[NL100 FR] Thanks for the Z

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: [NL50 6max] sm112 Pokerstarsis

Eile siis tuli see "kauaoodatud" laks, milles ma muidugi ise 100% süüdi olen. Võtsin pikema shoti NL100-s ja esimene viga oli see, et tegin liiga palju laudu lahti. Villain hittis praktiliselt kõike - ässad vs set, kunnid vs set, siis floatis 3bet potis ja tõmbas turni seti, minu mäng lagunes täielikult ja rakendus tilt-mode. Ja kui veel mingil imekombel sain KK-ga 3-way PFAI vs. TT ja 33 ning flopp oli 33x, siis tahtis nutt vägisi peale tulla. Lõpuks deklareerisin oma shoti lõppenuks ja tõmbasin paarisaja käega NL50-s samal ajal tildiga korjatud 450-taalase miinuse +70 peale, aga NL100 saldo jääb nüüd mõneks ajaks -1k$ peale, ma ei ole ilmselgelt veel valmis emotsionaalselt nii suuri kõikumisi taluma. Järgmise shoti võtan võibolla hoopis 100bb laudades, kui roll uuesti üle 5k$ tõuseb.

Õppimise peab ka tõsisemalt kätte võtma, raamat on küll korra läbi loetud ja mõned peatükid üle loetud, aga palju sellest lugemisest ikka meelde jääb, peab hakkama tähtsamaid asju välja kirjutama ja pähe õppima.

Comment

• sm112
      Grinder
      • Jun 2009
      • 776

Tilt ja busto, gg!

Õnneks kandsin moneybookersi kontole väikse tagavara ja FPP-sid on ka veidi, nii et hakkan uuesti rolli üles ehitama. Enesetunne on.. kirjeldamatu. Nagu oleks 50k kasiinosse jätnud.. või noh, pmst ju jätsingi. Lähen vist oksendama..

Comment

• EdgarP
        Õpihimuline Mängur
        • Jan 2009
        • 368

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
        Tilt ja busto, gg!

Õnneks kandsin moneybookersi kontole väikse tagavara ja FPP-sid on ka veidi, nii et hakkan uuesti rolli üles ehitama. Enesetunne on.. kirjeldamatu. Nagu oleks 50k kasiinosse jätnud.. või noh, pmst ju jätsingi. Lähen vist oksendama..
        Mis mis :S
        Soovid äkki lähemalt rääkida, kuidas see võimalik on ...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
          Tilt ja busto, gg!

Oiiii! Ametivennast kamraad! Palun tee üks teene ja pane vähemalt 12-neks tunniks "self exlcusion" peale. Puhka end välja, söö hommikul kõht täis ning mõtle kõik üle ja ümber. Enne ära laudadesse istugi, kui kindel plaan ja eesmärk olemas!

Siiralt loodan, et taastud.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Karm, loodan, et taastud kähku. Päevik on Sul huvitav.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Kiiret väljaujumist!

Comment

• sm112
                Grinder
                • Jun 2009
                • 776

Iseendale lohutuseks - kuu alguses oli roll ju kõigest 1k$, vahepeal lihtsalt tõusis 5,2k$ peale ja tegelikult olen ma kaotanud põhiliselt ainult aega. Allakäik nägi välja selline: pühapäeval NL100 shot, jube kusine run ja tilt ning -1,7k$. Esmaspäeval uuesti NL50 ning tagantjärele tark olles kestis eelmise päeva tilt alateadvuses kohe algusest alates edasi ja -1,2k$. Mõlemal korral mitte väga palju käsi ja rahajoon pani otse alla. Teisipäeval tegin pausi ja eile oli mindset alguses super ning mingi hetk oli sess 700$ plussis. Siis tuli see idiootlik mõte pähe, et alles oli ju kontol palju rohkem raha ja võiks tagasi võita ja kui mingi tont tegi ettepaneku HU-d mängida (peale seda kui ma olin teda 2 tänavat checkraisenud ja ta riveri 2. paariga ära callis ning ma selle calli kohta oma arvamust avaldasin), siis järgmine hetk oli 2 lauda NL400 lahti ning finish polnud enam kaugel. Jooks oli ka muidugi tase omaette, näiteks ei tabanud ma kordagi setti, samas kui vastane juba showdownil 5 korda setti näitas, samuti 3-bettis ta alguses üle 1 käe ning kui ma üsna varsti muttidega selle peale stacki sisse surusin, siis obv oli KK vastas (floppi veel üks K, mõnituseks). Peaaegu alati, kui ma bluffisin, siis oli tal top pair mingi mõttetu kickeriga, millega ta mind ära callis, samas mitte kordagi ei tabanud ta midagi, kui mul sattus vähemalt top pair olema. Paar korda jooksid ässad ja kuningad käes läbi, ja alati sain nendega ainult blindi. Tuju läks nii persse, et mängisingi ennast täiesti nulli. Muidugi sain üsna kiiresti aru, et ta solid vastane on, aga mindset oli siis juba selline, et oleks durrrri enda vastu ka bustoni mänginud.

