No ma ei tea, kuidas inimesed piipu teevad, kuid ise olen nüüdseks mingi 3-4 aastat regulaarselt piipu teinud. Mõnel üksikul korral on tunnike pärast piipu halb olnud. Olen tähele pannud, et tühja kõhu peale tõmbamine on halb. Aga üldiselt 2-3 piipu järjest teha pead valutama ei pane, iiveldust ei tekita mul isiklikult, niivõrd harjunud sellega. (üks piip kestab 20-25 min, see on max. ärge tulge rääkima, kuidas teie piibutäis kestab tund aega, sest et see on järelikult viimased pool tundi täielik pask). Ning nikotiini on piisavalt vesipiibu tubakas, et mittesuitsetaja sellest end sassi tõmbaks.
Gl at tables :)
No ma ei tea, kuidas inimesed piipu teevad, kuid ise olen nüüdseks mingi 3-4 aastat regulaarselt piipu teinud. Mõnel üksikul korral on tunnike pärast piipu halb olnud. Olen tähele pannud, et tühja kõhu peale tõmbamine on halb. Aga üldiselt 2-3 piipu järjest teha pead valutama ei pane, iiveldust ei tekita mul isiklikult, niivõrd harjunud sellega. (üks piip kestab 20-25 min, see on max. ärge tulge rääkima, kuidas teie piibutäis kestab tund aega, sest et see on järelikult viimased pool tundi täielik pask). Ning nikotiini on piisavalt vesipiibu tubakas, et mittesuitsetaja sellest end sassi tõmbaks.
Gl at tables :)
Olen proovinud, laksis natuke paremini, kuid tossu rohkem ei tulnd ning maitse ei olnud parem. Nii nagu mina tubakat panen, jääb niigi tubaka ja söe vahele suurem ruum. Olen proovinud igatmoodi ning olen siiski jäänud selle variandi juurde, mis piibuteemas piltidega kirja panin :)
Ma suutsin täna joomisele ei öelda ja jäin koju grindima.
Unustasin kirjutada, et ostsin Keissi käest vessari. Sai siis paar päeva tagasi proovitud ja ülinuts. Nüüd täna mõtlesin, et teen üksi. Tegin siis üksi nii 30 minti ja pärast tunnen ossa raisk, jube mõnus olla, pea käib ringi ja jalad natuke nõrgad. Pole sellist janti kunagi vessariga kogenud. Tuigerdasin natuke ringi aga mõtlesin, et targem on ennast pikali visata. Istusin mingi 5 minti arvutis ja siis meenus, et peaks vessari ära pesema. Pesin tolle siis mingit moodi ära (pea käis ikka ringi ja jalad olid pehmed). Ja siis järsku tunnen trepist alla tulles, oh sa ****, mul lendab pilt kohe tasku. Kuradima külm higi tuli üle keha ja minestamise algfaas oli käes. Lendasin kiirelt pikali ja jalad üles. Joppas, et veepudel oli samas laua peal ja hakkasin seda kohe rüüpama. Läks natuke paremaks, aga pea valutab siia maani ja süda natuke paha. Kahtlustan, et suutsin suurest popsutamisest vingumürgituse saada.
Mul oli täpselt sama asi. Lasin rõdul terve vesipiibu üksinda sisse. Algul ei olnud viga midagi aga miski 10 mintsa pärast lõpetamist tekkisid täpselt samad sümptomid, mis sinulgi. Pilt tahtis ära kaduda, kõrvad huugaisd, keha värises, higi jooksis -- mõtlesingi korra, et kas nüüd ongi minek?!
Üksi vesipiibu ära tehes on sealt saadav nikotiinikogus suhtelislt suur, samuti pidevast kimumisest tekkiv hapnikupuudus.
Kunagi aastaid tagasi esimest korda vesipiipu tehes oli sama asi. Külm higi, värinad ning pehmed jalad. Siis sai migni 4h järjest seda tehtud.
Kas vesipiibu tubakas üldse on nikotiini? Mittesuitsetajana mul vesipiip (oletatav nikotiin selles) pead uimaseks ei löönud ja suitsetajana suitusnälga ära ei võtnud.
Nikotiini üledoos on täielikult välistatud. Pigem on asi ikka kinnises ventuleerimata ruumis ja vingus. Ise olen paar korda kerge peavalu saanud kui külmal ajal tehtud ja akent pole tuulutuse peale pannud (a la -20 kraadi väljas). Järgmine oluline punkt on see, et kui kasutad kiirsütt (süütad ja säriseb enne kui hõõguma hakkab), siis seda tuleks kindlasti aknast väljas süüdada, selle süütamisel eralduvad aurud on väga mürgised.
Olen proovinud, laksis natuke paremini, kuid tossu rohkem ei tulnd ning maitse ei olnud parem. Nii nagu mina tubakat panen, jääb niigi tubaka ja söe vahele suurem ruum. Olen proovinud igatmoodi ning olen siiski jäänud selle variandi juurde, mis piibuteemas piltidega kirja panin :)
Mul oli täpselt sama asi. Lasin rõdul terve vesipiibu üksinda sisse. Algul ei olnud viga midagi aga miski 10 mintsa pärast lõpetamist tekkisid täpselt samad sümptomid, mis sinulgi. Pilt tahtis ära kaduda, kõrvad huugaisd, keha värises, higi jooksis -- mõtlesingi korra, et kas nüüd ongi minek?!
ma läksimn sõbraga populari, võtsime piibu ja õlled. kõrvallauas oli 5 tshikki, lendasin peale kohe, kõik läks ilusti, naised tulid meie lauda. 10min hiljem oli piibust pilt eest läinud, selline nõrkus, et liikuda ka ei suutnud. 3h vegeteerisin pool-reaalsuses, siis panin riba, tuli pilt ette ja läksin takso peale.
see oli fckin masendav õhtu. joonud polnud ma suurt midagi, tavaline 0,5l viina.
: D
Lol@suitsufilter. Linnalegendid on vahel ikka ägedad.
Muidugi on seal nikotiin sees ja kõik täpselt samas ained, mis tavalises suitsus. Lihtsalt vesipiibutubaka korral on tavaline tubakas immutatud suhkrusiirupiga, et ta koheselt sul pitsis ära ei kärsaks, vaid aeglaslet põleks. Vahekord oleneb juba tootjast.
Tarbija24.ee aitab teha targemaid tarbijaotsuseid Tarbija24.ee on praktiline Eesti tarbijaportaal, mis aitab teha paremaid otsuseid raha, ostude, teenuste ja igapäevaelu küsimustes. Selgitame keerulisi teemasid lihtsas keeles, võrdleme võimalusi ja toome välja kulud, riskid ning tingimused, mida enne otsustamist tasub teada. Meie eesmärk on aidata sul vältida halbu valikuid, säästa raha ja mõista, milline pakkumine, teenus
Sõbrad, suured tänud teavitustöö eest ja järjekordselt sain kinnitust, et ära usu kedagi vaid googelda ning leia faktiline tõestus.
Vesipiip seisab kuid nurgas, suitsu enam ei tee aga just hiljuti mõtlesin, et tahaks ikkagi nats tossutada ning meenus vessar. Peale seda teemat see vessar sinna nurka jääbki.
Comment