[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    No maximum kahju vaja ära teha,enne kui eesti200 kaob unustusehõlma. Naljakas,et mingid reitingud näitavad,et ühiskond ei taha siiski eesti200 jamasid mis nad korraldavad-ikka vaja jõuga ülbitseda
    Mõtle mis tunne praegu ameeriklastel on, 4 aastat seda kannatama, ta enda valijad käivad juba protestimas

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Mõtle mis tunne praegu ameeriklastel on, 4 aastat seda kannatama, ta enda valijad käivad juba protestimas
      Pole mõtet üldistada. See, kui paar inimest siltidega lõugavad, ei anna üldpilti. Üldpildis on hetkel suht pooleks (47,7% positiivne ja 47% negatiivne).

Samas tema kõned on pigem saanud üldise soosingu, sest ta oskab magusaid sõnu seada ? Ja ei saa eitada.

Kuid kokkuvõttes on praegu üldse vara hinnata, sest see on Ameerikas üsna tavapärane, et alguses on presidendil reiting kõrge. Kuid aeg näitab, kas sõnad saavad tegudeks ja kui saavadki, kas teod on olnud kasulikud või kahjulikud.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Mul eestlasena natuke pissu juba püksis nendest uudiste lugemisest. Mul tunne,et see ebakompentents ajab selle euroopa veel hauda.

Edit : venemaa oht-see jutt alati olnud aga mul pole ükski lihas selle peale liikunud k.a siis kui ukraina sõda algas. Nüüd kuidagi asi teisiti ja mingi sisetunne ütleb,et asi in sitt
        Last edited by Söönlusikast; 06.03.25, 17:42.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mul eestlasena natuke pissu juba püksis nendest uudiste lugemisest. Mul tunne,et see ebakompentents ajab selle euroopa veel hauda.
          Euroopa liidus on 450m elanikku, peaks nagu ise hakkama saama, ainu üksi saksamaa on majanduslikult võimsam kui venemaa, võeti liiga lõdvalt ja nüüd on karm meeldetuletus.

Aga jah, tunne on kuidagi väga kehva ja käivad random mõtted peast läbi.

Ala käid koeraga väljas mõtled et kui sõda tuleb mis koerast veel saab
          Last edited by Kakahirmutis; 06.03.25, 17:44.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Euroopa liidus on 450m elanikku, peaks nagu ise hakkama saama, ainu üksi saksamaa on majanduslikult võimsam kui venemaa, võeti liiga lõdvalt ja nüüd on karm meeldetuletus.

Aga jah, tunne on kuidagi väga kehva ja käivad random mõtted peast läbi.

Ala käid koeraga väljas mõtled et kui sõda tuleb mis koerast veel saab
            Minu random mõte,et ukrainlastel oli 180° vms,vb rohkem maismaapinda kus suunas põgeneda. Kuhu meil minna ?‍??‍?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

EUs on ainult paar riiki, kes päriselt ka mõned sammud ette mõtlevad. Üks on olnud Soome ja teine on praegu Poola. Ülejäänud kõik on loosungriigid. Rohepööre on tähtsam kui julgeolek.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                EUs on ainult paar riiki, kes päriselt ka mõned sammud ette mõtlevad. Üks on olnud Soome ja teine on praegu Poola. Ülejäänud kõik on loosungriigid. Rohepööre on tähtsam kui julgeolek.
                Poolas võiks vist elada küll. Nad ei ole seda islamit ka sisse lasknud minu teada

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Poolas võiks vist elada küll. Nad ei ole seda islamit ka sisse lasknud minu teada
                  Ma Poola kohta ei tea absoluutselt mitte midagi, kuidas seal argipäeva elu on, kuid uskuda võib, et igal pool oma head ja vead.

Võõrsist rääkida niipalju, et kui näiteks ei ole rahul oma riigiga, siis isegi suuremasse sitaauku kolides võib olla rahulolu (eeldusel, et keelt ei mõista). Seda põhjusel, et seal suuremas sitaaugus sa ei ole kursis igapäevase toimuvaga ja seetõttu ei tekita see kõik, mis näiteks koduriigis, nii suurt stressi.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Jätkame. Kõige enne ma eksklikult arvasin, et seadus käib riigifirmade kohta, kuid hoopis kõikide suurte börsiettevõtete kohta!

Suured börsiettevõtted kõnealuse direktiivi kohaselt on börsifirmad, kus on üle 250 töötaja ja mille aastakäive on üle 50 miljon euro või aastabilansi kogumaht ületab 43 miljonit eurot.

Ja vot selliste seaduste pärast võtavadki osad õiguse teisi sõimata misogüünideks või nimetada seda diskrimineerimiseks. EI! Diskrimineerimine ega misogüünia ei ole see, kui hakkad ebaõiglusele vastu.

Lisaks, ma ei avalda päris enda mõtteid nüüd, aga ei mäleta ka, kes kirjutas, kuid see oli keegi naisterahvas, kellel oli päris hea point. Kõige enne seadus on ju kavalalt sõnastatud "alaesindatud sugu" ja seadus kohustab "alaesindatud sugu" jõuga võtma nõukogude juhatusse.

Ja mis saab edasi? Seal tekib järgmine silt, et see "alesindatud soo esindaja" (loe: naine) on siin nõukogus seepärast, et ta on kvoot ja mitte päriselt. Vaid lihtsalt seadusetäide, mõttetu mutter.

Ja see on ebaõiglane just nende "alaesindatud soo esindajate" (loe: naiste) suhtes, kes päriselt on saavutanud selle koha oma kompetentsi, töö, kogemuste jms. põhjal, mitte ei ole kvoot.

