[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: [NL100 6max] hotcocacola........................

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
    X playdest pole amatööridel suurt midagi õppida, võivad lihtsalt metama ajada, sest tahetakse sama lahe olla.
    Kuidas regularid siis sinu 2bb avangutesse suhtuvad? Keegi sinu pealt selle üle ka võtnud , või hakkasid ise mingi iidoli järgi nii avama?
    Kuidas sul seal PKRis üldse läheb? Minuteada pole sa enda päevikus kordagi maininud winreiti või graafikuid postitanud, huvitav oleks vaadata.
    seni kuni PKR-l puudub litsent on iga graafiku postitamine enese hävitamine. Lisaks ei impordi HEM korralikult käsi ka, vead on tugevalt sees. Aga mis seal ikka öelda, ära elaksin ka vana rasva pealt + nüüd saan ju rakebacki ka.

2bb on seni enamuse segadusse ajanud, overadjustitakse või mitte üldse ei adjustita. kõige suurem kasutegur on, et pannakse vale suurusega 3bette mu vastu ja ma callin neid suure innuga või pannakse liiga tihti ja nüüd saan ma 4bette sitaks odavalt laksida. Kõige parem on siiski see, et slowplay minu vastu PF on sisuliselt 0, st mitte keegi ei calli enam suure pocketiga järgi ja nüüd on sitaks lihtsam postflop mängida. Väikestes pottides antakse sitaks kergesti alla ka, eks aegajalt kaotan ka valuet kuid pikas perioodis ma arvan et on see kasumlik.

Avan 2bb sellepärast et katsetada uusi asju ja regulare segadusse aegajalt ajada, see eitähenda, et see miski jääv oleks. lihtsalt vaheldust vähe
    Last edited by ESTPatrick; 25.08.10, 15:58.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas ardo888
      Ma mängin Pacificus 4-5 lauaga ja mõtlen iga käe rahulikult läbi. Üritan alati vastase käe peale panna ja mõtlen mida ma ise repin. Kui raisen, siis mõtlen miks ma raisen või kui foldin, siis mõtlen miks ma foldin. Pidevalt jälgin laudu ja kui näen midagi mida tasub kelllegi kohta teada, siis kohe Note kirja. NL200 biidib niimoodi kenasti. Üle 5 laua läheb mu jaoks juba robotlikuks lahmimiseks, ei jõua korralikult läbi mõelda ega isegi notesid lugeda, a ma olen vb paras uimane ka :D
      Idikas oled w, et tahad mänguga võita? Punktid ja rakeback on põhiline, see kui laudades võidad on lisaboonus!!!!

Ära võta südamesse, tegelt tegin nalja. Point mul selles, et mõni aeg tagasi HCC siin teemas ise ütles, et ta eesmärk on koguda punne! See on suur leak. Loe krayzie, priidu ja ardo kommentaare mitu korda läbi ning koosta oma pokkerikarjäärile uus eesmärk ja plaan.

Minu enda plaan on saada paremaks, järjest rohkem paremaks ja nii teenida raha. Iseasi muidugi kui hästi see õnnestub. Aga plaan end lihtsalt mängust ära elatada ja olla õnnelik kui nädalas korra rakeback üle tuleb ei tundu mulle ahvatlev. Siis võiksin juba samahästi kuskil tehases töötada, teha kuus mõned ületunnid ja saada ka selline papp kätte, et elaks ära, nälga ei sureks ning laua viina ei peaks ka veel jooma.

Comment

• EestiMats
        Grinder
        • Jul 2009
        • 625

Tänud vastamast Patrick.
        Hotcocale edu ja jaksu mängu arendamisel .

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Idikas oled w, et tahad mänguga võita? Punktid ja rakeback on põhiline, see kui laudades võidad on lisaboonus!!!!

Ära võta südamesse, tegelt tegin nalja. Point mul selles, et mõni aeg tagasi HCC siin teemas ise ütles, et ta eesmärk on koguda punne! See on suur leak. Loe krayzie, priidu ja ardo kommentaare mitu korda läbi ning koosta oma pokkerikarjäärile uus eesmärk ja plaan.

Minu enda plaan on saada paremaks, järjest rohkem paremaks ja nii teenida raha. Iseasi muidugi kui hästi see õnnestub. Aga plaan end lihtsalt mängust ära elatada ja olla õnnelik kui nädalas korra rakeback üle tuleb ei tundu mulle ahvatlev. Siis võiksin juba samahästi kuskil tehases töötada, teha kuus mõned ületunnid ja saada ka selline papp kätte, et elaks ära, nälga ei sureks ning laua viina ei peaks ka veel jooma.
        Millest selline viha LV vastu

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Nii. Ärkasin ja nagu loota võis on siia tekkinud mitmeid lehti väga tarka juttu :)
          Kohe postitan soovitud statsid.

