[NL100 FR] Thanks for the Z

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: [NL100 FR 20-50bb lauad] sm112 Pokerstarsis

Ma olen alati olnud suht andekas, aga ropult laisk. Juba kooli ajal ei viitsinud eriti õppida, ülikoolist lihtsalt jalutasin läbi, tööl ka ei ole viitsinud ennast arendada, motiveerida, edasi pürgida vms.
    Ja täna tabasin ennast kirumas, et nädalavahetusel on tulevase õemehe poissmeestepidu tulemas ja järgmine nädal on jaanipäev ning jube vähe jääb aega mängida ja peab kõvasti pingutama, et kuu eesmärk ära täita. Ning puhkuse ajal kavatsen veel rohkem mängida, kuna unegraafiku saab puhtalt pokkeri järgi seada :P Kui suvekuude keskmine kuuteenistus 100k eeki ületab (ca 100h mängu kohta), siis sügisest hakkan tõenäoliselt täiskohaga pokkerimängijaks. Tundub, et olen täiesti kogemata leidnud lõpuks töö, mis mulle sobib.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

mis tööd teed?

Comment

• sm112
        Grinder
        • Jun 2009
        • 776

Perefirmas töötan, sügisest alates tõmbasin tööaja 4h peale päevas ning nüüd on klientidega tegelemist vähem ja põhiliselt tegelen raamatupidamisega ning vähemal määral logistikapoolega. Firma tegeleb täppismõõteriistade ja metallitööriistade impordi ja müügiga, põhilisteks klientideks tööstusettevõtted.

BryanHuang (see pro, kellega ma pidevalt koos mängin) ütles eile, et jäi haigeks ja Baltic Festivalile ei tule, aga lubas koos dringid teha, kui EPT Tallinn või järgmine Baltic Festival toimub.

Comment

• Viski
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2010
          • 393

Mul on eelaimdus, et me võime olla tunnistajaks uue tähe sünnile.

Comment

• vilkar
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1290

väga ilusasti lased (Y) good job!

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Läbpõlemis tunnet ei teki siukse hullu grindiga või tüdimust vms ?

Comment

• sm112
                Grinder
                • Jun 2009
                • 776

Tekib ikka, eelmisel lehel ju kirjutasingi, et kopp hakkab ette tulema ja eile lasin juba rihma lõdvaks ning ei mänginud enam A-mängu. Aga tavaliselt aitab 1-2 vaba päeva ning võib jälle nädal-kaks iga päev 4h+ lasta.

Comment

• vilkar
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 1290

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                  Tekib ikka, eelmisel lehel ju kirjutasingi, et kopp hakkab ette tulema ja eile lasin juba rihma lõdvaks ning ei mänginud enam A-mängu. Aga tavaliselt aitab 1-2 vaba päeva ning võib jälle nädal-kaks iga päev 4h+ lasta.
                  aga näiteks võtad endale mingi spaa päeva :D käid massaažis vms peaks eriti lõõgastavalt mõjuma, enne uut "töö nädalat"

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Üks teoreetiline küsimus. Mis oddsidega oleksid valmis raha vahele panema, et täidad oma juuni eesmärgi 10k$ puhta mänguga ? Hetkel läheb küll väga hästi aga samas ei ületa lifetime puhta mängu pluss 10k$ piiri.

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

1:2 et tuleb 10k$ ja 1:3 et winrate on seejuures üle 3BB/100
                      Hetkel 67k käsi ja 3,23BB/100

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Mul kõigest 25k kätt :/ Ma ei kujutagi ette, mis kuradi moodi on võimalik nii palju mängida ja teghes A mängu :D Ma võin nädalas teha 2x 5k kätt .. aga siis olen surnud ka järgmiseks p2evaks :D

Sick dude!

Comment

• sm112
                          Grinder
                          • Jun 2009
                          • 776

24-tabling ldo. Tunni keskmine on praegu 1340 kätt.

Edit. Pikkade sessidega harjub ära, kui neid pidevalt harjutada. Alguses tundus 1h pikk, mingi aja pärast suutsin 2x1,5h päevas lasta jne. Praegu tavaliselt teen ühe sessi, mille pikkus varieerub 3-...h ja lõpu määrab tavaliselt see, et pean magama minema, mitte see, et ei viitsiks enam. 10h järjest on hetkel rekord, aga eelnevalt väljapuhanuna näiteks 6h järjest 24 laual A-mängu teha ei tekita erilist raskust (lauad peavad siiski head olema, näiteks nädalavahetuse öö, sest väga nirude laudadega tuleb kopp märksa varem ette). See kuu on keskmine sessi pikkus ca 3,5h mis pole ka ime, sest tavaliselt teengi ühe pika sessi päeva kohta.
                          Last edited by sm112; 14.06.10, 17:23.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                            24-tabling ldo. Tunni keskmine on praegu 1340 kätt.
                            PT3 annab FTP puhul, kui table sessions on 1 max volüümi juures keskmiseks 1100+ h/hr. Mina arvan, et FTP puhul oleks 10K$+ kuu oluliselt lihtsam tulema ja ka RB peaks suurem tulema.

Comment

• sm112
                              Grinder
                              • Jun 2009
                              • 776

Rakeback on mul Starsis ca 50% ja käte arvule tunnis paneb inimvõimete piir limiidi peale. Kui tahan rohkem käsi tunnis mängida, siis võin proovida 6-max laudades läbi lüüa.
                              Üldiselt mulle Starsi soft meeldib, olen sellega ära harjunud, samuti on mul korralik käte andmebaas, mis ise kogutud, ning tunnen ennast NL100 50bb laudades nagu kala vees. FTP-s oleks kõik võõras ning kahtlen, et seal kohe sama edukas oleksin. Mindsetile mõjuks see ka halvasti.
                              MT ratio on PT3 järgi 19, mis tähendab seda, et keskmiselt on aktiivseid laudu lahti 19. See tuleb sellest, et tableselectin agressiivselt, teen uusi laudu ja sulgen neid, kust fish lahkunud on. Näiteks viimase ligi 6h sessi kohta mängisin 205-s erinevas lauas. Hinnanguliselt nõuab tableselectimine ja management umbes poole energiast/tähelepanust/ajast.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

wtf, rakeback 50% ??? et sa teed aastas supernovana 800k vpp?

Comment

Working...