[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Viiidrik
    Jube Noob
    • Dec 2009
    • 128

Re: [PLO50-200 HU] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Ma olen natuke rohkem selle maiiade kalendri kohta uurind ja tegelikult pigem arvatakse, et see kalender koosneb 5000 aastastest tsüklitest ja lihtsalt selle aasta detsembris hakkab uus tsükkel.

Comment

• Viiidrik
      Jube Noob
      • Dec 2009
      • 128

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      Mis irv??? Vt ise kui ei usu: LINK

Ja kes veel kahtleb, võib tema teadusalaseid saavutusi googeldada. Nimi on tal Giorgio A. Tksouio ja teadustööd, kraadid, vastukaja lõi mu pahviks igatahes.
      Aga mis sa pakud umbes, kui intelligentne ja mõtlemisvõimeline võib olla keskmine interneti kasutaja , kes selliseid saateid või teadlasi netis maha teeb ja photoshopis pilte kokku genereerib tobetate naljadega?

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas Viiidrik Vaata postitust
        Aga mis sa pakud umbes, kui intelligentne ja mõtlemisvõimeline võib olla keskmine interneti kasutaja , kes selliseid saateid või teadlasi netis maha teeb ja photoshopis pilte kokku genereerib tobetate naljadega?
        olen küllaltki kindel, et neid photoshopitud pilte toodavad keskmisest intelligentsemad inimesed. see on hea.

Comment

• Viiidrik
          Jube Noob
          • Dec 2009
          • 128

Ilmselt :)

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

On reklaamiaeg!

Härra kolmekordne Eesti meister, Paavo Korkka, tuleb nädalaks Tartusse. Tartu Olympicu ajakavasse lisati kaks väga tummist turniiri, kuhu...

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Ilmselt :)
              mõtlesin seda tõsiselt. keskmisest intelligentsem inimene saab aru, et see on totter ja naeruväärne. seega väärt naljategemist.
              Last edited by pastilaa; 27.08.12, 16:01.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Olen nõus 10-20x odavamalt turuhinnast maailmalõpu uskujate varasid ostma.. teil ja mul enivei neid ju vaja pole kui maailmalõpp tegelikult ka tuleb...

Comment

• Viiidrik
                  Jube Noob
                  • Dec 2009
                  • 128

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  mõtlesin seda tõsiselt. keskmisest intelligentsen inimene saab aru, et see on totter ja naeruväärne. seega väärt naljategemist.
                  Konkreetselt tolle pildi juures oli tehtud nalja ju mehe välimuse üle, mitte tema väidete kohta.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Konkreetselt tolle pildi juures oli tehtud nalja ju mehe välimuse üle, mitte tema väidete kohta.
                    mõlemat. klouni jutt + klouni välimus väärivad antud tähelepanu ja kajastamist.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Viiidrik, ostad juba kulda kokku? punker tagaaeda ehitatud, tikke, konserve ja relvi on valmis kogutud post-apokalüptiliseks eluks? (ehk kas su teod käivad su jutuga koos?)

Comment

• Jäämees
                        Vana Tegija
                        • Jun 2011
                        • 1182

Sorry aga ta pole ju otseselt öelnud, et usub maailmalõppu tulekut? Lihtsalt propageerib natuke rahulikumat kriitikat millega võiks ikkagi kaasneda süvenemine.

Comment

• Viiidrik
                          Jube Noob
                          • Dec 2009
                          • 128

Ma pole ju kordagi väitnud , et ma seda usun kõike :D, vaid lihtsalt ma ei tee kõike maha kohe mis kõlab erinevalt. Loomulikult enamus millest räägitakse sellistes filmides on oletused või asjade tõlgendused seda moodi nagu neid näha tahetakse. Kuid seal on ka asju mis võivad tõde olla. Pealegi need inimesed tolles maailmalõpu filmis rääkisid ju enamjaolt sellest, mida maiiad on kirja pannud ja mida nende kultuur uskus.

Comment

• Jäämees
                            Vana Tegija
                            • Jun 2011
                            • 1182

Ma pole ju kordagi väitnud , et ma seda usun kõike :D, vaid lihtsalt ma ei tee kõike maha kohe mis kõlab erinevalt. Loomulikult enamus millest räägitakse sellistes filmides on oletused või asjade tõlgendused seda moodi nagu neid näha tahetakse. Kuid seal on ka asju mis võivad tõde olla. Pealegi need inimesed tolles maailmalõpu filmis rääkisid ju enamjaolt sellest, mida maiiad on kirja pannud ja mida nende kultuur uskus.
                            Kui sa tahad selliseid asju tõesti objektiivselt vaadata pead sa ise pärast kõiki neid vähegi teaduslike väiteid uurima... Osad asjad mida seal sarjas esitletakse on BS...

Üks mis meelde tuleb on mingi kivi ''struktuuride'' moodustised vahemeres, filmis öeldakse, et pole võimalik, et need on looduslikult tekkinud... Aga kui natuke uurida leiab mitu korraliku uuringut netist. mis just tõestavad, et võisid vabalt tekkida looduslikult.

Peab ikkagi arvestama, et ükskõik mida ka keegi ei propageeri ka tõendite olemasolul on alati mingi esitlaja poolne kallutatus.

Samamoodi kuulaja kallutatus mille pärast on väga palju neid tõsimeelseid punkrite ehitajaid :D
                            Last edited by Jäämees; 27.08.12, 16:32.

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

Klaus Donna nimeline vanamees on ka huvitavaid üllitisi avaldanud. Osad asjad panevad küll mõtlema, et mida kuradit nagu. Maiade ja üldse tolleaegsete tsivilisatsiooniga teadmised astronoomias näiteks kõlavad tänapäeval uskumatuna.

Kuid ma soovitaks antud teemasse suhtuda ääretult allikakriitilisena.

Comment

• Viiidrik
                                Jube Noob
                                • Dec 2009
                                • 128

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
                                Kui sa tahad selliseid asju tõesti objektiivselt vaadata pead sa ise pärast kõiki neid vähegi teaduslike väiteid uurima... Osad asjad mida seal sarjas esitletakse on BS...

Üks mis meelde tuleb on mingi kivi ''struktuuride'' moodustised vahemeres, filmis öeldakse, et pole võimalik, et need on looduslikult tekkinud... Aga kui natuke uurida leiab mitu korraliku uuringut netist. mis just tõestavad, et võisid vabalt tekkida looduslikult.

Peab ikkagi arvestama, et ükskõik mida ka keegi ei propageeri ka tõendite olemasolul on alati mingi esitlaja poolne kallutatus.

Samamoodi kuulaja kallutatus mille pärast on väga palju neid tõsimeelseid punkrite ehitajaid :D
                                Nõus täielikult sellepärast kirjutasingi, et enamuses tõlgendatakse asju enda teooria kasuks seal.

Comment

Working...