Tuleb tunnistada, et juba praegu tunnen, et olen saanud kordi targemaks. Eks see päevast-päeva multitablemine lõhub mängu (alati on erandeid).

Priidu mängustiil on selline mõnusalt lagine. Mina ei suudaks 30/22 stiili mängida...st oleks tore, aga see nõuab haigelt head postflop mängu.

Ilmselgelt ma ei pane pahaks, et mu mängu on maha tehtud. Ilmselgelt peabki seda tegema, sest see on nii sitt.

1.) Priit sa ytlesid, et mu avangud 3-3,5x on suur leak. Kui palju oleks siis standard avang? Olen näinud ja lugenud, et ise kasutad 2bb.

Nagu low-flow ytles, need mitmed lehed on täis kullafondi postitusi. Need tuleb bookmarksidesse lükata ning kui mäng hakkab käest minema, siis tuleks need taaskord läbi lugeda :)

edit: Ranka, tookord kui minu eesmärk oli koguda punkte, siis tegemist oli baltic festivali rake racega (mai 2010). Ütleme nii, et ma pidin selle ohverduse tegema, kuna mul oli meeletu soov mängida baltic festivalil.

edit 2: tõsi on see, et aastaga on pokker muutunud. Enam ei saa 2009nda aasta stiiliga mängides võita mägesid. Sama mänguga saab ideaalselt olla BE või teenida kuni 1bb/100-le.
          Last edited by hotcocacola; 25.08.10, 16:31.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Miks Te nende avangute pärast põete?

Mina olen näinud absoluutselt kõike avanguid - 2, 3, 3.5 ja 4 ning näinud, et mängiad iga stiiliga näitavad suuri winratesid.

Küll aga ma olen tähelepannud, et suurte winratedega mängijatel on avangute suurused kas 3 või 3.5BB (pot). Tean ainult ühte crushing minraiserit ja ühte vana, kes avab 4BB ning ühte, kes avab pot. Teised on kõik 3BB.

PF mäng ei tee raha, postflop teeb. 6max mängus mina standardina avaks 3BB, sest 3bettingut on liigapalju. Kui sa oled LP ning blaindidel on fishid siis ole tight aga ava 4BB, kui shortied siis ole loose ja ava 2BB.

Kui 3bettijaid palju siis võid ka avada 2BB aga minu arvates see hakkab reetma su kätt. Pigem ole tightim ja ava 3BB ning kui on tightimad vastased taga siis ava rohkem aga ikka 3BB.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Niipalju, et oleneb ka natuke mängutoast. Priit avab minraisega kuna seal vastased on totaalsed idioodid, kes callivad palju ja ei foldi postflop. Samad mängijad olid ka Cakes. Küll aga ma hakkasin märkama, et kui sa avad minraisega siis nad callivad VEEL ROHKEM ja trashiga. Pot jääb flopiks väikskes ja miskipärast nad ei viitsi väikestes pottides mängida. Seepärast oli hea lasta 2BB avang + 2BB cbet ning said selle poti 70%+ ajast maha.

Kui nad lolliks hakkasid minema siis said ise oma keäst kergelt loobuda ja suurema keäga jätkata. Probleem oligi selles, et teinekord nad tegid selliseid idiootsusi, et sa lihtsalt ei saa neid lugeda ning on vaja kaarti.

Kokku minraisedes tuli nii mõnus kombinatsioon:
              a) said poti PF
              b) said calli siis oli sul intistaiiv
              c) loobusid kergemini postflop
              d) kui ei loobunud siis võisid nad teha slowplayd (idiootide tunnusmärk) ja said teha odavalt suckoudi
              e) kui sul oli käsi said ikkagi poti suureks ajada

PokerStarsis ja FTP-s selline strateegia ei tööta kuna mängijad oskavad adjustida. Kui pacificus samad moroonlased siis võid nii mängida.

PS! Primas võib ka minraise olla väga hea, eriti 6max mängudes. Tegelt üldse väga passiivsetes mängudes, kus palju idioote on minraise mega hea, eriti live mängud, pühapeävased 10/10 goldmined.

