Millega tegelevad minu ühe lemmiku päeviku tegijad? tahaks näha kokkuvõtteid, graafikuid, huvitavaid käsi jne :)
Otsustasin, et võtan see kuu rahulikult ehk mängin nl200.
+400s on swingid hullumeelsed, et 200 on selle kõrval selline täiesti pingevaba ja üldse väga kerge limiit.
Kui kõik läheb hästi siis kuu lõpuks on 70-80k kätt rohkem
Kirjutaks ka 2 sõna juttu. Seoses FTP jamadega jäi enamus rahast kinni, 5k$ jõudsin ainult välja kanda. Plaan oli vanas fääringus aastaga miljonäriks saada, millele see jama kriipsu peale tõmbas. Enne suve olin ka väga normaalsel positsioonil selle täitmiseks. Suvel ei mänginud ja nüüd sügisel sai ülikooli mindud. Enne suve lõppu sain stake nl200 mängimiseks, aga ülikooli algus võttis enamuse jõust ja ajast, et see diil sai katki jäetud. Nüüd olen hakkand uuesti mängima, aga FR ei sobi enam enda ajakulu pärast. Laudade lahti võtmine ja kinni panemine võtab väga palju aega. Lisaks ei ole rolli enda raha eest nl200 mängida ja alla selle tekiks motivatsiooni puudus. Samas HU suutsin alustada nl50 mängides, mis on ikka väga tore, vastaseid oodates saab õppida koolitükke. Kühvelda vaid raha kokku ja oota järgmist ullikest.
Senine graafik ka. Yes, i do have a radiaator.
Ütlen kohe ära, et mingit tarka teksti ma hu kohta öelda ei oska. Pole lugenud ühtegi mingit õpetust, handcharti, kellegi videot vaatand jne. Praegu võtan lihtsalt kehvematelt mängijatelt raha ära. Mängin praegu veel ainult Pokerstarsis ja hetkel pole vastaste puudust tunda. Kõrgemal peaks mõne teise toa juurde otsima.
Comment