[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Edit: rõhutan,et pole ühegi rahvuse vastane,või toetaks laste surma saamist. Minu "rage" tuleb sellest,et mingi anne on kujutada ette-kui see oleks minu laps kes iisraelis surma sai,või ukrainas sai killutabamuse.....
    Kui kujutada seda ette isoleeritumas keskkonnas,et keegi teeb siin eestis midagi mu lapsele väga halba....... ei hakka siia tõendeid jätma ,ega kõva meest mängima,mis siis saama hakkab
    Last edited by Söönlusikast; 11.05.25, 17:31.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Tõmmake mind risti(mu arvamus suuresti tuleb sellest ,et mul pere ja laps)ütlen viimast korda oma arvamuse. Iisrael võib terve palestiina minu silmis tuhastada.

Palestiina-Iisraeli teema on hoopis teine ja keerulisem. See on väga vaieldav. Kui üldse ajalukku vaadata, siis kunagi olid seal iisraeli alad, aga kui seda "päris kunagit" vaadata, siis võiksime kogu maailmakaardi ümber joonistada.

Juutidele sisuliselt kingiti riik ja konflikt oli ette näha. Seal on läbi ajaloo olnud kaalutletud juudiriigile eirnevaid asukohti - Krimmist kungi Argentiinaai. Keeniast-Madagaskarini. Eirame neid ja ütleme ,et olgu - juudiriik sai sinna, kus ta praegu on.

Siis järgmised 5 kaardi ei ole normaalsed, kuidas juudiriik oma kombitsaid laiali ajab:

Ma ei hakka siin vaidlema selle üle, et kummal on õigus, aga faktid on see, et emb-kumb rahvus soovib teineteist ära hävitada ja fakt on see, kuna Iisraelil on hetkel ülemvõim,. siis Palestiina suhtes toimub hetkel apartheid, küüditamine ja juuditamine Palestiina aladel.

Kui seda toetada, siis sa peaksid toetama NL laienemist ja küüditamist ning venestamist Eesti aladel.
      ---

Ja taaskord. Ma tahan rõhutada seda, et ärme vaata, kellel on õigus, vaid vaatame fakti seda, et praegu jõuga selline olukord ühe rahva seas toimub. Sisuliselt genotsiid ja genotsiidi õigustamine ei ole normaalne.

E: Lisasin kolm kaardi veel, et paremini "segadusest" aru saada.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja muideks - enne, kui juudiriik sinna tekitati, elati väga rahumeelselt.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Tõmmake mind risti(mu arvamus suuresti tuleb sellest ,et mul pere ja laps)ütlen viimast korda oma arvamuse. Iisrael võib terve palestiina minu silmis tuhastada. Kui ukraina avastaks miski imerelva ,mul ei läheks ühte pisarat ka kui kogu 140miljonit venelast oleks läinud. Minu arvamus on väga kitsa mõtlemisega(et ala on "süütuid"-keda kindlasti ka on). Ntx ukraina puhul mulle piisas ühest videost ,kus vanemad jooksid oma lapsega haiglasse kes oli saanud killutabamuse ja siis teatatati surmast... mulle piisas sellest mõnest sekundist vanemate nägudest ,et iga viimne kui venelane võib maha surra isegi kui ta gruusiasse/türki põgenenud. Ma ei tea kas sellist mõistet eksisteerib,et siinkohal mõtlen aktiivvenelast(*keegi kelle vanavanavanavanemad on ala venelased ja ta täiesti integreerunud muus riigis ja ei pane pidu 9ndal mail pole venelane selles mõistes).
          Palestiina lipukeste lehvitajatelt küsiks,miks pn veel pantvange palestiinas lõksus...
          Ja kui veel rääkida Iisraeli-Palestiina teemast, kus tahad pealiskaudse meediainfo põhjal ühte rahvust tuhastada, siis on see äravahetamiseni sarnane Vene tormijooksjatele.

Ka nemad tahavas ukrainlasi tuhastada, kuna nad meediast nägid, et ukrainlased on natsid, banderalasd, mõrtsukad.

Kui nad aga kohale jõudsid, siis enamik mõistis, et neile on valetatud ja asi päris nii polegi, kuid siis on hilja. Tegelikult norm vanad, aga ajupesuga loodi narratiiv, et ukraina (muuseas ka baltirahvad) tuleb hävitada.

Sama on ka paljudel läänlastel Iisraeli-Palestiina teemadel ehk need emma-kumma poole tuhastajad ei erine vene stormikutest, ometi kui nad teaks tõde, oleksid vaga norm inimesed.

Ja seepärast rahva hävitamise soovidega peaks olema üliettevaatlik.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Ja kui veel rääkida Iisraeli-Palestiina teemast, kus tahad pealiskaudse meediainfo põhjal ühte rahvust tuhastada, siis on see äravahetamiseni sarnane Vene tormijooksjatele.

Ka nemad tahavas ukrainlasi tuhastada, kuna nad meediast nägid, et ukrainlased on natsid, banderalasd, mõrtsukad.

