Supsti HU päevik [200NL-1000NL]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: Aadu midstakes ja Supsti joomapäevik

väga hästi öeldud riggedi poolt!
    ise olen nüüd ilma suitsuta olnud 2a ja 3,5 kuud ning siiamaani e julgeks ma isegi ühte suitsu teha, sest olen kindel, et alustaksin uuesti suitsetamist. alguses on ju suitsetamine nii fucking mõnus, kuid hiljem oled nagu krdi rögisev ja haisev ori. ma muidugi suitsetasin ka 15a, enne kui mõistus koju tuli

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas camu Vaata postitust
      Inimene harjub kõigega! Ega see meeldiv pole jah tegelt! Aga mis teha!
      Samas ma ei ütleks, et miinus ev. Kui keegi leiab mulle mingi teise tegevuse, millega mängimise ajal närve rahustada, (kas või psühholoogiliselt) siis olen isiklikult avatud pakkumistele.
      Ei usu, et lihtsalt mõne soovitusega keegi aitab probleemi lahendada, kui kogu mindset tundub korrast ära olevat.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
        Ei usu, et lihtsalt mõne soovitusega keegi aitab probleemi lahendada, kui kogu mindset tundub korrast ära olevat.
        Äkki täpsustaksid?

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas camu Vaata postitust
          Äkki täpsustaksid?
          Ei ole mõtet rääkida siin foorumis sellistel teemadel, sest siin tekitavad sellised teemad ainult pahandus

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

nikotiinik on nagu alkohoolik või narkomaan vms.. ühe korra oled sõltuvuses, siis oled ka ülejäänud elu ori.. selles mõttes et nagu alkohoolikud, kes on oma joomarlusega kunagi üle piiri kukkunud ja nö AA klubi liikmeks astunud, siis edaspidi peavad vältima kasvõi ühte pitsi võtmist.. samamoodi on ka suitsetajaga, et peale paari suitsu võib ka uuesti jälle auku kukkuda.. nikotiini füüsiline sõltuvus kestab kuni 48h, see on fakt.. edasi on kõik puhas psühholoogiline sõltuvus..

lisaksin juurde muheda tarkusetera: Suitsetamise maha jätmine päeva pealt on imelihtne, ma tean, ma olen mitu korda päeva pealt maha jätnud:-)

lisaks üks anekdoot:

Jukul terviseõpetuse tund ja räägitakse parasjagu suitsetamisest ja selle kahjulikkusest tervisele ja parasjagu lahatakse suitsetamise kui tegevuse meeldimise põhjuseid inimestele, õpetaja seletab seda läbi Freudi vaatepunkti, et sigareti ots ja selle imemine meenutab meile meie lapsepõlve ja ema rinnanibu, seepärast ka suitsetamine tundub hoolimata halvast maitsest nii nauditav..
            Selle peale kohe Jukul käsi püsti ja peale õpetajalt loa saamist küsib oma küsimuse:
            Õpetaja, õpetaja, aga mida need mehed lapsepõlves imesid, kes tõmbavad sigareid?

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
              Ei ole mõtet rääkida siin foorumis sellistel teemadel, sest siin tekitavad sellised teemad ainult pahandus
              Tõsi! Lihtsalt hämmeldust tekitab mõni isehakanud mindseti analüütik!
              Peace!

Comment

• low-flow
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1208

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                Hakka trennis käima 4 korda nädalas, pärast trenni on ülihea mängida, stress on null, mõttetöö aga maksimaalne, vähemalt minul on nii.
                Tegelikult teaduslikud uuringud on tõestanud, et pärast füüsilist koormust on inimese mõttetöö õrnalt häiritud ja ei toimu just maksimaalsel efektiivsusega (4-11% langes vist, kui õigesti mäletan. Pool aastat tagasi umbes lugesin sellest uurimust). Lihtsalt üks lõbus fakt.

Comment

• Ermii
                  Õpihimuline Mängur
                  • May 2009
                  • 402

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                  Tegelikult teaduslikud uuringud on tõestanud, et pärast füüsilist koormust on inimese mõttetöö õrnalt häiritud ja ei toimu just maksimaalsel efektiivsusega (4-11% langes vist, kui õigesti mäletan. Pool aastat tagasi umbes lugesin sellest uurimust). Lihtsalt üks lõbus fakt.
                  Ma julgeks seda kinnitada, ei suuda peale trenni keskenduda mängule, mõtted on kuidagi laiali jne.

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                    Minu mindsetile mõjub trenn küll hämmastavalt hästi, hoiab pea selge. Poleks vast õige väita, justkui ööpäevi järjest mitte enda liigutamine mõjuks vaimule värskendavalt.
                    Muidugi kui need "teadlased" peavad trenni all silmas pikka füüsilist tegevust, mille jooksul/lõppedses nt pilt eest kaob ja mahlad maost ülespoole liikuma hakkavad, siis see uuring on täitsa tõene.

Comment

• bi0hazard
                      Vana Tegija
                      • Jul 2010
                      • 1342

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                      Minu mindsetile mõjub trenn küll hämmastavalt hästi, hoiab pea selge. Poleks vast õige väita, justkui ööpäevi järjest mitte enda liigutamine mõjuks vaimule värskendavalt.
                      Muidugi kui need "teadlased" peavad trenni all silmas pikka füüsilist tegevust, mille jooksul/lõppedses nt pilt eest kaob ja mahlad maost ülespoole liikuma hakkavad, siis see uuring on täitsa tõene.
                      +1!

Comment

• HU grinder
                        Vana Tegija
                        • Feb 2010
                        • 1002

Heh, kui teha füüsilist trenni, siis langeb sooritusvõime 4-11% alla maksimaalse, aga mitte midagi tehes (pika aja jooksul) langeb sooritusvõime -50% alla maksimaalse. Tee või tina, aga peaks olema ilmne kumb sooritus on lähemal maksimaalsele aka peaaegu võimatule.

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Ei no otseloomulikult on füüsiline treening igas mõttes kasulik ja pikas perspektiivis mitmeti +EV. See uuring oli vaimsete võimete demonstratsiooni kohta vahetult pärast füüsilist koormust. Koormus oli seatud vastavalt võimetele (et siis ei pandud miskeid igaveseid toolil istujaid maratoni jooksma, vaid ikka mõistlikud koormused - a la keskkooli õpilasele 1,5 tundi kehalise kasvatuse tunni koormust, kulturistile jõusaalis käik jne jne). Tulemus oli aga see, et enamus katses osalenuid suutsid näidata vahetult pärast treeningut kehvemat tulemust analoogsetes vaimsete võimete testides kui täiestu puhanud olekus. Kui treenitud jooksja teeb kerge 10 km sörgiringi, siis ma usun, et tema täiestu puhatud olek on saavutatud juba ehk tunni-kahe pärast.

Comment

• emmimees
                            Klubi Liige
                            • Aug 2010
                            • 2719

No seda jah, et peale trenni ikka söök sisse, jalad seinale korraks ja seejärel alles grindima ...jõusaalist higisena väljudes obv ei istu insta arvuti taha :)

Comment

• jaagup17
                              Vana Tegija
                              • Mar 2009
                              • 1090

Kinnitan, pärast trenni ja mahedat sööki on tildi tõenäosus 99% väiksem.

Comment

• VinQbator
                                FPP Pro
                                • Dec 2008
                                • 214

Võin ka kinnitada, et peale trenni on mindset parem kui muidu.

Comment

Working...