[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    No kui mul kindel surm ja komandör munn ,siis samahästi viimne õlekõrs võikski olla üks munn ära koksata. Siuke banzai move,omasid ka maha lasta muuseas,et jumala eest piinamisele ei viidaks-vaid seal samas mind masinast läbi lastaks.
    Sulle jääb ju lootus. Võtame neid mahalaskmisi videoid. Ma ei hakka siia lisama. 6 ukrainlast vangis. Ükshaaval öeldakse - mine sinna. Läheb. Lastakse maha. Järgmine!

Ja ikka see järgmine läheb. Selle asemel, et teha see desperatiivne liigutus, et proovida saada vastaselt relv kätte ja äkki õnnestub, läheb ta kõnnib ikka 100% surma. Seda põhjusel, et tal siiski lootus (mida muidugi pole), et äkki teda ei lasta maha.

See oli veel eriti räige video. Neljas mees läheb ja teda tulistatakse selga. Kas padrun tõrkus või mingi tõrke moodi asi, aga vana ei saanud pihta. Siis laeti relv uuesti ja sai valangu selga. Samal ajal ukrainlane vaatab ja mõtleb....

See oli siis mahalaskmise näide. Komandöride puhul proovi pugeda ja teha endast kõik olenev, et sind ei saadetaks tormi. Nad ju koguvad seal raha ja ostavad end välja ning summad ei ole väikesed. 10 000+ dollarit on see, et sind ehk tormi ei saadeta.

Kui aga miski sigaduse teed või komandörile midagi ei meeldi lähed ikka tormi - pole vahet, kas maksid või mitte. Seal tõenäoliselt see kõik ka maetud on.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Sulle jääb ju lootus. Võtame neid mahalaskmisi videoid. Ma ei hakka siia lisama. 6 ukrainlast vangis. Ükshaaval öeldakse - mine sinna. Läheb. Lastakse maha. Järgmine!

Ja ikka see järgmine läheb. Selle asemel, et teha see desperatiivne liigutus, et proovida saada vastaselt relv kätte ja äkki õnnestub, läheb ta kõnnib ikka 100% surma. Seda põhjusel, et tal siiski lootus (mida muidugi pole), et äkki teda ei lasta maha.

See oli veel eriti räige video. Neljas mees läheb ja teda tulistatakse selga. Kas padrun tõrkus või mingi tõrke moodi asi, aga vana ei saanud pihta. Siis laeti relv uuesti ja sai valangu selga. Samal ajal ukrainlane vaatab ja mõtleb....

See oli siis mahalaskmise näide. Komandöride puhul proovi pugeda ja teha endast kõik olenev, et sind ei saadetaks tormi. Nad ju koguvad seal raha ja ostavad end välja ning summad ei ole väikesed. 10 000+ dollarit on see, et sind ehk tormi ei saadeta.

Kui aga miski sigaduse teed või komandörile midagi ei meeldi lähed ikka tormi - pole vahet, kas maksid või mitte. Seal tõenäoliselt see kõik ka maetud on.
      Eks jah pärisolukorras ei tea keegi meist ,mis meist saada võiks sõjaolukorras. Äkki sa oleks samaaugune metslane,sa ei saa vaielda-sest sa lihtsalt ei tea....siin kohe tasuks meenutada einsetzgruppeni,kus täiesti tavalised inimesed suudeti muuta haigeteks värdjateks ja polnud seal argument,et mingi magalarajooni harimatud joodikud

Ma kunagi flirtisin mõttega,et tuleks siis venelane meilt läbi nagu mariupolis,butšas ja ma ühe saaks kätte utoopilises maailmas. Need mõtted mida ma suutsin genereerida olid äärmiselt õõvastavad,nagu episood saagi filmist
      Last edited by Söönlusikast; 30.03.25, 17:44.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Jälle üks "huvitavam" video. Mingi aeg lisan ehk ühe tormijooksjast vangi video, mis räägib, mis Vene "köögipoolel" toimub. Lubama ei hakka midagi.

Allolev video sisaldab häirivaid kaadreid (täpsemalt "natuke" verd).

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Jälle üks "huvitavam" video. Mingi aeg lisan ehk ühe tormijooksjast vangi video, mis räägib, mis Vene "köögipoolel" toimub. Lubama ei hakka midagi.

Allolev video sisaldab häirivaid kaadreid (täpsemalt "natuke" verd).

See pole häiriv. Kui ei teaks,siis oleks arvanud ,et see episood vene saatest "Ералаш"

Last edited by Söönlusikast; 30.03.25, 18:35.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Isegi Vene Z-blogijad väidavad, et Venemaa ei pea vastu taeva droonisõjas ja jääb Ukrainast maha ning see on kriitilise tähtsusega. Samuti Vene blogija väidab, et ilma efektiivse drooniväe ja elektroonilise sõjapidamiseta sõdurid lihtsalt surevad.

