[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
    värdjad täidavad juutidest pankurite taskuid
    lõika eesnahk maha ja hakka pankuriks

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      täitsa taevastesse kõrgustesse roninud pärast 1k+ hitti 109$-l. Ranka sa ikka oskad sõprussidemeid luua :D
      see läks mulle 5 sotti maksma. oot kohe lisan pildi.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ütlesin, et kes teeb särgi, saab mu käest 5 sotti. Särgi sain, aga 5 sotti ma ei maksnud! Tänud MrLimpa ja Ve7eran. Andsin neile 499.99. Saavad olla kahekesi õnnelikud, et ma olen neid üle laksnud. Kolmas on ESTPatrick, keda ma olen üle lasknud ja ei kavatsegi kunagi tasuda! Sama on MrLimpa ja Ve7eraniga.

Zooder on nüüd särgi sees ja plaanin selle ära klaasida ning seinale panna ning ülaoleval screenshoti ka lisada.

Ahjaa - ESTPatrciku ülelaskmisest - paras sitale! :D

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ütlesin, et kes teeb särgi, saab mu käest 5 sotti. Särgi sain, aga 5 sotti ma ei maksnud! Tänud MrLimpa ja Ve7eran. Andsin neile 499.99. Saavad olla kahekesi õnnelikud, et ma olen neid üle laksnud. Kolmas on ESTPatrick, keda ma olen üle lasknud ja ei kavatsegi kunagi tasuda! Sama on MrLimpa ja Ve7eraniga.

Zooder on nüüd särgi sees ja plaanin selle ära klaasida ning seinale panna ning ülaoleval screenshoti ka lisada.

Ahjaa - ESTPatrciku ülelaskmisest - paras sitale! :D
          https://www.pokkeriprod.com/pommpett...ku-tolmuimeja/
          läheb masstootmiseks ka ?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

läheb masstootmiseks ka ?
            :D :D :D

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

varastasin UA loo. originaal siin:

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Täielikud jobud! Mitte Karis, vaid Tsahkna! Kõige enne ka mina ütleksin, et ei tohiks minna nii kergelt rääkima. Nõus. Aga avalikult nii ma poliitikuna ei ütleks, et "kraapimas käimine nõrgestab!".

Ma ütlen, et ma olen sellega nõus, kuid see ei tähendaks, et meie naaberriigina peaksime käituma nagu väikesed ülbed värdjad ja nii käitudes oleme isegi mingil määral sarnane nagu värd orkiriik.

Meie positsioon peaks olema Ukraina sõja suhtes kindel ja ühene, kuid see ei tähendaks, et ei tohiks diplomaatiliselt tasandil suhelda, kasvõi elementaarsetes asjades ja kui selleks kutsutakse arutama näiteks Ukraina sõda, siis sellest me keelduda ei tohiks.

Mu mõte ongi selles, et kui positsioon on selge, teadlik teisele poolele ja kõigutamatu teatud küsimustes, siis sa ei lähe ju mitte kuidagi ust kraapima. Ust kraapima lähed ikka siis, kui sa lähed oma positsioonidest taganema.

Ilmselgelt tuleks ja peaks rääkima riigid ka värdriigiga, sest nii või naa, kui läheb "päris rahuks" (kahtlen), siis nii või naa ju tuleb minna. Aga kui enne oled omal margi täis teinud omma lolllakate sõnumitega, siis sind ei võeta ka kunagi tõsiselt.

Sõjas on jõutud hetkel faasi, kus isegi kuumad pooled omavahel kohtuvad, tänagi oli kohtumine. Ju seal miskit edu ei tule, aga vähemalt kohtuvad ja seegi on viisakas diplomaatia.
                ---

Oma hinnang rahule. Kõige enne mingit rahu mina ausalt öeldes ei näe. Õigemini ma näen seda niipidi, et ainus riik, mis teiste uste taga tahaks praegu kraapimas käia ja tahaks kõige rohkem rahu on värdriik Venemaa ise.

Venemaa armee on lakanud kasvamast. 40-45K sõdurit lakkab vene armees "lakkamast", kus 30K kasti, 15K haavatuid + jooksikuid. Venemaa ei suuda enam rohkem värvata.

See on viinud selleni, et tekkis anomaalia. Jaanuaris suudeti tõesti 45K, mis on üks kõrgemaid numbreid, värvata vene poolel. Aga see oli see, vaesemates vene piirkondades järsult tõsteti ühekordset lpeingutasu.

Kui enne oli mõnituhat dollarit, siis nüüd saabvad sõdurid ligi 30K usdi. See näitab seda, et venemaa on väga väga väga väga kehvas seisus oma armeega.

Teine märk on see ,et rünnatakse valimatult tsiviiltaristut. Sellel ei ole sõjalist mõju ega saagi olema. See on märk, et venelased "raiskavad" oma relvastust selle peale, et ukraina rahvus murda, et nad ise nõuaks rahu. Veel lihtsamalt: sõjaliselt ei ole orkiarmee enam võimekust ja teevad desperatiivseid karjeid.

Kui Ukraina rahvus ei murdu ja ei murdu, siis on venemaal jäänud ainult ja ainult ja ainult ja ainult üks võimalus - mobilisatsioon! No teoreetiliselt ka miskit muud - mõne muu riigi väline abi, kuid kardan, et isegi P-Korea ei taha oma sõdureid teistkorda nii räigesse hakklihamasinasse saata.

