[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ja tegelik "ravi" selle vastu oleks see - pokkerilaual ega pokkerilaua äärelele ei tohi midagi panna. Pokkerilaual on ainult pokkerikaardid ja pokkeripunktid ehk kõik maja poolt pandud asjad. Mitte ühtegi muud asja - s.h. "talismane" või kaardikaitsjaid.

Diileril on hoiatusmärk ja korra eksid, saad märgi. Teise eksimisel (märgi ära võtmisel) saadki terveks tasemeks bänni. Märk nullitakse diileri või taseme vahetusel, kes korjab märgid kokku. Null tolerants. Null hoiatust. Asja paned, märgi saad. Kontrolli oma kohta.

Ühelt poolt aitab ka nende vastu, kes pidevalt tahavad mingeid õllepudeleid ja klaase laua peale panna. Talismani mehed, kes pigem oma pasaga eputavad, saavad teha seakisa, aga kui kaua kisavad, siis eemaldataksegi lauast.

E: Reegel võiks kehtida ka nii öelda laua kohal - laua kohal ei joo ka. Korra sain juba seepärast "märjaks", kui miski vend suutis oma õlleklaasi ümber ajada laua kohal või ma ei saanudki aru, kuidas. Igatahes kogu mäng pandi ka korraks seisma ja kaardipakk lendas ka vahetusse. Nahhui. Selline vend peaks olema kindlalt leveli jaoks slotiaparaadis ja järele mõtlema.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ma mõtlesin ka kuidas neid lädra mälus tüüpe lauast ära ei saadetud, aga mingi turniiri alguses kui keegi kahe käe vahel telefoni näpib siis see pigem ok, arusaadav et inimestel on igav ja pole vaja kõiki fishe nüüd ära ka ajada :D

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Kui sinna RTA juurde tagasi minna. Siis see, et gg kuskil s arvutis midagi tuhnib...sry see kasutaja peab ikka päris loll olema, et SAMA arvutit kaustada. See sama , mis röövid panka ja annad visiitkaardi koduse aadressiga...
        Ma veidi imestan, et NL5000 pole välja surnud. Raha ju seal on. Korralik RTA asi teha ja miljoneid tasku pista. Tavalise gtowizzardiga vist see jama, et sa ei jõua asju sisse trükkida, timebank enne lõpeb.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Ma mõtlesin ka kuidas neid lädra mälus tüüpe lauast ära ei saadetud, aga mingi turniiri alguses kui keegi kahe käe vahel telefoni näpib siis see pigem ok, arusaadav et inimestel on igav ja pole vaja kõiki fishe nüüd ära ka ajada :D
          Mälus tüübid, kes segavad mängu ja mängukulgu, tulekski minema saata. Kunagi, kümmekond aastat tagasi, ma ei oleks sellest aru saanud, kuid täna saan ja oleksin saanud ka toona, kui keegi oleks mulle niimoodi suutnud seletada,

Pole ju vahet, kas sa ostad 50-eurose turniiripileti või 50-eurose teatripileti. Mõlemad on meelalahutus. Kuid, kui keegi hakkab teatris lällama ja muudab oleku ebameeldivaks, siis saadetakse ta koheselt minema. Kedagi ei huvita, et tal on pilet ostetud, kuid pokkeriturniiril nii ei käituta.

Täpselt samamoodi peaks mees ilma pikema jututa minema saatma. Mitte mingeid alkobänne laduma. Turniirilt välja ja jutul lõpp. Kui peaks järgmiseks päevaks stäkki alles olemas, siis saab mängima; kui ei, siis sitt lugu.

Tõin 50-eurose näite, sest pole vahet, kas on 50 eurot, 500 euro või 5000 või 50 000. Käituma peaks täpselt samamoodi.

Põhjus on ju sama. Miks peavad teised taluma seda ebameeldivat olekut. Mulle äkki ei sobi, et miski purjus vend lällab lauas, peatab iga käe kinni ja ajab lolli juttu. Pikema jututa mees minema peksta, olenemata, kes ta on ja mis oli osalustasu.

Mingu rahamängu mängima või tagugu slotte.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Kui sinna RTA juurde tagasi minna. Siis see, et gg kuskil s arvutis midagi tuhnib...sry see kasutaja peab ikka päris loll olema, et SAMA arvutit kaustada. See sama , mis röövid panka ja annad visiitkaardi koduse aadressiga...
            Ma veidi imestan, et NL5000 pole välja surnud. Raha ju seal on. Korralik RTA asi teha ja miljoneid tasku pista. Tavalise gtowizzardiga vist see jama, et sa ei jõua asju sisse trükkida, timebank enne lõpeb.
            Kuidas siis olukorra lahendad? Pokkeriserver ei saada ju tundlikut infot laiali teistesse seadmetesse. Vastasel juhul oleks olukord hullem - saaks ju "kuulata" pealt kõikide mängijate kaarte.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ärge siis unustage tänast "Road to Promillion".

Täna õhtul toimub Madis Müüri eriturniir 'Madis Spins Optibet Challenge', millele on garanteeritud $500 auhinnafond. Loe, kuidas osaleda.

Ise alustan Spinnide mängimist. Saade algab kell 19, turniir kell 20 (hetkel 7 reganut). Lisaks saab võita ka $20 pileteid äriklassis. Vist oli Spini pilt üles laadida, aga hetkel info puudub ja pole nendes 20 loosides nii või naa osalenud.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ah jah täna on ju pühapäev, pole üldse harjunud NV tööl olema ja olekski ära unustanud. Mul isegi spinnid grinditud, aga pean esimese 1h kindlasti telefonis pelama :D

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma ise teen nii, et regan neljale korraga, aga nii, et juurde ei rega. mängi n4 läbi, siis uuesti. Siis blaindid enam vähem samal tasemel.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Ärge siis unustage tänast "Road to Promillion".

Täna õhtul toimub Madis Müüri eriturniir 'Madis Spins Optibet Challenge', millele on garanteeritud $500 auhinnafond. Loe, kuidas osaleda.

Ise alustan Spinnide mängimist. Saade algab kell 19, turniir kell 20 (hetkel 7 reganut). Lisaks saab võita ka $20 pileteid äriklassis. Vist oli Spini pilt üles laadida, aga hetkel info puudub ja pole nendes 20 loosides nii või naa osalenud.
                    Done. Alguses regasin kahe kaupa, aga ikka 15 minutit. Kokku kümme mängu.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

ma ka tegin spinnid mingil igaval päeval juba ammu ära igakjuhuks, kui tahaks täna mängida

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Peaks Siboldi käes küsima, et ega tal täna mõnda töötajad sinisel lehel pole....

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Peaks Siboldi käes küsima, et ega tal täna mõnda töötajad sinisel lehel pole....
                          aga miks "peaks ", küsigi . Ma ise suurema heameelega vaatan pigem equadori vist.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Oot, täna Equador ? V olen midagi maha maganud ?

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Oot, täna Equador ? V olen midagi maha maganud ?
                              nii ta mainis, kui mu lugemisoskus vigane polnud. Mul muidugi tema tele2 netipulka suurt usku pole , aga eks vaatame.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ma teen tavaliselt mingi kolmevõistluse vms jooksul

Comment

Working...