Muidugi on ka teine lähenemisviis - 4BB või isegi 5BB aga siis ülitight. Sel juhul ajad pm. kohe poti suureks aga kes see ikka viitsib passida ja oodata kaarti. Kui lõpuks selle kaarti saad, miski kusise top paari tüüpi käe siis võid juba igavusest broke minna. Seepärast loosem stiil on lahedam.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Uuendasin oma selle aasta statse:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2010 aasta positsioonilised näitajad/Statsid:

Comment

• kaval-ants
                  Klubi Liige
                  • Aug 2009
                  • 191

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust

2bb on seni enamuse segadusse ajanud, overadjustitakse või mitte üldse ei adjustita. kõige suurem kasutegur on, et pannakse vale suurusega 3bette mu vastu ja ma callin neid suure innuga või pannakse liiga tihti ja nüüd saan ma 4bette sitaks odavalt laksida. Kõige parem on siiski see, et slowplay minu vastu PF on sisuliselt 0, st mitte keegi ei calli enam suure pocketiga järgi ja nüüd on sitaks lihtsam postflop mängida. Väikestes pottides antakse sitaks kergesti alla ka, eks aegajalt kaotan ka valuet kuid pikas perioodis ma arvan et on see kasumlik.

Avan 2bb sellepärast et katsetada uusi asju ja regulare segadusse aegajalt ajada, see eitähenda, et see miski jääv oleks. lihtsalt vaheldust vähe
                  Tekkis küsimus, et milline oleks siis õige suurusega 3bet 2bb avangu vastu? Kuidas peaks üldse adjustima 2bb avangu vastu?

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Niipalju, et oleneb ka natuke mängutoast. Priit avab minraisega kuna seal vastased on totaalsed idioodid, kes callivad palju ja ei foldi postflop. Samad mängijad olid ka Cakes. Küll aga ma hakkasin märkama, et kui sa avad minraisega siis nad callivad VEEL ROHKEM ja trashiga. Pot jääb flopiks väikskes ja miskipärast nad ei viitsi väikestes pottides mängida. Seepärast oli hea lasta 2BB avang + 2BB cbet ning said selle poti 70%+ ajast maha.

Kui nad lolliks hakkasid minema siis said ise oma keäst kergelt loobuda ja suurema keäga jätkata. Probleem oligi selles, et teinekord nad tegid selliseid idiootsusi, et sa lihtsalt ei saa neid lugeda ning on vaja kaarti.

Kokku minraisedes tuli nii mõnus kombinatsioon:
                    a) said poti PF
                    b) said calli siis oli sul intistaiiv
                    c) loobusid kergemini postflop
                    d) kui ei loobunud siis võisid nad teha slowplayd (idiootide tunnusmärk) ja said teha odavalt suckoudi
                    e) kui sul oli käsi said ikkagi poti suureks ajada

PokerStarsis ja FTP-s selline strateegia ei tööta kuna mängijad oskavad adjustida. Kui pacificus samad moroonlased siis võid nii mängida.

PS! Primas võib ka minraise olla väga hea, eriti 6max mängudes. Tegelt üldse väga passiivsetes mängudes, kus palju idioote on minraise mega hea, eriti live mängud, pühapeävased 10/10 goldmined.

Muidugi on ka teine lähenemisviis - 4BB või isegi 5BB aga siis ülitight. Sel juhul ajad pm. kohe poti suureks aga kes see ikka viitsib passida ja oodata kaarti. Kui lõpuks selle kaarti saad, miski kusise top paari tüüpi käe siis võid juba igavusest broke minna. Seepärast loosem stiil on lahedam.

Kuld, lihtsalt kuld!
                    Ma pole varem 2bb stiili mänginud, seega ootan, mil saan laudade vahele. Kuid ennem ootan targemate õpetussõnu, loen neid mitmeid kordi läbi ning...lock and load :)

Comment

• farik666
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 834

blindidelt läheb küll julm papp kaotsi...

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
                        blindidelt läheb küll julm papp kaotsi...
                        ebaoluline, kui võad koik BTN tagasi

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          ebaoluline, kui võad koik BTN tagasi
                          ei ole ju? see, et ühest august sisse tuleb raha, ei tähenda seda, et see võib teisest august välja joosta.

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Kui vpip EP 14 ja BTN peal 24, siis mõtteainet on.

Okei ja kogu positsioonide pilt on paha. Hiljem kirjutan.
                            Last edited by -andres-; 25.08.10, 18:51.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

Võrdluseks, 2009 pos. statsid:

Comment

• miksnii
                                Grinder
                                • May 2009
                                • 580

Vähem offtopicus möllata ja rohkem käsi analüüsida ning strateegiat uurida (nagu see 2bb avang siin ilusti ära seletati )
                                Aga üle viimase aja kõige asjalikumad postitused siin foorumis millest ikka päris palj kasu on.

Comment

Working...