopima väsimuse foonilt või mingi muu kõrvalise asja koosmõjul. Pm olen viimased 5 päeva ainult hnrsid saanudki, aga pole kordagi veel tildis olnud. Üks asi mida tahan lisaks öelda on see, et minu jaoks ei ole see tilt, kui ma hiire teise tuppa lennutan. See on frustratsioon, aga see ei mõjuta minu mängu vaid see on rohkem hetkeline emotsiooni purse.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Jah sest see võib pikemas perspektiivis mõjutada minu mängu. Väga palju suurem tõenäosus on see, et ma võin tilti minna väikese fishi/sita regi vastu, kui suure vaala vastu. Ja see kandub edasi ka teistesse laudadesse, kus võib olla megavaal. Lisaks on teine aspekt see, et ma ei taha lasta tekkida läbipõlemist. Ühe korra on see paar aastat tagasi tekkinud ja olin paar kuud laudadest eemal. See oleks juba väga palju suurem kahjum. Nii et siiski ma leian, et 15-20k kätt hu on suht optimaalne, vähemalt minu puhul.

Niigi tuleb mul kuus tunde 100h+, eelmine kuu 148h.
                                jup nüüd makes sense.

respect. ja sa vist ainult starsis ehk ühel saidil mängid? haige inimene oled

Comment

Working...