Z-blogija ei eksi.

Z-blogger Ivan Otrakovsky: "Drones now cause 70% of enemy wounds, per Russian medics. Without air support and effective EW, our guys die. The Kremlin claims all’s fine, but the front says otherwise." https://t.co/6iKRhBXNQd

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Oh issand. GGs saab nüüd 1BB osta Time Bank kaarte :D

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Oh issand. GGs saab nüüd 1BB osta Time Bank kaarte :D
                Trollid ikka ? Tegelt geniaalne kui ma nüüd minuti mõelnud

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Trollid ikka ? Tegelt geniaalne kui ma nüüd minuti mõelnud
                  Ei. Tegelt see "vana uudis", 2 päeva vana:

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Kuule see "pettuste" asi on ikka väga hulluks läinud. Võtsin lahti PPA ööpäevainfo. See nimekiri on lõpmatu. Tõesti?

26.03.2025

26.03.2025

24.03.2025

21.03.2025

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Kuule see "pettuste" asi on ikka väga hulluks läinud. Võtsin lahti PPA ööpäevainfo. See nimekiri on lõpmatu. Tõesti?

26.03.2025

26.03.2025

24.03.2025

21.03.2025
                      No peaks oma vanemaid lähedasi harima ju..... ma ikka selgitanud ära oma vanaemale ohud, õnneks ise ka ikka kuulab uudiseid(väike õnnis hetk, kus uudistest kasu ka )

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

No peaks oma vanemaid lähedasi harima ju..... ma ikka selgitanud ära oma vanaemale ohud, õnneks ise ka ikka kuulab uudiseid(väike õnnis hetk, kus uudistest kasu ka )
                        Nagu näha pole. Selle vastu aitaks tegelikult see, et ID-d sisestades saadetakse sisestaja umbkaudne asukoht (näiteks Tartu) ja see peab klappima pangas koode sisestava IP asukohaga ning kui need ei klapi tehakse koheselt uus teavituskontroll.

Kõige parem oleks see nii, et pangast tuleb automaatne kõne koodiga, mis enne teavitab, et kui Teile helistati või küsitit koode on pettusega. See välistaks koheselt selle, et vale IP pealt inimene, kes on vanamutiga kõnes, saaks isegi siis koodi kätte. Mutt peab enne kõne katkestama / ootele panema.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Järgmine tormijooksja. Väidab, et teda sunniti allkirjastama armeega lepingut vastu tema tahtmist. Terviseprobleemid, puue - kedagi ei huvita ja arstliku komisjoni ei lasta. Saadetakse tormijooksudele, surma. Palub abi, et võimalikult paljud inimesed seda videot näeks, jagaks ja äkki saab siis abi.

Sisuliselt kõik see, mis ma olen siin varem rääkinud, on ühe minuti sees. Meelitatakse kohale (mis muidugi ei ole vabandus) ja siis näevad, et asi pole päris see, mis lubati ning tahavad kiirelt ära saada. Paraku on ainult üks tee välja.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Järgmine tormijooksja. Väidab, et teda sunniti allkirjastama armeega lepingut vastu tema tahtmist. Terviseprobleemid, puue - kedagi ei huvita ja arstliku komisjoni ei lasta. Saadetakse tormijooksudele, surma. Palub abi, et võimalikult paljud inimesed seda videot näeks, jagaks ja äkki saab siis abi.

Sisuliselt kõik see, mis ma olen siin varem rääkinud, on ühe minuti sees. Meelitatakse kohale (mis muidugi ei ole vabandus) ja siis näevad, et asi pole päris see, mis lubati ning tahavad kiirelt ära saada. Paraku on ainult üks tee välja.

No tegelt vist on vabandus, kogu sõjavärk ju ongi käsuahelal üles ehitatud k.a eestis. Kui minust kõrgem vend ütleb, et nüüd pistad pea ahju/lähed vägistad lapse/jooksed surma/tantsid polkat , siis nii on. Absoluudselt kogu sõjasüsteem igas riigis toimib käsuahelal. Sp mina väkke ei sobigi , saadaks putsi. Ma sobiks vb metsameheks vaikselt väikse grupiga kuskil tinistada.

Ja seda meelitamist ka usun vähe, ikkagi kui öeldakse, et lähed nüüd sõtta, siis vaidlemist pole.

Edit: parandan, et vb algul meelitatakse pettusega vms/lubadustega, kui see ei toimiks, siis viidaks ju jõuga= zero sum nende jaoks.
                            Last edited by Söönlusikast; 31.03.25, 08:37.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

No tegelt vist on vabandus, kogu sõjavärk ju ongi käsuahelal üles ehitatud k.a eestis. Kui minust kõrgem vend ütleb, et nüüd pistad pea ahju/lähed vägistad lapse/jooksed surma/tantsid polkat , siis nii on. .
                              Ei! Oled käsust valesti aru saanud. Sellist käsku ei pea täitma. Teisisõnu - käsuahel ei tähenda, et kõik käsud on täitmiseks. On täiesti olemas mõisted "tühine käsk" ja "keelatud käsk". Tühist käsku ei pea täitma, keelatud käsku peab täitma.

