[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: [NL100 6max] hotcocacola........................

Jutt on kuld tõesti, seda peab mitu korda lugema läbi :)

Aga buildupi mõte NIT olla fishisaitidel oli ehk see, et fishid nkn ei näe statse jne, et nitti pannes on nende vastu lihtsam mängida ja marginaalsemad olukord jäävad olemata, noh samas selline mäng kõrgemal limiidil ei vii nkn kuhugi...

Comment

• VinQbator
      FPP Pro
      • Dec 2008
      • 214

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
      mina olen täpselt vastupidisel mõttel. LAG on õige fishide vastu, kuna saad rohkem käsi mängida vastase vastu, kes teeb sinust rohkem vigu, positsioonis (ja fish on sinust veel lagim anyway). Milline osa siin jutus on vale?
      LAG eeldab muidugi postflop skilli. Kui peale oma (90%) cbetti midagi teha ei oska siis mõistlikum TAG olla. Jääb kaardi eelis suuremaks.

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        mis see FRis olema peaks?
        no vaadake ise @PTR, seal ju nüüd kõik statsid välja toodud.

võtke järjest suured 2/4+ võitjad ette ja uurige. ei tohiks raske olla, kogu info on ju internetis saadaval

Algselt postitas inward Vaata postitust
        Jutt on kuld tõesti, seda peab mitu korda lugema läbi :)

Aga buildupi mõte NIT olla fishisaitidel oli ehk see, et fishid nkn ei näe statse jne, et nitti pannes on nende vastu lihtsam mängida ja marginaalsemad olukord jäävad olemata, noh samas selline mäng kõrgemal limiidil ei vii nkn kuhugi...
        ma pole pool aastat statse @pkr kasutanud ja see on kindlalt kalaturg. ja marginaalsete olukordade õige otsused kasumit toovadki, siin peavad käiku tulema readid või loogika. see peaks eesmärk olema, seda saavutab ainult siis kui seda katsetada

Algselt postitas VinQbator Vaata postitust
        LAG eeldab muidugi postflop skilli. Kui peale oma (90%) cbetti midagi teha ei oska siis mõistlikum TAG olla. Jääb kaardi eelis suuremaks.
        90% cbet on väga suur leak esiteks. v-o kui sa 6/6 mängid siis oleks see normaalne. muidu puhas raha raiskamine. pokker koosnebki ju pre ja postflopist, seega eeldan et mõlema arendamine võiks eesmärgiks pigem olla

Comment

• EestiMats
          Grinder
          • Jul 2009
          • 625

Tore lugeda 6maxi spetsialistide suust tulevat kulda.
          Kui küsida võib, siis mis sinu steal pct on Patrick?

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Kui me räägime ikkagi praegu tõsiselt kukkuvast non-showdownist ja väga fishisest keskonnast ja otseselt probleemist, siis kui on tõsiselt fishe ja callingstationeid lauas ei tohiks see nii palju ju mõjutada non-showdown joont, kui nad alati callivad maha, siis miks me panustame ja loobume või miks me ei lähe nende weak range vastu rohkem showdownile, siin pigem kuskil mingi muu kala, et yks barrel ja fold või pannakse postflop liiga tihti foldima mängijat fishises keskkonnas, siis ehk tõesti peab tightim olema, kui ei oska käsi nii hästi lugeda ja postflopis mängida.

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
              Tore lugeda 6maxi spetsialistide suust tulevat kulda.
              Kui küsida võib, siis mis sinu steal pct on Patrick?
              ma olen üldiselt tightim stealer, mul jääb see 42-45% vahele. viimased 3 päeva olen proovinud veidi teist lähenemist ja nüüd 50% viimased 5k kätt olnud

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                Kui me räägime ikkagi praegu tõsiselt kukkuvast non-showdownist ja väga fishisest keskonnast ja otseselt probleemist, siis kui on tõsiselt fishe ja callingstationeid lauas ei tohiks see nii palju ju mõjutada non-showdown joont, kui nad alati callivad maha, siis miks me panustame ja loobume või miks me ei lähe nende weak range vastu rohkem showdownile, siin pigem kuskil mingi muu kala, et yks barrel ja fold või pannakse postflop liiga tihti foldima mängijat fishises keskkonnas, siis ehk tõesti peab tightim olema, kui ei oska käsi nii hästi lugeda ja postflopis mängida.
                ma ei oska seda kommenteerida coca vaatenurgast, pole kunagi ühtegi kätt temaga koos mänginud, kuid arusaam et fishises keskonnas peab tight olema ja strightforward postflop on täielik JURA. Muidugi kui ei oska, siis ei jää muud üle kui mängida tightilt, kuid siin võiks endale teadvutad miks pokkerit mängitakse. Kas punktide nimel, et selle eest boonuseid/asju/turniiri pileteid soetada, kus niikui nii suurelt hittimise tõenäosus on raske või selleks, et areneda ja mängu armastada.

PS: ma olen @pkr mänginud 70k+ kätt statsidega 30/23 umbes, viimase 20k käega olen 4 Buy-in kaotanud @non-sd ja kuu lõpuks on eesmärk see plussi saada nii, et sd joon jääb sama tõusunurga peale

Comment

• Hullapple
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2009
                  • 364

Ytlen ka siis paar sõna sekka!

ise mängin FR NL50, 6 max kogemus piirdub mul NL25 kus olin BE.

