[NL100 FR] Thanks for the Z

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: [NL50 6max] sm112 Pokerstarsis

Krt see 250bb deep mäng on ikka räigelt variatsioonirikas minu stiili viljeledes. Alguses muidugi tagusin mõnuga mõned setid kinni, enne kui kohanema hakkasin. Lõpp on aga kena.. Ja huvitav on veel see, et HUD-ist ei tundnud kordagi puudust. Ja oh seda vallatut punast joonekest jälle, see mulle ainult kasumit toodabki. SD joon on stabiilselt nulli ringis/alla selle..

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Palju sellise non SD-ga lifetime winrate on?

Comment

• sm112
        Grinder
        • Jun 2009
        • 776

Mis lifetimest siin rääkida saab, ma ju alles 2 nädalat tagasi liikusin SS pealt 6-maxi..
        Võibolla kuu lõpus saab enam-vähem sampli kokku ning suudan edaspidi tiltamisest hoiduda, siis saab mingeid järeldusi hakata tegema.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Eee, ma räägingi sellest lifetimest. Ei ole eriti su blogi sirvinud ja seega vabandused aga mitu kätt selle aja sees kokku mänginud oled? Ma ei tea, hetkel mul ka selline bluffi-stiili mängimise tuju, tahaks proovida ja seetõttu uurin :)

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

No dollarilaudades, kus tilti vähem on olnud ja käsi kõige rohkem, on hetkel 30k käega winrate 3,14BB/100, aga seal on sees üks suht konkreetne 10BI drop, kui tilt mõtlemisvõime ikka täitsa ära võttis. Pool õppimise ajast kulubki praegu anti-tilt videote vaatamisele (Tommy Angelo seeria).

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Tänan. You are a man! :)

Comment

• sm112
                Grinder
                • Jun 2009
                • 776

Tänane päev oli nagu eelmise koopia - alguses langesin miinusesse, kuigi oli ka paar setupit, ja siis hakkas image kasumit tootma.

Lifetime graafik ka, winrate tõusis tänasega 4,11BB peale.

250bb laudades hakkasin mängima umbes 27k käe juures ja nonSD joone tõusunurk suurenes veelgi, mis on mõnes mõttes ka loogiline, sest deep mängus on rohkem fold equityt. SD joon teeb veidi muret, aga ma hakkan arvama, et niikaua kuni winrate sellel tasemel püsib või kasvab, ei ole mõtet sellega oma pead vaevata.

Mõned huvitavad ja niisama ilusad käed ka tänanest:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Praegu kaotatud käsi läbi vaadates saan aru, et nii mõnegi dollari oleks võinud säästa, samas kohati oli laudu lahti mingi 15 ringis ning arvan, et kui ma 4 lauaga näitaks 2 korda suuremat winratet, siis kokkuvõttes on ikkagi kasumlikum 12-15 lauda mängida. Kui ülespoole liigun, siis võtan kindlasti laudu ka vähemaks.

Punane jooneke saab põhilaksu ilmselt sellest, et mu 3bet on 11% ning väga palju folditakse juba 3beti/squeeze peale ning kui callitakse, siis tundub, et ca 80% folditakse flopi beti peale (flopi bet 3betted potis on mul 100% nii IP kui OOP, kui olen preflop agressor, ja peaaegu alati ca pool potti).

Graafik 3bet pottide kohta:

Edit: proovisin mingeid filtreid panna, aga sittagi aru ei saa. See graafik on sellise filtriga nagu preflop action: 3bet
                Tegemist PT3-ga.

250bb deep laudade statid ka lõppu:
                vpip/pfr/3bet on 25/19/11
                Fold to 3bet 60%

Ja vaatamata sellele ei saanud ma ässadega peaaegu üldse actionit, v.a. kui mingi short (100bb stackiga) 2 korda kunnidega kinni maksis. Peab hakkama tuimalt ässadega preflop 3bette callima ja hoopis õhuga 4bette laksama.
                Last edited by sm112; 15.04.10, 21:01. Põhjus: 3beti graafik lisatud (tra ei mina saa nendest PT3 filtritest aru)

Comment

• J0kker
                  Grinder
                  • Feb 2009
                  • 865

2 käsi on sick vastase poolt.

kenad graafikud, GL!

Comment

• ment52
                    Politseidokumendiga kusjuures!
                    • Oct 2008
                    • 1270

5bb openraised, hiiglaslikud 3betid tulevad vanast harjumusest, et mitte hiljem kui flopil igal juhul rahad sisse saaks?