Tühine käsk on näiteks käsk, millega käsitakse panna toime süütegu (vägistamine) või ka polka näide, mis ei ole seotud ei teenistusega ja võib olla ka alandav. Tühist käsku ei pea täitma! (tegelikult ei tohigi täita). Seega sa ei pea kedagi vägistama ja pead keelduma. Kui aga täidad, siis selle konkreetse vägistamise näite tagajärgede eest vastutab nii käsu täitja kui ka käsu andja ja teatud juhul ka ainult käsu täitja.

Tormijooks on pigem keelatud käsk, mis on põhjendamatult ohtlik käsu saaja elule ja tervisele, kuid paraku keelatud käsku peab täitma. Pea ahju näide, ma ei oska öelda. Näpuga järge ajades võiks öelda, et ühelt poolt on keelatud käsuga (oht tervisele), teiselt poolt tühise käsuga (ei ole seotud teenistuskohustusega + alandamine)

Kokkuvõttes. Käsu täitja ei saa mitte kunagi tuua seadust rikkudes vabanduseks, et ta täitis käsku. Kõik sellised käsud on tühised ja neid ei tohi täita. Samamoodi nagu ei tohi täita käsku, kui ei teata, kes käsu andis. Kui sellise käsu täidad, siis vastutab käsu täitja tagajärgede eest.
                              ----

Edit: parandan, et vb algul meelitatakse pettusega vms/lubadustega, kui see ei toimiks, siis viidaks ju jõuga= zero sum nende jaoks.
                              Kuhu viidakse jõuga? Rindele? Kui jah, siis jõuga rindele viimisel on ka mõiste, milleks on "sundmobilisatsioon", kuid kõik me nägime, mis juhtus siis, kui Venemaa kuulutas 2022. septemberis välja osalise mobilisatsiooni.

Peale seda nad eriti sellest enam midagi kuulda ei taha, sest see viis sadade tuhandete venelaste põgenemisele riigist ja ka tekitas osalisi proteste. Seda riski Putin ei võta.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ja toon ka tühisest käsust enda näitel. Aspirandid hakkasid ajateenistuses nussima. Ajasid kogu rühma välja, et aluspüksid + kummikud + rakmed ja miskit oli seal veel, et taheti räigelt alandama hakata. See ei olnud isegi miski "kollektivikaristus", vaid vanad tahtsid lihtsalt tervet rühma alandada.

Võisin koridori peal need kummikud ja rakmed selga visata ning kui seal edasi möllama hakata, ütlesin, et mina seda käsku ei täida. Siis lennati neljakesti selga, et mis mõttes ei täida. Sõimati ja karjuti mu peale.

Nägid, et võimu mu üle ei ole. Saadeti teised kõik tubadesse tagasi, midagi veel ähvardasid mind ja miski jauramine oli, kuid jäi meelde vee lause, et eks ma hommikul saan kartsa, kui võllid tööle tulevad. Et oodaku ma ainult võllid ära.

Aspirant käis siis hommikult ette kandmas, et ma käsku ei täitnud, aga "unustas ära", mis käsku. Peale hommikusööki olingi juba võllide kabinetis aru andmas, et miks ma käsku eirasin. Rääkisin loo ära, kuidas oli.

Sain ainult sõimata selle eest, et ma oleksin pidanud tegelikult ise tulema ja rääkima (nii tegelt seadus nõuab, et tühisest käsust peaks kohe teavitama), kuid üldiselt oldi rahul, et käitusin õigesti.

Peale seda kostus koridoris neli mörjet, nelja aspirandi nimega. Kutsuti nad kabinetti ja said seal niimoodi sõimata, et nende nahas ma poleks tahtnud olla. Ei mäleta, kas nad miskid karistused ka said, kuid kabinetist väljudes enam neil lõbusaid nägusid ei olnud.

Nussima nad enam kordagi ei hakanud v.a. üks kord, aga ei olnud ka häid läbisaamist nendega kuni ajateenistuse lõpuni.

See üks kord oli siis natuke aega hiljem metsas. Üks neist aspirantidest hakkas mind metsas nussima, et gaasimask pähe ja jooksma. See on see koht, et kus tuleb käsk täita ja jooksimegi. Linnalahing oli.

Üritas taaskord provotseerida ja meelega, et äkki ma käsku ei täida. Kuid nägi, et see ei tööta ja kõik teenistuse käsud täidetakse, siis jättis rahule ja nii kuni ajateenistuse lõpuni oli neist rahu.

Comment

Working...