Kui nad aga kohale jõudsid, siis enamik mõistis, et neile on valetatud ja asi päris nii polegi, kuid siis on hilja. Tegelikult norm vanad, aga ajupesuga loodi narratiiv, et ukraina (muuseas ka baltirahvad) tuleb hävitada.

Sama on ka paljudel läänlastel Iisraeli-Palestiina teemadel ehk need emma-kumma poole tuhastajad ei erine vene stormikutest, ometi kui nad teaks tõde, oleksid vaga norm inimesed.

Ja seepärast rahva hävitamise soovidega peaks olema üliettevaatlik.
            Ma ekstra sp mainisingi, et minu arvamus kitsas(palestiina-iisrael prg alles hakkan lugema mis sa kirjutasid). Ma taandasin selle sellele tasemele,kui minu laps oleks olnud seal festivalil. Ajalooga see nali,et kaugele me minema peame,et mingit õigust taga ajada. Jääks selle juurde mis on ja unustaks ajaloo,see lõppematu võitlus,kellele mis kuulub ja mitu sajandit tagasi me mõtleme

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ma ekstra sp mainisingi, et minu arvamus kitsas(palestiina-iisrael prg alles hakkan lugema mis sa kirjutasid). Ma taandasin selle sellele tasemele,kui minu laps oleks olnud seal festivalil. Ajalooga see nali,et kaugele me minema peame,et mingit õigust taga ajada. Jääks selle juurde mis on ja unustaks ajaloo,see lõppematu võitlus,kellele mis kuulub ja mitu sajandit tagasi me mõtleme
              Ja just sellele juudid apelleerivadki, et mitu tuhat aastat tagasi kuulus see maa neile. Sellise loogika kohaselt võiks kogu maailma ümber kirjutada.

Faktid on lihtsad. Ja said omale "kingiks" riigi, siis hoidku seda, mitte argu kyyditagu, annekteerigu jms. Seda ei saa ju tolereerida.

See oleks midagi sarnast, et nyyd USAst indiaanlased hakkavad oma reservaate laiendama ja me toetaks seda ning siinlysikast ytleb, et ameeriklased voiks koik maha poletada.

Ja viimasel juhul on indiaanlastel ju selleks rohkem oigust, kuid ajalugu paraku on selline ning kui kunagi sai riigipiire jouga ymber kirjutada, siis see peaks olema nyyd minevik.

Teusisonu. Kui toetad Palestiina rahva vastu tehtavat genotsiidi ja riigipiiride ymber kirjutamist, siis ole mees ja ytle, et see on okei ka Ukrainas, kus Venemaa yritab rahvast havitada ja piire ymber kirjutada. Muidu on topeltstandard.

Ja vordlused on kohased ja yx-yhele voetav. Kui oleks voimalik, pyhiks iisreal palestiina ja absoluutselt koik palestiinlased maamunalt ja sama teeks venelane ka ukrainlaste ja Ukrainaga ning nagu sain aru, et kui oleks sinu voimuses, siis ka sina teeks seda venelaste ja palestiinlastega.

Seega, milleks sa Ukrainat enam kaitsed? Mottemaailm on ju sama nagu Venemaal ja Iisraelil voi mitte? Vabandan otsekohesuse parast, aga nii tundub kyll.

See veits see Orwelli raamat "Loomade Farm", kus koik olid paberil vordsed, aga praktikas olid sead (siga) vordsemad ning neile reeglid kehtisid ainult siis, kui neile sobis.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ja ekstra "tuhastamise" teemal,siis see ka väga lihtsakoeline(kuigi konflikti meta sügavam kindlasti),kes tuleb mu pere kallale... mitte mida meedia räägib. Ja lõpetuseks 99,9% meist ei tea väliskonfliktidest piisavalt,et isegi arvamust oleks õigus omada,rääkimata poolte valimistest. Mina valin poole,et kes füüsilise rünnakuga alustab,see võib põlema end panna. Sama ka päris elu,kiusa mind palju tahad,enne kui keegi füüsiliselt kallale ei tule-mina sind ei puutu

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Ja just sellele juudid apelleerivadki, et mitu tuhat aastat tagasi kuulus see maa neile. Sellise loogika kohaselt võiks kogu maailma ümber kirjutada.

Faktid on lihtsad. Ja said omale "kingiks" riigi, siis hoidku seda, mitte argu kyyditagu, annekteerigu jms. Seda ei saa ju tolereerida.

See oleks midagi sarnast, et nyyd USAst indiaanlased hakkavad oma reservaate laiendama ja me toetaks seda ning siinlysikast ytleb, et ameeriklased voiks koik maha poletada.

Ja viimasel juhul on indiaanlastel ju selleks rohkem oigust, kuid ajalugu paraku on selline ning kui kunagi sai riigipiire jouga ymber kirjutada, siis see peaks olema nyyd minevik.