Seega praeguse loogika kohaselt peaks just Tsahkna olema just pragmaatiline ja midagi taolist ka ütlema. Tooma välja Karisele, et jah, loomulikult me osaleme diplomaatilistes aruteludes, kuid meie seisukohad mitte kunagi ja mitte kuidagi nendes ja nendes kohtades ei muutu, milleks üks on UA territooriaalne terviklikkus või vähemalt siis UA soov, kuidas neid tulevikus nimetatakse, rääkimata sellest, et Venemaa korraldab täiemahulist sõda naaberrigii vastu, on ja jääb meie põlisvaenlaseks, me ei loobu Ukraina toetusest, kuid oleme vajadusel ühtne ja tegema nõus kompromisse ning tegema järelandmisi kui Ukraina soovib Euroopas, kuid see ei muuda siiski meie seisukohti.

Ei. Aga tuleb plähm vastu ja seda poliitikult, kelle erakond ei ületa enam künnistki. Palju see oli? 1.3%? Selline ei tohiks üldsegi sõna võtta ja meie riiki esindada.

Comment

• Kakahirmutis
                  🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Meie poliitikud nagu tahaks räigelt meile ka sõda kaela tõmmata, eks enamus neist vahetavad kohe pooli ka.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    Meie poliitikud nagu tahaks räigelt meile ka sõda kaela tõmmata, eks enamus neist vahetavad kohe pooli ka.
                    Jah. Kui ma arvasin mõni kuu tagasi, et sõda saab olema reaalsus, siis on positiivsemaid noote, et orkiarmee on hävinemas, kuid see on pooltõde - kui see asi peaks lõppema kuidagi siiski Putini võimule jäämisega, siis on neil siiski vaja võitu.

Rindelt on ka häid uudiseid. Elon Muski Starlink lõpetas Ukraina okupeeritud aladel venelastele andme-edastuse ehk nii öelda blackout. See muidugi mõjutab ka Ukrainat, eriti neid operaatoreid, kes ei ole oma Starlink seadmeid registreerinud.

See ei tähenda automaatselt, et miskit suurt muutust, kuid see on siiski väga oluline pauk orkiarmeele. Alternatiivlahendusi nagu Starlink neil ei ole, sest tiblad ei suuda ju tehnikat arendada ja muud andmeedastus viisid ei ole sama efektiivsed kui Starlink.

Ma ütleks nii, et kui jaanuaris olid mõlemad pooled viikis ehk mängisid heads-upi, siis nüüd kaotas venemaa täielikult equilibrium ja equilibrium on Ukraina käes. See push viib selleni, et kui venelased ei suuda lahendust, hakkab see lumepallina veerema nagu pokkeris ,kus jäädakse järjest väiksemaks kuniks lõpuks rinne laguneb.

Värdriiki ma ei alahindaks, nad on võimelised lahendusi leidma. Kasvõi näiteks mobilisatsioon. Me võime eeldada, et see ei saa venemaal olla populaarne ja võib-olla mängumuutja just vene võimustrukuutides, aga teades tiblasid, neelavad jälle selle alla ja lähevad hakklihamasinasse.

See oleks lihtsalt aeg, mida orkiarmee juurde võidab, ja aega on neil värdjatel vaja, sest ka ilmselgelt Ukraina armeel ei lähe ka kõige paremini. 4 aastat sõda juba, kuid vaatama sellele on orkiarmee verest tühjaks jooksmas.

Kokkuvõttes ma ütleks nii, et Ork-Putin ja temale lojaalsed orkid käivad väga õrnal jääl. Iga otsus, mis nad teevad, on puhas mängurlus ja kontrollimatu sündmuste jada, lootes lihtsalt, et asjad ei lähe halvasti. Tõenäosus on suur, et lähevad, ja kui ei lähe, siis on venkud suured luckboxid.

Pikas perspektiivis on orkiarmee tänaseks verest räigelt tühjaks joomas, sest equilibrium on kadunud.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

tik tok oli maas ve, et leidsid aega surnud foorumi jaoks ? :D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

tik tok oli maas ve, et leidsid aega surnud foorumi jaoks ? :D
                        Ei miks. Ma ikka iga päev käin siin, kuid nii "graafikust" maas.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Vot see on räige statistika järjekordne väänamine. Et hindasid odavamaks saada ja näidata inflatsiooni väiksemana, hakatakse arvestama soodushindades ka püsikliendisoodustus (programme).

See on nii VALE! Hindu tuleb võrrelda täpselt nii nagu nad leti peal oleks täiesti suvalisele turistile, kes ei vaevugi mingit kliendikaarti tegema ega otsi mingeid soodukaid ega odavpoode.

See peegeldaks kõige õigemat reaalhinna muutust. Aga eip. 2025. aasta detsembris oli JÄLLE Eestis euroala kõrgeim inflatsioon, siis vaja hakata statistikat väänama.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Kella kuuest algab lõpphääletus! Hääletage Ukraina Kilp poolt. Hääletada saab:

viimne lugu - tulge nüüd https://www.tiktok.com/@vanamees68/l...nce_hover_list

See on siis lugu:

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kõik lood leitavad: https://www.youtube.com/@tiktokvisioon

Ja treiler: https://www.tiktok.com/@ukraina24.ee...64993425050902

Kes saab olgu kell 18 Vanha Miehe kanalil. Miski enne seitset toimub hääletus. Vanha mehe kanali leiab: https://www.tiktok.com/@vanamees68/l...nce_hover_list

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Kadunud poeg sai tik tokist välja,tik tok oli maas ve?

Comment

Working...