Nüüd võtan ilmselt nädala täielikku pausi ja lepin sellega, et tuleb esimene miinuskuu mu aastases pokkerikarjääris. Esimene mai vist oli see 4-korda-aastas-VIP turna, see on paras aeg comeback teha, ehk saab sealt ka mingi seemne.

Comment

• hoss23
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 2551

Olen ka su päeviku tihe külastaja. Ja väga kahju et sul seekord nii läks. Edu tulevikuks.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Täiesti ootamatu, vaatasin just, et näe shortimisest üle saanud ja beadib 100bb mängu vahvalt.

Edu üles grinidmisel

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Peab õppima tilti ka biitima, mis on minu puhul kordi raskem kui pokkeritarkusi omandada.

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Sa oled elav õppevahend teistele. Gl.

Comment

• atu1337
                          Julm Donk
                          • Feb 2009
                          • 68

Edu ja jaksu!
                          Mul on ka sama jama, kui onu tilt külla otsustab tulla.
                          Tahan alati kähku raha tagasi teha, mis enamjaolt lõppeb bustolandiga.

Comment

• sm112
                            Grinder
                            • Jun 2009
                            • 776

Nii, alustasin siis uuesti, esialgu 10 BI-ga. Mängin 6-8 lauda korraga + tableselecting ja esimene tunnine sess tuli selline:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Mõned käed tänasest:

Kommentaar:
                            Arvasin, et BB squeeze range on suurem kui value 3bet range ja sellepärast eeldasin, et ta foldiks 4beti peale suurema osa oma rangest, millega ta flopis top pairi, draw või isegi middle pairi hittides/omades oleks nõus veel raha sisse panema. OOP olukorras ma muidugi 4betiks KK peaaegu alati.

Kommentaar:
                            Enda arust mängisin hästi. Mõned küsimused siiski on - kas 3bet pre peaks suurem olema? Kas turni check behind näitab nõrkust või võib sellest hoopis tugevust välja lugeda? Kas villaini väike riveri bet on block bet/thin valuebet, või võib see olla tihemini hoopis bluff inducing bet ja peaks ainult callima? Või mõtlen lihtsalt liiga kõrgel levelil selle limiidi jaoks :)

Kommentaar:
                            Villain oli fish ja riveri shove peale mõtlesin veidi, millega ta sellise liigutuse teeks. Peale flopi calli panin talle kätte kõige tõenäolisemalt Tx ja flush draw. Regulari vastu ma pigem laseks turni ässa peale second barreli või check/raiseks, fish vastu aga check/callisin ja lasin tal riverit bluffida. Fishid nutsiga tavaliselt teevad mingeid gayraise ja missed drawga kukuvad paugutama ning seekord pidas read paika.

Kommentaar:
                            Hea näide sellest, kuidas villain mängis iga tänavat valesti.

Comment

• rrrr
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 904

Viimases käes mängis vastane samuti nagu ühes eelmises sinu KK vs QQ ning viimases käes tõmbasid lihtsalt K endale riverisse. Ses suhtes oleks on see järgi chekkimine suht noateral kõndimine. Kas parem poleks panna kasvõi pool potti et vastane ei saaks tasuta oma tõmmet, pisikesele pocketile üllatuslikku setti, teist paari või A riverisse.

Comment

• sm112
                                Grinder
                                • Jun 2009
                                • 776

9,5h sess tuli lõpuks välja, aga venitasin ennast plussi ära. Reload bonus sai ka kohe ühekorraga vabastatud. Natuke siit ja sealt ning ongi jälle 35BI NL50 jaoks koos, seekord mängin 100bb laudu.

1M$ VIP freerollil sain veidi enne bubblet 30bb stackiga KK vs. AA cooleri, nice fucking luck.

Nüüd lähen vaatan, kas mac on ehk lahti, külmkapp täiesti tühi, nagu kõhtki obv.

Comment

Working...