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Need on antedega lauad, sellepärast suurem openraise ja kuna lauad on deep, siis sellepärast ka veidi suurem 3bet. Mul tableninja annab automaatselt PFR ja 3bet suuruse ette, nii et PFR on 3bb + 1,5x anted + 1,5bb per limper ja 3bet oli vist 125% pot või midagi sarnast, peast ei mäleta. Alguses kasutasin väiksemaid tõsteid ja 3bette, aga siis oli iga kord family pot ja eelistaks ikka villainiga flopist HU mängida. Millist suurust sa ise soovitaks PFR ja 3beti puhul 250bb deep antedega lauas?
                      Last edited by sm112; 16.04.10, 07:27.

Comment

• ment52
                        Politseidokumendiga kusjuures!
                        • Oct 2008
                        • 1270

HU potte tahad sa mängida enda elu lihtsustamiseks ma saan aru. Tegelikult eesmärk peaks olema endast halvemate mängijatega võimalikult palju potte mängida ja seeläbi oma winratet kasvatama. 5bb openiga 200bb deep olles sa tegelikult ei tapa implied oddse piisavalt, pushid lihtsalt rääbiseid välja, millega callides näiteks 4bb openit teeksid vastased vea. Pmst jätad oma 5bb openitega vastaste rangesse sisse paremad käed, millega callitaks/3betitaks anyway, suurendades sinu kohest kaotust ja elimineerid hulga halvemaid.

Paljud regularid (vähemalt ftps, pole starsis mänginud veidi aega) ostavad sisse 100bb eest ja siis on asi veelgi hullem- sa ei saa mängida efektiivselt tema 3bettide vastu, temal oleks sinu üle selline eelis nagu ütleme 60bb stäkil 100bb max laudades. Sa ei saa callida tema 3bette, sest sul lihtsalt ei ole nii tihti kätt, et riskida 15+% oma stäkist, sa ei saa tihedalt bluff4bettida, sest mingi 34bb sisse panna ja foldida shovele on liiga spewine.

3bettide koha pealt, kompetentne vastane hakkab sind rämedalt abusema kui sa paned nii suuri 3bette omades 11%ilist 3bet ranget. See on ilmselt suht selge miks.

Põhimõtteliselt, kasuta samasugust betsizingut nagu normaalsetes laudades. Kuna sa suht tight, siis võid openraisena kasutada 3,5 või 4bb 3 asemel. Squeezedele lisa vb 1-2bb.

Comment

• sm112
                          Grinder
                          • Jun 2009
                          • 776

Hiiter kestab edasi, esimesed 3 päeva 250bb laudades on üle ootuste hästi läinud.

Täna tõmbasin siis PFR ja 3bet suuruse vähe alla, nagu ment52 soovitas, ja keskendusin seekord rohkem max value võtmisele, mitte niivõrd pottide enne riverit võitmisele ja tuimale bet/bet/bet liinile hea kaardiga. 2 korda sain näiteks ässadega stacki sisse, kui callisin preflop 3beti ja kasutasin c/r-i. Sessi algus läks nagu õlitatult, aga siis tõmmati paar korda riverisse ja sain ühe maja over maja, kus panin vastase surmkindlalt masti peale, ning väike tilt tuli kallale ja vead tulid sisse, näiteks läksin agressiivse stealija vastu blindilt AKo-ga pfai ja obv olid ässad vastas. Sellest ka tänane EKG-kujuline graafik. Edaspidi 4betin ainult ässadega (mõnikord ka callin 3beti) ja kunnidega (vast mingi 2/3 ajast) ning õhuga, muude kaartidega lihtsalt callin 3beti/4beti olenevalt beti suurusest ja readidest ning mängin postflop. Kui keegi arvab, et see on halb idee, siis palun põhjendada, konstruktiivset kriitikat kuulan alati.

Tänane rollercoaster:

Miks ma alati sessi tipus lõpetan? Sest mingi hetk peale lühikese ajaga mitme stacki võitmist käib klõps ja mindset läheb paigast ära.

Comment

• kip
                            FPP Pro
                            • Jul 2009
                            • 256

doing good, nice!

Comment

• sm112
                              Grinder
                              • Jun 2009
                              • 776

Esiteks, ma olen hetkel suht mudas ja midagi konstruktiivset siit ilmselt ei tule, aga igaljuhul otsustasin, et kuna ma olen selle 2 nädalaga, mis ma olen full stackiga mänginud, enam-vähem 4-kordistanud oma bankrolli, siis mõtlesin, et on aeg võtta shot aste kõrgemalt ning proovisin täna esimest korda NL100 250bb laudu. Tulemus oli ootuste kohaselt normaalne:

NL50 250bb laudades küll kaotasin samal ajal 350 käe peale 193 taala, aga kokkuvõttes oli solid teenistus tunni kohta enne, kui mind jooma kutsuti ja endale 12h banni panin starsi.

Tänane võtmekäsi ka:

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

p2ris sick potid indeed :)

Comment

Working...