Teusisonu. Kui toetad Palestiina rahva vastu tehtavat genotsiidi ja riigipiiride ymber kirjutamist, siis ole mees ja ytle, et see on okei ka Ukrainas, kus Venemaa yritab rahvast havitada ja piire ymber kirjutada. Muidu on topeltstandard.

Ja vordlused on kohased ja yx-yhele voetav. Kui oleks voimalik, pyhiks iisreal palestiina ja absoluutselt koik palestiinlased maamunalt ja sama teeks venelane ka ukrainlaste ja Ukrainaga ning nagu sain aru, et kui oleks sinu voimuses, siis ka sina teeks seda venelaste ja palestiinlastega.

Seega, milleks sa Ukrainat enam kaitsed? Mottemaailm on ju sama nagu Venemaal ja Iisraelil voi mitte? Vabandan otsekohesuse parast, aga nii tundub kyll.

See veits see Orwelli raamat "Loomade Farm", kus koik olid paberil vordsed, aga praktikas olid sead (siga) vordsemad ning neile reeglid kehtisid ainult siis, kui neile sobis.
                  Vot ütlen uuesti,minu mõttemall kitsas(ei saa ka pahaks panna)Teadmised ei saagi olla rohkem kui meediast nagu enamus populatsioonil. Ma taandan kogu oma mõtlemise enda pere tasemele,et vot oleks minu laps seal festaril olnud,ema piiriääres kus käidi ukselt uksele maha laskmas...
                  Ja ekstra ütlen,mul pohhui mis oli 100a tagasi või 10000a tagasi,nii võikski limbosse jääda,et kes paha. Võiks piiri panna,et nüüd nii on nagu on ja aitab.
                  Sama võiks ju kogu selle bandera ja natsi jutu ka idavirusse laiendada. Me ka kaudselt kiusame neid eestlastena(pmst donbassi õigustus putinil)
                  Last edited by Söönlusikast; 11.05.25, 19:37.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja ekstra "tuhastamise" teemal,siis see ka väga lihtsakoeline(kuigi konflikti meta sügavamkindlasti),kes tuleb mu pere kallale... mitte mida meedia räägib. Ja lõpetuseks 99,9% meist ei tea väliskonfliktidest piisavalt,et isegi arvamust oleks õigus omada,rääkimata poolte valimistest. Mina valin poole,et kes füüsilise rünnakuga alustab,see võib põlema end panna. Sama ka päris elu,kiusa mind palju tahad,enne kui keegi füüsiliselt kallale ei tule-mina sind ei puutu
                    Iisrael-Palestiina on keerulisem tõesti, kuna seal on ka muud jõud, kuid paraku ajalooliselt juudiriigi ja zionismi teke tõigi konfliktid. Enne eksisteeriti rahumeelselt koos.

See on tõesti keeruline, kuid see, kui toimub kokkupõrge, kus saab keegi surma, ei ole õigus ega ettekääne teist riiki annekteerida, nimetagu kasvõi seda okupatsiooniks või muud moodi.

Faktid on need, et nad annekteerivad. Seejärel küüditavad ja keda ei saa, saab apartheidi. Sel juhul toeta ka Vene okupatsioone ja annektsioone, Nõukogude Liitu ning nuta taga selle lagunemist, sest viimasel juhul võib päriselt ka mõelda "kummitempli" vaba tahte liitumist.

Mis ma tahan öelda on see, et näiteks kui tead, et naabrimees koksas su naise maha, siis viha tappa teda on ju õigustatud, kuid tänapäeva ühiskonnas me peaks pidama siiski kohtuotsuse ära. Kui see otsus sulle ei meeldi, siis on võimalys valida kedagi muud või teha ise sellel teenal poliitikat.

Sama teema Iisraelis. Kui toimus massimõrv, on ehk piguststud sojaline kattemaks sojaliste rajatiste vastu ja ka ajutine kontroll voorterritooriumi yle kuid maksimaalseks seniks kuni eesmark on saavutatud.

Koik ylejaanud on kuritegu ja iusrael kui selline peaks tanapaeval olema raigete sanktsioonide all. Aga 3 korda arva, miks ei ole.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

AI ART-i

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ja boonuspilt:
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Videos on "augus" kaks "500" Vene võitlejat. 500 on tähistus neile, kes niiöelda on deserteerunud ja Vene armees peetakse deserteetunuks ka neid, kes näiteks keelduvad tormijooksule minemast.

Karistus sai olema kaunis. Komandör "Kama" andis käsu, et august saab välja ainult üks - see, kes tapab teise.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja veel üks video:

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja veel üks video:
                              Lisan veel juurde, et väidete kohaselt sama "augu" karistuse saavad ka need Vene sõdurid, kes keelduvad maksmast oma komandöridele ja 20-30% kõikidest "augu" karistust kandvatest sõduritest surevad. Kuriteo jälgede varjamiseks kantakse "augus" hukkunud sõdurid kadunute jäänute nimekirja.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Täiesti putsis: https://www.tiktok.com/@koslt6/video...66267451886871

Comment

Working...