Jutt siis 2010 aasta statsidest.

BB fold to steal on 80%........minu arvates on see väga väga suur kui arvestame sellega et 6 maxis avatakse CO-lt ja BTN-lt ikka väga looselt. Sellise vastase vastu ma stealin any two, sest kui 20% kordadest sa callid voi 3betid ja ma foldin igale flopile ja 3betile siis vaatamata selle ma näitan autoprofitit. Kindel kyll pole aga kui su BB fold to steal on 80% siis SB fold to steal on arvatavasti veel suurem.

Steal on 29%.......ega siin palju öelda ei ole, way way toooo low.

vs 3bet call on 31%, väga väga suur, usun et see on kindlasti koht kuhu läheb sul palju pappi. Agro IP 3bettorite vastu on parem kas fold voi 4b imo.

Comment

• EestiMats
                    Grinder
                    • Jul 2009
                    • 625

ma olen üldiselt tightim stealer, mul jääb see 42-45% vahele. viimased 3 päeva olen proovinud veidi teist lähenemist ja nüüd 50% viimased 5k kätt olnud
                    Kas sa viitsid välja tuua steal from CO,BTN ja SB-l? Kasutad mingeid erinevaid steali suurusi ka? btnil 2bb või midagi taolist?
                    Julmalt huvitab veel mis statsidega sa mängid + sinu päevikus võiks rohkem käsi peale nende X playda olla
                    Loodan , et coca pahaks ei pane minu spämmi.

EDIT : Juba jõudsid statsid öelda. Is nice.
                    Last edited by EestiMats; 25.08.10, 15:32.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                      Kas sa viitsid välja tuua steal from CO,BTN ja SB-l? Kasutad mingeid erinevaid steali suurusi ka? btnil 2bb või midagi taolist?
                      Julmalt huvitab veel mis statsidega sa mängid + sinu päevikus võiks rohkem käsi peale nende X playda olla
                      Loodan , et coca pahaks ei pane minu spämmi.
                      ei anna steal infot, pkr-s mängib ka eestlasi ja see juba liiga konkreetne info.

need X playad on ju kõige vahvamad, mulle nad meeldivad. ma avan viimased 5k kätt preflop 2bb igalt positsioonilt, suht palju nalja saab

Statsid suht ebaolulised, oluline on aint kas avad 20,25,30% käsi ja kas raisid neid või limbid. karta tuleb ka räigelt 3ettoreid, kuid neid saab nende enda vastu ära kasutada, kui nad mõelda ei suuda ja kohaneda. Preflop on statsid, postflop on neid suht võimatu välja tuua, ainult agrot on võimalik hinnata ilmselt objektiivselt ja efektiivsust
                      Last edited by ESTPatrick; 25.08.10, 15:37.

Comment

• BuildUp
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2547

Mu eelneva jutu mõte oli see kokkuvõttes, et kas on üldse võimalik 6maxis nitilt multitabledes profitit näidata või jäävad tulemused ikkagi samaks? Esmapilgul tundub parem idee 15/11 lasta, kui 21/18 kui postflop skill nii kehv.

Comment

• VinQbator
                          FPP Pro
                          • Dec 2008
                          • 214

... ja marginaalsete olukordade õige otsused kasumit toovadki, siin peavad käiku tulema readid või loogika. see peaks eesmärk olema, seda saavutab ainult siis kui seda katsetada
                          ...
                          Ega jah, nuts'i oskab igaüks mängida, aga kokkuvõttes võidab see kes nendes väikestes ja "mõttetutes" pottides ka viitsib mõelda ja vaeva näha.

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                            Mu eelneva jutu mõte oli see kokkuvõttes, et kas on üldse võimalik 6maxis nitilt multitabledes profitit näidata või jäävad tulemused ikkagi samaks? Esmapilgul tundub parem idee 15/11 lasta, kui 21/18 kui postflop skill nii kehv.
                            starsis oli 1 tüüp kes mängis 12/10 või 14/12 ja näitas korralikku kasumit 6maxis, ei mäleta nime. tüübi strateegia nägi ette et pani alati 2 bulletit regularide vastu, kuna nad teadsid et ta on ilge nit ja tal peab käsi olema. töötas suht hästi 2/4 mängis tüüp kui õigesti mäletan. 1/2 vähemalt.

Comment

• EestiMats
                              Grinder
                              • Jul 2009
                              • 625

ei anna steal infot, pkr-s mängib ka eestlasi ja see juba liiga konkreetne info.

need X playad on ju kõige vahvamad, mulle nad meeldivad. ma avan viimased 5k kätt preflop 2bb igalt positsioonilt, suht palju nalja saab
                              X playdest pole amatööridel suurt midagi õppida, võivad lihtsalt metama ajada, sest tahetakse sama lahe olla.
                              Kuidas regularid siis sinu 2bb avangutesse suhtuvad? Keegi sinu pealt selle üle ka võtnud , või hakkasid ise mingi iidoli järgi nii avama?
                              Kuidas sul seal PKRis üldse läheb? Minuteada pole sa enda päevikus kordagi maininud winreiti või graafikuid postitanud, huvitav oleks vaadata.

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                                Tean ise ka mängijat, kes mängib väga hea winratega 5maxi nl400-nl1000 väga NITise rangega ja toimib kõik väga edukalt.

Comment

Working...