Vot minu arvates on see päriselt diskrimineerimine ja räme ebaõiglus nende "alaesindatud soo esindajate" (loe: naiste) suhtes, kes on vaeva näinud ja oma teadmistega positsiooni saavutanud. Või hoopis jäävad sellest positsioonist seetõttu ilma, sest teine alesindatud sugu, kes on teglet "kvoot" tundus antud hetkel mõttekam.

Misogüünlus. LOL.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Edit : venemaa oht-see jutt alati olnud aga mul pole ükski lihas selle peale liikunud k.a siis kui ukraina sõda algas. Nüüd kuidagi asi teisiti ja mingi sisetunne ütleb,et asi in sitt
                      Ausalt öeldes sellist juttu pole küll hirmutav lugeda, kuid väga murettekitav. Kui inimene, kellel muidu on ükskõik, hakkab tunnetama, kas just "ohtu" oleks õige sõna, aga "aimama halba", siis võib asi olla tegelikult päris halb ja võiks olla isegi hirmutav lugeda seda.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ja lisan veel juurde, et me teame kõik, kuhu see edasi viib ja kuidas ning kuhu need "kvoodid" laienevad (kui me laseme sellel juhtuda). Ja siis leidub neid inimesi, kes peavad neid inimesi, kes selle vastu on, räigeteks diskrimineerijateks.

Tegelikult. Riik ajagu oma asja. Ettevõte ajagu oma asja. Inimene ajagu oma asja. Kui puudub kompetents või vajadus inimese järele, siis paraku ta teatud positsiooni ei saavuta. Inimesed, kellel on kõik vajalik olemas, saavad selle positsiooni, olenemata soost.

Nii lihtne see ongi.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ja "teine" Eesti, mis seostub eelmise teemaga.

Tahetakse tõsta 21. eluaastani ja isegi laual on jutt, et võiks kuni 25-eluaasani! WAT!

Miks on nii raske aru saada, et riik ei pea reguleerima tarbimist, sest kui on tarbimine, siis järelikult on nõudlus olema ja nõudlus ei kao piiranguga ära. Kui soovitakse midagi reguleerida või piirata, siis ei tohi kunagi piirata tarbimist, vaid reguleerima ja piirama sel juhul peaks müümist / teenuse pakkumist.

Näiteks: kange alkohol olgu alkoholipoodides ja lahja alkohol, mis on plekk või plastikpudelis on oluliselt kallim, kui klaaspudelis lahja alkohol. Üldiselt polegi vahet.

Aga ei. Selle asemel tehakse lauskeeld, mis viib selleni, et täisealised inimesed peavad hakkama "rikkuma" seadust. No milleks?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ja veel

Maa on alati kas soojenenud või jahenenud. See on haruldane aeg, kui temperatuur on olnud stabiilne. Praegu on meil soojenemise faas, kuid enamik sellest on tõenäoliselt loomulik taastumine väikesest jääajast (umbes 14.–19. sajandil – H. S.), kui temperatuur kogu maailmas oli palju külmem. Soojenemine algas 1800. aastate alguses ning on jätkunud. Keegi ei tea, kui kaua see kestab. Kui vaadata viimast 10 000 aastat pärast viimast jääaega, siis on olnud hulk soojenemis- ja jahenemisperioode.

Täpselt sama, mida mina kirjutanud ja rääkinud olen. Kui suur tumba-jumba peab olema, et aru saada, et me oleme jääajast taastumise faasist ehk peabki minema soojemaks! Kui ei läheks, siis oleks natuke hirmus mõelda, et mis saama hakkab.

Väike jääaeg oli Maa või kliima mõistes alles hiljuti ja see on kõik kirja pandud meie kaugete esiisade poolt. Loe: https://et.wikipedia.org/wiki/V%C3%A...C3%A4%C3%A4aeg

Kõige enne võikski ju jõuda oma peas loogilisele järeldusele, et jääaeg tähendabki külmemat perioodi ja kui sealt väljud, siis peabki kliima soojenemine. Fakt. Punkt.

Ja siis sealt võib hakata edasi mõtlema seda, kas inimene suudaks üldse kliimat mõjutada (suudab), kuid kuidas ehk kas selle mõjutuseks on CO2.

Selle sulguse suutmise all pidasin silmas seda, et mine raiu kõik vihmametsad maha, millega inimkond saaks üllatavalt hästi hakkama ja võid olla kindel, et kliima muutub, sest lõhutakse ära miljoneid aastaid toiminud tasakaalus süsteem.

Kuid see ei tähenda planeedile hukatust, sest kliima on siiski tihti suletud anumate süsteem - kui kuskil sajab, siis kuskil on kuivem või peab siis sulama kuskilt midagi ära ja vastupidi.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Lihtsalt ka fun-factina. Temperatuure hakatigi mõõtma ja kirja panema täpselt sel perioodil, mida loetakse väikese jääaja lõpuks... Imelik, kui siis temperatuur ei tõuse ja lisaks on läbi Maa ajaloo temperatuur olnud oluliselt kõrgem kui see on praegu. Pigem on valitsenud lopsakus ja Gröönimaa oli väga mõnus paik põlluharimiseks.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Mina teen vist piirangu ,nädal aega uudistest esialgu. Mul juba mingi random ärevus pidevalt asjade üle,mille üle mul isegi pole kontrolli. Kui mõjub hästi,siis pikendan piirangut endale

Comment

Working...